O noua partidade 12 ore, luni 30 aprilie 2012 cand am reusit sa prindem (eu si fetita mea de 7 ani) la 4 lansete peste 30 de pesti cu greutati intre 2.5 - 8.5 kg.
Voi reveni si cu cateva poze.
Am revenit duminica 7.10.2012 pe FP pentru o partida de pescuit asa mai pe fuga. Am venit destul de nepregatit pe balta, motivul principal sugerat consoartei fiind o iesire la iarba verde cu familia, gratar etc. La ora 6.15 am ajuns pe balta impreuna cu fratele meu iar la ora 7.00 am avut toate lansetele aruncate spre canal. Am nadit cu 7-8 bulgari in zona canalului iar dupa aproape o jumatate de ora am avut prima trasatura si am adus pe saltea primul peste la vreo-4-5kg. Am continuat sa prind constant avand trasaturi cam la 30-40 de minute. Greutatea pestilor prinsi (11 in total)a fluctuat: cei adusi din zona patului de nada avand greutati cuprinse intre 1-6kg. Cu singura lanseta aruncata izolat am reusit sa aduc pe mal doi crapi unul de 7.5kg si celalalalt de 8.5kg. Pe la ora 13.00 am lasat-o mai moale cu pescuitul si ne-am asezat la gratar. Cu toate acestea inainte de a incepe sa strangem in jurul orei 16.00 am mai avut un dublu dril cu doi pesti sariti de 5 kg.
Pentru o iesire pe balta in care am incercat sa multumesc si capra si varza ma declar foarte multumit.
Pe aceasta cale multumesc Domnului Florin pentru ospitalitate!