Lansete Venture VXR-2

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Lansete Venture VXR-2

Mesaj de RazvanG »

Nu are ce raspuns DUR sa ne dea.....a uitat textele prin mashina :wink:
Si cum stiu ca ia Lecitina ...se poate sa ingaime si el ceva dar fara rost si total pe dinafara subiectului :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Hai sa va iau pe rand ca vad ca va place! :mrgreen:
Shimanobig, in traducere libera particular cu diploma ,
Daca gasesc VXR-2 uri iti fac cadou un set de 6 lansete Dam Emotion 3.6 m 4 lbs hand made by Tyo Impyng, un mare rod buid-er autohton, om cu care de altfel, te-am vazut discutand despre esecurile colosale in partidele pe balti cu peste mare si mult. Apropo misto avatar! :lol:
Ardey Zakuskys,
Pai bine mai tata la anii tai nu mai ai tinere de minte? Cred ca de vina ye baietii astia rai de pe aici ce sunt cu ochii pe tine. Noroc ca acum esti tu cu ochii pe ei. :wink:
Si cel din urma,
D-NUL Serbu Cornel,
Eu stiam ca anumite activitatii care iti intra in rutina zilnica iti pot afecta in lipsa lor anumite, hai sa le spunem, "chestii", dar pana la 1=2 e pas mare!
Vestea buna e ca odata cu revenirea la vechile obiceiuri, esti "back in business"!
Spor la treaba! :D
P.S. Va astept in continuare..... cu vesti despre VXR-2-uri!
C. S. PELICANUL

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Esti enervant..hai sa te ajut :D http://www.nwcarpfishingsupplies.co.uk/ ... ucts_id=16

Au zece bucati in stoc. Am sunat la ei si i-am prevenit ca daca suna unu care vorbeste stricat engleza si zice ca e din Romania, e tzeapa si sa nu-i onoreze cererea. :D
Milionar excentric

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

Am si eu un set de lansete de astea mult dorite de voi, mi-au ramas de la prietenul meu de care m-am despartit acum 2 luni, de fapt i le-am ascuns ca stiu cat a dat pe ele si tare m-as bucura sa le fac bani drept razbunare. Poate ma ajutati cu un sfat, doua referitoare la ele si la alte incercari pe care le intampin ca incepatoare. :wink:
When nothing is sure, everything is possible.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Razvan Ulmeanu scrie:Hai sa va iau pe rand ca vad ca va place! :mrgreen:
Shimanobig, in traducere libera particular cu diploma ,
Daca gasesc VXR-2 uri iti fac cadou un set de 6 lansete Dam Emotion 3.6 m 4 lbs hand made by Tyo Impyng, un mare rod buid-er autohton, om cu care de altfel, te-am vazut discutand despre esecurile colosale in partidele pe balti cu peste mare si mult. Apropo misto avatar! :lol:
Ardey Zakuskys,
Pai bine mai tata la anii tai nu mai ai tinere de minte? Cred ca de vina ye baietii astia rai de pe aici ce sunt cu ochii pe tine. Noroc ca acum esti tu cu ochii pe ei. :wink:
Si cel din urma,
D-NUL Serbu Cornel,
Eu stiam ca anumite activitatii care iti intra in rutina zilnica iti pot afecta in lipsa lor anumite, hai sa le spunem, "chestii", dar pana la 1=2 e pas mare!
Vestea buna e ca odata cu revenirea la vechile obiceiuri, esti "back in business"!
Spor la treaba! :D
P.S. Va astept in continuare..... cu vesti despre VXR-2-uri!

Nu mai spun absolut nimic...ma duc la culcare ca ne-ai facut mat :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai in primul rand sa le si ai pe Damele alea sau cum le spune ca la beldiile alea cu care ti-ai inceput ucenicia la parasuta :lol: :lol: :lol: domnule TYO INDESY :lol: :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Hopa... incercari?... incepatoare?
La ce te referi mai exact?
C. S. PELICANUL

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Aoleooo au aparut si cloanele alea sau cum le zice la sperietorile alea :lol: :lol: :lol:
Razvane sti ceva de tipesa aia de mai sus? :lol: :lol:

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cea mai buna scrie:Am si eu un set de lansete de astea mult dorite de voi, mi-au ramas de la prietenul meu de care m-am despartit acum 2 luni, de fapt i le-am ascuns ca stiu cat a dat pe ele si tare m-as bucura sa le fac bani drept razbunare. Poate ma ajutati cu un sfat, doua referitoare la ele si la alte incercari pe care le intampin ca incepatoare. :wink:
sunt vxr 1 sau 2? adica una, chiar si "cea mai buna" intodeuna va fi intrecuta de .. 2(doua) :D
Milionar excentric

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Particular sef in asteptarea lansetelor(shimanobig):
Imagine
C. S. PELICANUL

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

cea mai buna scrie:Am si eu un set de lansete de astea mult dorite de voi, mi-au ramas de la prietenul meu de care m-am despartit acum 2 luni, de fapt i le-am ascuns ca stiu cat a dat pe ele si tare m-as bucura sa le fac bani drept razbunare. Poate ma ajutati cu un sfat, doua referitoare la ele si la alte incercari pe care le intampin ca incepatoare. :wink:
In primul rand nu ai baga prea mult in seama pe tipi astia de pe aici ca sunt niste neseriosi. Dovada topicul in sine....Dar petrecerea continua........ :D
Si ce a a facut ma rog prietenul tau de a fugit asa lasand in urma o dorinta de razbunare ce se doreste a fi materializata prin vanzarea unor VXR-uri?
C. S. PELICANUL

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”