Balta Floarea Popestiului

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Alex Matea
Puncte: 0

Re: Balta Floarea Popestiului

Mesaj de Alex Matea »

Va multumesc pentru raspuns Domnule Tite. :D
@ Claudiu
Eu am pus o singura intrebare,Domnului Tite, dorind sa primesc un raspuns de la dansul si nu de la tine. Nu prea inteleg propozitia ta pentru ca un raspuns poate fi dat doar unei intrebari, sau intr-un caz special cand are semnificatie de replica, de exemplu atunci cand cineva afirma ceva si altcineva doreste sa dea o replica( raspuns ). Data urmatoare cand doresti sa mai exclami sau sa afirmi ceva, ar fi bine sa formulezi mai corect propozitiile.
Eu nestiind pozitia ta oficiala fata de acest club, nu am facut altceva decat sa iti multumesc pentru raspunsul tau, pentru ambele situatii si anume in care te aflai sau nu in acest club.
Multumesc.

claudiucostache

Mesaj de claudiucostache »

Astazi tatal meu impreuna cu un prieten au facut o partida super frumoasa pe acest lac reusind capturi de la 3 la 7 kg totalizand circa 120 de kg. Mai erau doi pescari care plantau si au avut capturi ceva mai rasarite. Multumim inca o data administratiei pentru superba locatie. Speram ca pana la sfarsitul anului sa mai facem o partida daca vremea ne va permite. Am folosit ca momeala Poppere acoperit cu pasta solubila si boilies solubil.
Claudiu Andrei Costache

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Claudiu, ce pescari planteaza pe o balta de 2 hectare ? :roll: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

claudiucostache

Nu stiu Vladut, din cate am inteles de la tata au nadit mult si poate de aceea.
Claudiu Andrei Costache

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Au nadit mult cand apa are in jur de 2 grade ? :D Mai sa fie ! :lol: Nu-i cunosti ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

claudiucostache scrie:Am folosit ca momeala Poppere acoperit cu pasta solubila si boilies solubil.

Ba ce-s alea Poppere? :D
Eu cu d-alea dau la stiuca :P
Pescar de rând

drevil71

Mesaj de drevil71 »

Hai ma Dane,,,cum ce sunt alea Poppere :D ...sunt galusti folosite de Mary Poppins. :mrgreen: Evident
sdaniel scrie:
claudiucostache scrie:Am folosit ca momeala Poppere acoperit cu pasta solubila si boilies solubil.

Ba ce-s alea Poppere? :D
Eu cu d-alea dau la stiuca :P
Succesul reprezintă abilitatea de a trece de la un eşec la altul fără sa îţi pierzi entuziasmul. Winston Churchill

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

claudiucostache scrie:Astazi tatal meu impreuna cu un prieten au facut o partida super frumoasa pe acest lac reusind capturi de la 3 la 7 kg totalizand circa 120 de kg. Mai erau doi pescari care plantau si au avut capturi ceva mai rasarite. Multumim inca o data administratiei pentru superba locatie. Speram ca pana la sfarsitul anului sa mai facem o partida daca vremea ne va permite. Am folosit ca momeala Poppere acoperit cu pasta solubila si boilies solubil.
Cel mai haios post pe 2011 pe crapmania cu trei gogosi incluse: :lol:
Toata vara nu s-a prins mai nimic dar in mijlocul lui decembrie il topeste pe crap prinzand 120 kg (cam cat s-a prins in tot anul), prima gogoasa, la popere acoperite cu pasta probabil sa nu mai pluteasca poperu', a doua gogoasa, si la plantat, a treia gogoasa. Unde naiba sa plantezi in ligheanul ala ? :lol: :lol: :lol:

P.S. De la ce supermarket ai crapul ala cu care ai facut poza din avatar? :mrgreen:

P.P.S. Sau ti l-a imprumutat cineva? :P

claudiucostache

Salut Lao.
1. Crapul de la avatar l-am prins la prima editie de Senior Trophy la care am participat impreuna cu Andrei Vladeanu, daca doresti iti poate confirma, a cantarit 18,900.
2. Daca nu ai incredere in postarile mele da-mi un mp cu adresa ta de mail si-ti trimit niste inregistrari cu cea mai mare placere.
3. Daca o faci sa iei lumea la misto nu este cazul dat fiindca impreuna cu mine au fost multe persoane care pot confirma cele postate, eu nedorind sa fac reclama acestei balti. Crezi ca domnul Peter Lero daca confirma cele spuse de mine, este crezut sau tot luat la misto, avand in vedere ca in ultimle saptamani partidele mele au fost comune cu dansul. Cei care au plantat au facut-o doar pentru a fi siguri de capturi. Nu i-am intrebat de ce plantau, doar i-am ajutat sa scoata 2 crapi de 8 kg in acelasi timp pe mal.
4. Numele de Lao nu-mi spune nimic. Poti scrie tot numele real? Sau este prea mult?
Claudiu Andrei Costache

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Am fost caustic deoarece ai postat niste ineptii, ca zic asa.
Ma repet:
1. Toata vara nu s-a prins crap pe balta decat accidental, nu ca nu ar avea, nu cunosc motivul, poate din cauza caldurii si balta mica si neoxigenata suficient si deoadata la jumatea lunii decembrie, soc, 120 kg intro zi. Cam bate la ochi. Nu crezi?
2. nu am auzit de poppere acoperite cu pasta nici la stiuca unde se folosesc primavara, daramite la crap.
3. balta e mult prea mica pt a planta.
Nici acum dupa ce patru useri ti-au sugerat finut ca postezi aberatii, tot nu realizezi.
Bineinteles ca m-am indoit de crapul din poza prins de tine, daca prin postul tau ai dat dovada de necunostiinta crasa in acest fenomen din moment ce nadesti cu poppere.
Putin imi pasa ca tu te semnezi cu numele tau, nu e nimeni obligat pe aici sa se semneze cu numele intreg.
Nu sunt obisnuit sa fac misto de nimeni dar ai cam batut campii cu gratii si nu m-am putut abtine.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”