1. Gresit (intreaba pescarii mai experimentati), un adevar exista, pestele dupa luna mai nu mai raspunde asa bine (la concursul din mai s-au prins peste 4.5 tone in 48 de ore 21 de echipe cu 15 bucati peste 10kg si 2 peste 15kg.Lao scrie:Am fost caustic deoarece ai postat niste ineptii, ca zic asa.
Ma repet:
1. Toata vara nu s-a prins crap pe balta decat accidental, nu ca nu ar avea, nu cunosc motivul, poate din cauza caldurii si balta mica si neoxigenata suficient si deoadata la jumatea lunii decembrie, soc, 120 kg intro zi. Cam bate la ochi. Nu crezi?
2. nu am auzit de poppere acoperite cu pasta nici la stiuca unde se folosesc primavara, daramite la crap.
3. balta e mult prea mica pt a planta.
Nici acum dupa ce patru useri ti-au sugerat finut ca postezi aberatii, tot nu realizezi.
Bineinteles ca m-am indoit de crapul din poza prins de tine, daca prin postul tau ai dat dovada de necunostiinta crasa in acest fenomen din moment ce nadesti cu poppere.
Putin imi pasa ca tu te semnezi cu numele tau, nu e nimeni obligat pe aici sa se semneze cu numele intreg.
Nu sunt obisnuit sa fac misto de nimeni dar ai cam batut campii cu gratii si nu m-am putut abtine.
Pentru a te convinge cauta in emisiunile celor de la In Carlig si o sa vezi cateva imagini cu capturi din vara, sau te invit la o partida de 24 de ore in vara urmatoare.
3. Cine vrea sa planteze poate planta nu vad problema.
Craciun fericit