Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Parca scriai mai sus ca sti sa citesti si sa scrii....77lumberjack scrie:f2ma la apect sunt mai mult decat iti imaginezi de faine......le-am vazut la un magazin in italia mai exact (blackhoocsnc) , am cerut cateva detalii proprietarului care le detinea si el zicea ca nu le-ar schimba decat pentru free spirit hi-s 220.....cica alea ar fi o idee mai moi....astea-s foarte tari.....poate te ajuta altii mai mult
Mai asta cu nume de firma de incaltaminte nu te intereseaza pe tine ce fata am eu....daca vrei sa o vezi te astept oricand....unde vrei tu....77lumberjack scrie:din moment ce stiu sa scriu corect stiu si sa citesc....mai asta cu nume de voievozi. tu de ce ai itrat pe un topic vechi de 5 ani?! esti belea.....ai fata de pasarica de ti-ai pus poza aia?
prietenas,ia vezi tu cum te adresezi prin ograda77lumberjack scrie:din moment ce stiu sa scriu corect stiu si sa citesc....mai asta cu nume de voievozi. tu de ce ai itrat pe un topic vechi de 5 ani?! esti belea.....ai fata de pasarica de ti-ai pus poza aia?
Nu Gabita,dar la faza aia ,chiar a fost obraznic.Dupa ce ca reactiveaza un subiect vechi ,cam de cand el nu stia cu ce se prinde crapul,mai este si tare in binganitoare si o arde si la intimidaregabi1 scrie:Dati-l dracu, este un lache flausat care cred ca a fost sodomizat cu japca de mic si acum a inceput sa-i placa.