Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Bai baiatule tu ai impresia ca chiar ii faci asa din vorbe pe toti pe toate forumurile? Ai impresia ca pietele astea de pe forumuri trebuie sa functioneze dupa opticile tale de vanzator la taraba? Imi tii mie socoteala la ce vand? Pai sa-ti dau un exemplu milogule ca bine zice Lao: eu vand niste bete bune, ca si noi fiind iesite de doua ori din casa ( specializate ), pe care le-am luat cu 185 de lei si fara sa mai ma gandesc ca o sa iau pe ele decat jumatate din cat am dat, la prima strigare cu 100 de lei tinand cont ca in magazin sunt 112 lei ( tu spunand asta ). Daca calculezi matematic si nu personal iti iese o reducere de 12 lei pe bat. La tot setul am zis ca-l las cu 450 de lei ceea ce ar insemna o reducere de 110 lei fata de pretul pe care mi l-ai dat tu. Deci inca un bat gratis. La ce magazin gasesti tu asa oferta? De ce nu-i corect pretul? De ce le numesti niste sh-uri ca pe niste rufe aduse la ajutoare? Iti spun eu de ce. Ca sa imi strici piata si apoi sa spui Pardon. Pa cine crezi tu ca duci cu presu baiete? Te consideri unul din cei mari?Marinarul scrie:@miyagi
Faci o confuzie aici si nu te face ca n-o simti. Una e sa te bagi in topicuri aiurea cand n-ai de gand sa cumperi sau sa vinzi obiectul respectiv , sa te amesteci aiurea ca te mananca limba sau cauti publicitate cum face Lao.
Altceva e cand vrei sa cumperi ceva si observi ca in cazul tau ca ce vinzi tu la sec hand e mai ieftin cu 12 lei (10%) decat acelasi obiect nou din magazin. Te-a suparat observatia mea vis-a-vis de pretul tau mare si mai ales ca ti-am scris in topic cand era mai potrivit , aici recunosc , sa-ti fi trimis MP. Lansetele alea le-as fi luat la un pret corect, ca nu-ti scriam aiurea dar apoi am cautat pretul lor de noi si ti-am scris. Dar una e una si alta e alta. Vinzi ce vrei la ce pret vrei pana la urma, cumpara cine si cum doreste.
Dar de aici si pana la amenintarile tale voalate e distanta mare si iti sugerez sa ai tu grija la atitudinea ta de autobaza.
Ideea e ca puteai sa intrebi si nu sa dai verdicte. Eu unul n-am mai spus ca sunt modelul nou, adica cel de 185 ci am spus ca le dau la un pret cu care " le cumperi sau le lasi " ( take it or leave it ). De aici a inceput totul. Ce rost aveau comentariile tale cand pretul etalat de mine era, repet, sub pretul modelului cel mai ieftin si chiar si in conditiile alea iti iesea o lanseta noua?Marinarul scrie:miyagi
Pe un binecunoscut site de prod. pescuit , apar doua modele de lansete foarte asemanatoare ca nume dar la fel de deosebite la pret, este Ron Thompson Hard Core II la 112 lei (ca ale tale) si Ron Thompson Hard Core la 183 lei , aceeasi lungime si aceeasi putere , verifica si ai sa vezi. Tu in titlu spui ca vinzi modelul Hard Core II, deci de aici ce puteam sa inteleg decat ca e vorba de modelul de 112 lei nou si 100 lei la tine, dar apoi aici spui ca ai dat pe ele 185 lei, adica posibil sa fie celalalt model. Eu nu mai inteleg exact despre ce model e vorba dar chiar nu mai conteaza.
Acum cred ca ai inteles de unde confuzia si de unde comentariul meu vis-a-vis de pretul tau. Gresit ai tras concluzia ca aveam eu ceva cu topicul sau lansetele tale si ca vroiam sa-ti stric topicul si te-ai inversunat atat. Daca nu ma interesau sa le cumpar crezi ca mai cautam pretul lor de noi? Ai pus titlul gresit si aia a fost.
Cred ca acum lucrurile s-au clarificat si ne putem vedea fiecare de ale lui. Daca mai ai ceva de lamurit te astept.
Raman la pozitia mea. Uita-te inca odata pe topic si vezi ca scrie clar ca sint modelul nou. Mai departe cred ca s-au spus toate si n-am chef sa-mi pierd timpul aiurea cu niste discutii fara sens. Ia sfatul meu si nu te mai expune aiurea ca se intampla, poate nu cu voia ta neaparat, sa mai si gresesti.Marinarul scrie:popik 16
Nici nu meriti sa-ti raspund, esti complet rau intentionat si nesimtit, matze fripte, o clona probabil a lui gingiu mingiu lao. Cand se construiau navomodele tu probabil incepeai sa descoperi tainele lansetelor telescopice si ale cocolosului de mamaliga si acum la indemnul unuia ca lao te bagi in vorba. Somn usor.
miyagi
Cu siguranta am fi evitat chestia asta daca ai fi scris si tu in anunt clar despre ce model e vorba sau daca te-as fi intrebat eu pe mp mai explicit. N-am renuntat de a lua modelul ala de lansete, mai precis un bun prieten de-al meu isi cauta si m-a rugat pe mine sa-i gasesc ceva potrivit ptr el si voi mai analiza.
Iata cat de usor se poate strica un topic cand tii neaparat acest lucru, totdeauna a fost mai usor sa strici decat sa faci ceva.