Alt subiect 13 ft 3.5lbs

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Alt subiect 13 ft 3.5lbs

Mesaj de Alexandru Mihai »

andrei_o88 scrie:Inchide pe mata
Din păcate pentru mine mama mea a murit acum câteva luni...

ps: la următoarea jignire zbori de aici!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

andrei_o88 scrie:Mihai m-am adresat gresit fata de tine cu ceva sau te-am jignit cu ceva.........pai da cu pescari care nu pot avea o opinie ferma la un subiect sa nu se bage .....
Cu mine nu ai avut decât in momentul in care ai spus sa o închid pe mama...asta referitor la ce am scris în legătura cu închiderea topicului.
Si cu tine si cu ceilalți am avut in momentul în care ai început sa ii bagi in scaunul cu rotile ( asta înseamna amenințare, lucru care este interzis pe acest site ).
După cum ai observat am șters toate mesajele off topic...deci...am avut ceva cu toți nu doar cu tine.

ps: pe viitor dacă cineva iți strica topicul ai opțiunea de a atenționa un moderator...nu iți faci tu singur dreptate.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Mai taiati, dreaq, din metri aia! Pana mai an, "aruncatorii" din tastatura mai aveau oarece bun simt si se opreau pe la 130-140 m maxim. De ceva vreme incoace s-a depasit orice limita, ajungandu-se, iata, la 165 m "aruncati lejer". Daca tot deschideti un topic, incercati sa nu dezinformati si sa scrieti povesti nemuritoare, ca, procedand asa, va bateti joc singuri de topicul respectiv.

Culmea e ca l-ai injurat de mama si pe unul dintre moderatorii care, intamplator, e unul dintre cei mai buni aruncatori. Si care, daca ai merita, ar putea face efortul sa-ti explice ce inseamna sa arunci 165 m cu montura "lejer".

P.S. Scuze de off-topic. Promit ca, de cate ori mai vine unul cu povesti d'astea (pescaresti) cu aruncari de sute de metri, sa intervin de fiecare data! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

andrei_o88

Mesaj de andrei_o88 »

Iara comentariile tale ............Deci reteta ...se ia o lanseta maver apocalypse 13 ft 3.5 lbs,o mulineta bblc cu firul asezat impecabil cu ajutorul saibelor,fir 0.22 forte matasos montura elicopter cu forfac de 23 cm bila pe carlig de 18 mm,plumb de 100 gr se arunca peste cap pana in parii de la stuf, parii se afla la distanta 165 de metrii de ponton mnasurat iarna pe gheata ,baiatu care arunca pescuieste 4 zile din 7 in sezon si vii tu sa-mi explici ca fabulez si te oftici cate injur mi-am facut o parere la ce performante ai ca pescar,mersi.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

@andrei_o88, voi la Bistrita cand beti o sticla cu vin de Lechinta "dormiti" in kur ca-n plapuma ??? calmeaza-te cavalere....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei_o88 scrie:Iara comentariile tale ............Deci reteta ...se ia o lanseta maver apocalypse 13 ft 3.5 lbs,o mulineta bblc cu firul asezat impecabil cu ajutorul saibelor,fir 0.22 forte matasos montura elicopter cu forfac de 23 cm bila pe carlig de 18 mm,plumb de 100 gr se arunca peste cap pana in parii de la stuf, parii se afla la distanta 165 de metrii de ponton mnasurat iarna pe gheata ,baiatu care arunca pescuieste 4 zile din 7 in sezon si vii tu sa-mi explici ca fabulez si te oftici cate injur mi-am facut o parere la ce performante ai ca pescar,mersi.
Avand un asa tovaras, care rupe pamantul cu Maver Apocalipse, nu vad de ce ai mai deschis un subiect in care sa intrebi de alte lansete si in care sa ajungi sa injuri un Moderator ?! Topic inchis !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”