Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
DAR JIGODIILE ALEA AU MAI PUTUT FI SALVATE DE LA BATAIE?Eduard Vrabie scrie:ANUNT IMPORTANT
Incepand cu data de 23.08.2010 partidele de noapte se pot desfasura numai in zilele de vineri si sambata incepand cu ora 18.00 si numai daca sunt rezervate cel putin 10 locuri (informatii despre cate locuri sunt ocupate si rezervari se pot face la dl. Florin - 0744.317.033)
Am fost nevoiti sa luam aceasta hotarare deorece urmatorii "PESCARI"
RADU STEFAN ANDREI 20 ani, BUCURESTI
TARANU CRISTIAN 20 ani, BUCURESTI
PRISACARU VIOREL 21 ani, BUCURESTI
TAMAS CRISTIAN SABIN 26 ani, TARGOVISTE;
in noaptea de 18.09.2010 au incercat sa sustraga peste 30kg de crap. Din pacate pesti nu au mai putut fi salvati.
Cei patru "PESCARI" au venit pe balta in masinile:
B-88-FAW - BMW Negru
B-42-PMV - LOGAN Albastru
BMW Albastru cu numere de Dambovita.
CONDUCEREA
George, pana la cei din dreapta, care plantau, eram eu si inca 6 lansete, probabil te-a pacalit intunericul. Eu le-am dat directia de plantare. Acum ca vremea a devenit mai capricioasa sigur apar si cei cu doua cifre. Eu nu am avut decat o captura notabila de 7.6 (cu sac)GeorgeB scrie:am facut de vineri pana sambata o partida de 24h. peste noapte a intrat pe solubile, 5 bucati intre 4 si 7.5kg. peste zi n-am avut nici un tzac, asa ca la 4 am inceput sa strangem.
la colegul a intrat chiar pe ultima lanseta ramasa in apa o bucata frumoasa pe la 8-12kg(greu de apreciat) care a scapat dupa vreo 10 minute de drill nervosdupa un dublu tulup cu intoarcere inapoi
din pacate balta e o idee cam mica cei din dreapta plantand chiar unde aruncam noi, adica ei plantau peste 4 posturi de pescuit normale si vreo 10 posturi de pescuit "floarea popestiului"
in rest peste frumos, sanatos si nervos in drill.
Asa se dovedeste inca o data zicala ca "Orice sut in c.r e un pas inainte." (Vecinul din stanga de la Cercani)GeorgeB scrie:
am incercat o noua partida alalteieri, da dl Florin ne-a zis ca se gandeste daca are chef sa ne lase la balta. asa ca am luat-o spre cercani. cu ocazia asta am avut o bucata la 14.3kg.