Si cum stiu ca ia Lecitina ...se poate sa ingaime si el ceva dar fara rost si total pe dinafara subiectului

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Razvan Ulmeanu scrie:Hai sa va iau pe rand ca vad ca va place!![]()
Shimanobig, in traducere libera particular cu diploma ,
Daca gasesc VXR-2 uri iti fac cadou un set de 6 lansete Dam Emotion 3.6 m 4 lbs hand made by Tyo Impyng, un mare rod buid-er autohton, om cu care de altfel, te-am vazut discutand despre esecurile colosale in partidele pe balti cu peste mare si mult. Apropo misto avatar!![]()
Ardey Zakuskys,
Pai bine mai tata la anii tai nu mai ai tinere de minte? Cred ca de vina ye baietii astia rai de pe aici ce sunt cu ochii pe tine. Noroc ca acum esti tu cu ochii pe ei.![]()
Si cel din urma,
D-NUL Serbu Cornel,
Eu stiam ca anumite activitatii care iti intra in rutina zilnica iti pot afecta in lipsa lor anumite, hai sa le spunem, "chestii", dar pana la 1=2 e pas mare!
Vestea buna e ca odata cu revenirea la vechile obiceiuri, esti "back in business"!
Spor la treaba!![]()
P.S. Va astept in continuare..... cu vesti despre VXR-2-uri!
sunt vxr 1 sau 2? adica una, chiar si "cea mai buna" intodeuna va fi intrecuta de .. 2(doua)cea mai buna scrie:Am si eu un set de lansete de astea mult dorite de voi, mi-au ramas de la prietenul meu de care m-am despartit acum 2 luni, de fapt i le-am ascuns ca stiu cat a dat pe ele si tare m-as bucura sa le fac bani drept razbunare. Poate ma ajutati cu un sfat, doua referitoare la ele si la alte incercari pe care le intampin ca incepatoare.
In primul rand nu ai baga prea mult in seama pe tipi astia de pe aici ca sunt niste neseriosi. Dovada topicul in sine....Dar petrecerea continua........cea mai buna scrie:Am si eu un set de lansete de astea mult dorite de voi, mi-au ramas de la prietenul meu de care m-am despartit acum 2 luni, de fapt i le-am ascuns ca stiu cat a dat pe ele si tare m-as bucura sa le fac bani drept razbunare. Poate ma ajutati cu un sfat, doua referitoare la ele si la alte incercari pe care le intampin ca incepatoare.