Din păcate pentru mine mama mea a murit acum câteva luni...andrei_o88 scrie:Inchide pe mata
ps: la următoarea jignire zbori de aici!
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Din păcate pentru mine mama mea a murit acum câteva luni...andrei_o88 scrie:Inchide pe mata
Cu mine nu ai avut decât in momentul in care ai spus sa o închid pe mama...asta referitor la ce am scris în legătura cu închiderea topicului.andrei_o88 scrie:Mihai m-am adresat gresit fata de tine cu ceva sau te-am jignit cu ceva.........pai da cu pescari care nu pot avea o opinie ferma la un subiect sa nu se bage .....
Avand un asa tovaras, care rupe pamantul cu Maver Apocalipse, nu vad de ce ai mai deschis un subiect in care sa intrebi de alte lansete si in care sa ajungi sa injuri un Moderator ?! Topic inchis !andrei_o88 scrie:Iara comentariile tale ............Deci reteta ...se ia o lanseta maver apocalypse 13 ft 3.5 lbs,o mulineta bblc cu firul asezat impecabil cu ajutorul saibelor,fir 0.22 forte matasos montura elicopter cu forfac de 23 cm bila pe carlig de 18 mm,plumb de 100 gr se arunca peste cap pana in parii de la stuf, parii se afla la distanta 165 de metrii de ponton mnasurat iarna pe gheata ,baiatu care arunca pescuieste 4 zile din 7 in sezon si vii tu sa-mi explici ca fabulez si te oftici cate injur mi-am facut o parere la ce performante ai ca pescar,mersi.