Asa se justifica intre barbati abandonul? Slabut rau, baieti, sunt dezamagita. Poate maine puteti mai mult!Razvan Ulmeanu scrie:Hai ma Zakuskys tu chiar pui.....![]()
E doar o clona.....

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Asa se justifica intre barbati abandonul? Slabut rau, baieti, sunt dezamagita. Poate maine puteti mai mult!Razvan Ulmeanu scrie:Hai ma Zakuskys tu chiar pui.....![]()
E doar o clona.....
Nu sunt clona si nu-l cunosc pe seriful vostru, dar m-am luat dupa poza lui de avatar cu zmeul pestilor in brate si asa i-am vazut buzele.Andrei I scrie:nu e ma. eu o cunosc...nici nu sti ce pierziRazvan Ulmeanu scrie:Hai ma Zakuskys tu chiar pui.....![]()
E doar o clona.....
cat despre faza cu buzele de peste...se pare ca si ea te stie pe tine))))
Probabil trebuie sa fii sotie ca s-o inghiti bine pe asta cu 500-600 ron/buc. Poate gasesti ceva din clasa medie la pretul asta, daca ai noroc cu criza, in nici un caz Aston Martinul lansetelor de pescuit la crap.Razvan Ulmeanu scrie:Vali,
Am aparut cu un VXR-2 prin casa si ma intrebat sotia cat costa inca trei...i-am raspuns ca sunt vreo 500-600 ron bucata! Deci nu e ea, ca multumita lui Andrei I.(cine o mai fii si asta) afla pretul de pe link-ul postat de el si acum scriam cu stanga.
Cea mai buna,
Ma citezi pe mine si vorbesti de noi.
Ai vreo fantezie?![]()
Si nu mai evita contactul personal ca nu te mananca nimeni.....sau poate nu poti mai mult....