Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Ok mersi mult, si asa acum nu prea e vreme de asa ceva.[/quote]Crappa scrie:O sa am si protapi dar in aprilie.Am sa te contactez cand am sa-i primesc.
Protapul asta ti-ar place[/quote]mitza72 scrie:Ok mersi mult, si asa acum nu prea e vreme de asa ceva.Crappa scrie:O sa am si protapi dar in aprilie.Am sa te contactez cand am sa-i primesc.
Clientii fideli au intotdeauna reduceri.tudo0007 scrie:Trece-ma si pe mine in lista de asteptare si ai grija sa comanzi doua ca si eu sunt interesat.
A si auzi daca comand mai multe produse de gradina din alea primesc vreo reducere ceva ?
Hehe... romanu asta... numa la reduceri ii sta gandultudo0007 scrie:Trece-ma si pe mine in lista de asteptare si ai grija sa comanzi doua ca si eu sunt interesat.
A si auzi daca comand mai multe produse de gradina din alea primesc vreo reducere ceva ?
Ma bucur ca ai scris in topic si ai dat si note.E bine ca lumea sa fie informata si sa fie atenti cand cumpara ceva.Precizez inca o data ""INFORMATA"" si nu ""DEZINFORMATA"" sau indusa in eroare asa cum ai facut tu.ionutcyd scrie:Am primit azi ceaunul de 7,2 litri (asezonat) comandat, arata super chiar daca este chinezesc .
A avut o defectiune in interior ce a fost "remediata" cu flexu, lucru de care as fi preferat sa fiu anuntat inainte.
Pretul a fost cu 7 lei mai mare decat cel stabilit (asta chiar n-a fost frumos !!), nu am primit factura ca am vazut ca a intrebat cineva mai sus (pe mine nu ma interesa factura), a venit cu instructiuni de intretinere as zice foarte utile .
Nota produs 9
Nota servicii 8
Recomand cu caldura produsul !!!
mitza72 scrie:Ma bucur ca ai scris in topic si ai dat si note.E bine ca lumea sa fie informata si sa fie atenti cand cumpara ceva.Precizez inca o data ""INFORMATA"" si nu ""DEZINFORMATA"" sau indusa in eroare asa cum ai facut tu.ionutcyd scrie:Am primit azi ceaunul de 7,2 litri (asezonat) comandat, arata super chiar daca este chinezesc .
A avut o defectiune in interior ce a fost "remediata" cu flexu, lucru de care as fi preferat sa fiu anuntat inainte.
Pretul a fost cu 7 lei mai mare decat cel stabilit (asta chiar n-a fost frumos !!), nu am primit factura ca am vazut ca a intrebat cineva mai sus (pe mine nu ma interesa factura), a venit cu instructiuni de intretinere as zice foarte utile .
Nota produs 9
Nota servicii 8
Recomand cu caldura produsul !!!
Acum da-mi voie sa-ti raspund la nemultumirile tale:
1.Dupa faza de turnare fonta ramane in anumite locuri cu niste asperitati.In faza de finisaj aceste asperitati sunt indepartate cu ajutorul unor pietre abrazive.Deci, retine ca ceaunul nu are ""defect"" si acesta nu a fost remediat cu ""flexul"".La fonta defect inseamna fisura,ceea ce tu nu ai.Ti-am spus ca am doar unul si acesta era mostra dar tu ai insistat sa-l cumperi sa nu ramai cumva fara el.Pretul produselor din fonta difera foarte mult in special datorita finisajelor .Trebuia sa-ti cumperi un ceaun de 500 ron si ai fi vazut ca nu are nici o corectura.Mie mi s-a parut un lucru nesemnificativ chiar normal la calitatea si pretul acesta,neavand defect nu aveam nici un motiv sa te informez cu ceva anume.
2.Pretul ceaunului nu a fost cu 7 lei mai mare decat pretul convenit.Uita-te in e-mail mai bine si ai sa vezi ca pretul ceaunului a fost exact pretul convenit de noi adica: 93,5 ceaunul +asezonarea 15=108,5 ron.Ti-am atasat si factura pe care ai zis ca nu ti-am dat-o.Exista o singura posibilitate si anume ca transportatorul sa fi cerut mai mult decat mi-a comunicat mie.Am sa ma interesez maine de aceasta problema si am sa revin.
3.Daca cautai mai bine in cutia in care a fost trimis ceaunul gaseai si factura.Eu am pus-o cu mana mea.Factura oricum a fost emisa din sistem in momentul livrari asa ca nu incerca sa dezinformezi lumea.Asa cum ai spus tu ""ASTA CHIAR CA NU-I FRUMOS"".Am sa ti-o scanez si ti-o trimit pe e-mail daca zici tu ca n-ai primit-o,dar nu cred chestia asta.
In concluzie incearca pe viitor sa nu mai dezinformezi lumea si daca esti nemultumit de produsul achizitionat poti sa-l returnezi si ti se vor inapoia banii.
Nota Dezinformare:10