Balta Floarea Popestiului

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Edi Vrabie
Puncte: 0

Re: Balta Floarea Popestiului

Mesaj de Edi Vrabie »

Lao scrie:Am fost caustic deoarece ai postat niste ineptii, ca zic asa.
Ma repet:
1. Toata vara nu s-a prins crap pe balta decat accidental, nu ca nu ar avea, nu cunosc motivul, poate din cauza caldurii si balta mica si neoxigenata suficient si deoadata la jumatea lunii decembrie, soc, 120 kg intro zi. Cam bate la ochi. Nu crezi?
2. nu am auzit de poppere acoperite cu pasta nici la stiuca unde se folosesc primavara, daramite la crap.
3. balta e mult prea mica pt a planta.
Nici acum dupa ce patru useri ti-au sugerat finut ca postezi aberatii, tot nu realizezi.
Bineinteles ca m-am indoit de crapul din poza prins de tine, daca prin postul tau ai dat dovada de necunostiinta crasa in acest fenomen din moment ce nadesti cu poppere.
Putin imi pasa ca tu te semnezi cu numele tau, nu e nimeni obligat pe aici sa se semneze cu numele intreg.
Nu sunt obisnuit sa fac misto de nimeni dar ai cam batut campii cu gratii si nu m-am putut abtine.
1. Gresit (intreaba pescarii mai experimentati), un adevar exista, pestele dupa luna mai nu mai raspunde asa bine (la concursul din mai s-au prins peste 4.5 tone in 48 de ore 21 de echipe cu 15 bucati peste 10kg si 2 peste 15kg.
Pentru a te convinge cauta in emisiunile celor de la In Carlig si o sa vezi cateva imagini cu capturi din vara, sau te invit la o partida de 24 de ore in vara urmatoare.
3. Cine vrea sa planteze poate planta nu vad problema.

Craciun fericit

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

claudiucostache scrie:1. Ineptii postezi tu.
2. Eu nu am postat ceva legat de capturile din vara, cu toate ca si in vara am prins peste.
3. In realitate popperele folosite de mine se numesc Corn Shaped Popper de la o renumita firma(daca te documentai inainte sa faci o astfel de afirmatie, stiai la ce ma refeream).
4. Care sunt cei 4 useri ? A. Nasuk..ma cunoaste si de indata ce a postat m-a sunat sa ii spun cum sta treaba cu "alea" B. Vladut cred ca glumea si ceilalti? iar cu ceilalti nu am nici o treaba.
5. Nu te baga in seamna pe subiecte pe care nu le poti stapanii si comenta pe un forum destinat pescarilor. Daca ti se pare ceva iesit din comun lasa forumul in pace si spune-mi pe privat ce te deranjeaza.
6. Nu avea rost sa pun in avatar poze cu alte capturi. Cei care ma cunosc stiu mai bine cum sta treaba. Acestea fiind spuse iti doresc si tie Sarbatori fericite si documentare placuta.
Ba , aici te contrazic...imi amintesc ca TU m-ai sunat dupa 10 min de la postarea mea si te-ai oferit sa imi dezvalui secretul prinzator :lol: :lol:
Pescar de rând

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

Eduard Vrabie scrie:1. Gresit (intreaba pescarii mai experimentati), un adevar exista, pestele dupa luna mai nu mai raspunde asa bine (la concursul din mai s-au prins peste 4.5 tone in 48 de ore 21 de echipe cu 15 bucati peste 10kg si 2 peste 15kg.
Pentru a te convinge cauta in emisiunile celor de la In Carlig si o sa vezi cateva imagini cu capturi din vara, sau te invit la o partida de 24 de ore in vara urmatoare.
3. Cine vrea sa planteze poate planta nu vad problema.

Craciun fericit
Mda...s/a prins inclusiv luna mai si apoi nu s/a mai prins mai nimic. Adevarat, cine vrea poate planta, dar nimeni nu vede rostul plantatului pe laculetul asta mititel...
Cat despre tipu cu pozele si cu poperele cred ca s/a intoxicat cu sarmale inainte de sarbatori.. :lol:
Iertati/l si voi ca e craciunul, nu mai fiti rai... :)
Nume utilizator schimbat din Doctorul in Doru Voican

bebecostache

Mesaj de bebecostache »

Primii pesti pe 2012, mai exact in data de 6 ianuarie.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

pe balta asta se pescuieste si acum? se poate face o partida?
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

bebecostache

Mesaj de bebecostache »

Astazi la ora 16 era dezghetata complet.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

dar se poate merge acolo, ne lasa sa intram sa pescuim, sau cum e ca as fi tentat
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

bebecostache

Mesaj de bebecostache »

Binenteles. Atata timp cat este dezghetata se poate pescui.

Danio

Mesaj de Danio »

Se incumeta cineva maine...? ma cam bate gandul...

bebecostache

Mesaj de bebecostache »

Am fost la inca o partida pe aceasta balta si am avut o zi minunata. Am pus pe saltea crapi de 4,6 ; 3,2 ; 1,8 si sub kg. 2 buc..Imi pare rau de colegul din stg.(Lucian)care a avut un incident.Sper sa mai facem impreuna astfel de partide.Lucian poti sa-mi lasi nr de tel. pe privat sa putem lua legatura.
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”