Navomodel plantat ieftin

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Marinarul
Puncte: 0

Re: Navomodel plantat ieftin

Mesaj de Marinarul »

Gingiu mingiu , tu nu vezi ca oricat am vorbi tu tot nu intelegi despre ce discuta oamenii mari aici ? Una e una , alta e alta. Nici la varsta asta nu faci diferenta intre mancare si mancarime fara ajutorul cuiva ?
Mergi la joaca afara cu copiii sau uita-te la desene animate dar vezi sa nu murdaresti iar sortuletul.
Pa.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Marinarul scrie:@miyagi

Faci o confuzie aici si nu te face ca n-o simti. Una e sa te bagi in topicuri aiurea cand n-ai de gand sa cumperi sau sa vinzi obiectul respectiv , sa te amesteci aiurea ca te mananca limba sau cauti publicitate cum face Lao.
Altceva e cand vrei sa cumperi ceva si observi ca in cazul tau ca ce vinzi tu la sec hand e mai ieftin cu 12 lei (10%) decat acelasi obiect nou din magazin. Te-a suparat observatia mea vis-a-vis de pretul tau mare si mai ales ca ti-am scris in topic cand era mai potrivit , aici recunosc , sa-ti fi trimis MP. Lansetele alea le-as fi luat la un pret corect, ca nu-ti scriam aiurea dar apoi am cautat pretul lor de noi si ti-am scris. Dar una e una si alta e alta. Vinzi ce vrei la ce pret vrei pana la urma, cumpara cine si cum doreste.
Dar de aici si pana la amenintarile tale voalate e distanta mare si iti sugerez sa ai tu grija la atitudinea ta de autobaza.
Bai baiatule tu ai impresia ca chiar ii faci asa din vorbe pe toti pe toate forumurile? Ai impresia ca pietele astea de pe forumuri trebuie sa functioneze dupa opticile tale de vanzator la taraba? Imi tii mie socoteala la ce vand? Pai sa-ti dau un exemplu milogule ca bine zice Lao: eu vand niste bete bune, ca si noi fiind iesite de doua ori din casa ( specializate ), pe care le-am luat cu 185 de lei si fara sa mai ma gandesc ca o sa iau pe ele decat jumatate din cat am dat, la prima strigare cu 100 de lei tinand cont ca in magazin sunt 112 lei ( tu spunand asta ). Daca calculezi matematic si nu personal iti iese o reducere de 12 lei pe bat. La tot setul am zis ca-l las cu 450 de lei ceea ce ar insemna o reducere de 110 lei fata de pretul pe care mi l-ai dat tu. Deci inca un bat gratis. La ce magazin gasesti tu asa oferta? De ce nu-i corect pretul? De ce le numesti niste sh-uri ca pe niste rufe aduse la ajutoare? Iti spun eu de ce. Ca sa imi strici piata si apoi sa spui Pardon. Pa cine crezi tu ca duci cu presu baiete? Te consideri unul din cei mari?
E uite din cauzele astea nu te amenint voalat ci te avertizez ca ceea ce faci ma deranjeaza si cu atitudinea mea de autobaza s-ar putea sa cred ca cu Pardonu` omori omu`. Gandeste-te bine ce faci, cand faci si cui!
Si ca p.s. in finalul postarii mele am pus sintagma de pret "take it or leave it" special pentru de-astia ca tine. Ce te-a retinut sa nu-ti dai seama?
Urban culture.

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

miyagi

Pe un binecunoscut site de prod. pescuit , apar doua modele de lansete foarte asemanatoare ca nume dar la fel de deosebite la pret, este Ron Thompson Hard Core II la 112 lei (ca ale tale) si Ron Thompson Hard Core la 183 lei , aceeasi lungime si aceeasi putere , verifica si ai sa vezi. Tu in titlu spui ca vinzi modelul Hard Core II, deci de aici ce puteam sa inteleg decat ca e vorba de modelul de 112 lei nou si 100 lei la tine, dar apoi aici spui ca ai dat pe ele 185 lei, adica posibil sa fie celalalt model. Eu nu mai inteleg exact despre ce model e vorba dar chiar nu mai conteaza.
Acum cred ca ai inteles de unde confuzia si de unde comentariul meu vis-a-vis de pretul tau. Gresit ai tras concluzia ca aveam eu ceva cu topicul sau lansetele tale si ca vroiam sa-ti stric topicul si te-ai inversunat atat. Daca nu ma interesau sa le cumpar crezi ca mai cautam pretul lor de noi? Ai pus titlul gresit si aia a fost.
Cred ca acum lucrurile s-au clarificat si ne putem vedea fiecare de ale lui. Daca mai ai ceva de lamurit te astept.

popik16

Mesaj de popik16 »

marinare las-o in plm de treaba cu 1200 de lei cat vrei tuh pe navocacatul ala are lanterna de 15 din obor shi 2 cuve de tot rasul din acelea in care tin astia la magazinele de constructii suruburile shi ai arfe de navomodel profesional

dac vrei sa vezi ceva profesional voi ruga un prieten sa posteze cateva poze cu barcuta facuta de el mai trebuie sa atajeze un sistel special pentru nustu ce shi e gata el vrea 1700 de lei in conditiile in care e facuta cu piese profesionale de la marci consacrate nu cu motorase de la masini telechidate shi mai stiu ew ce ciungarii ai facut tu la barca asta:))
salz :twisted:
Locul I este intotdeauna cel care conteaza, locul II este intotdeauna primul loc pierzator:)

http://www.mincinosii.ro

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Marinarul scrie:miyagi

Pe un binecunoscut site de prod. pescuit , apar doua modele de lansete foarte asemanatoare ca nume dar la fel de deosebite la pret, este Ron Thompson Hard Core II la 112 lei (ca ale tale) si Ron Thompson Hard Core la 183 lei , aceeasi lungime si aceeasi putere , verifica si ai sa vezi. Tu in titlu spui ca vinzi modelul Hard Core II, deci de aici ce puteam sa inteleg decat ca e vorba de modelul de 112 lei nou si 100 lei la tine, dar apoi aici spui ca ai dat pe ele 185 lei, adica posibil sa fie celalalt model. Eu nu mai inteleg exact despre ce model e vorba dar chiar nu mai conteaza.
Acum cred ca ai inteles de unde confuzia si de unde comentariul meu vis-a-vis de pretul tau. Gresit ai tras concluzia ca aveam eu ceva cu topicul sau lansetele tale si ca vroiam sa-ti stric topicul si te-ai inversunat atat. Daca nu ma interesau sa le cumpar crezi ca mai cautam pretul lor de noi? Ai pus titlul gresit si aia a fost.
Cred ca acum lucrurile s-au clarificat si ne putem vedea fiecare de ale lui. Daca mai ai ceva de lamurit te astept.
Ideea e ca puteai sa intrebi si nu sa dai verdicte. Eu unul n-am mai spus ca sunt modelul nou, adica cel de 185 ci am spus ca le dau la un pret cu care " le cumperi sau le lasi " ( take it or leave it ). De aici a inceput totul. Ce rost aveau comentariile tale cand pretul etalat de mine era, repet, sub pretul modelului cel mai ieftin si chiar si in conditiile alea iti iesea o lanseta noua?
Daca erai chiar atat de interesat, ceea ce nu prea cred, puneai problema altcumva, dupa cum ai spus si tu la un moment dat insa ti-a placut sa dai cu nuca in perete.
Data care vine sa retii. Ai de discutat cu mine ai p.m. si topicuri dedicate socializarii, altfel vindem si cumparam in conditiile date. Eu nu totdeauna negociez un pret atata timp cat mi se pare de bun simt. Chiar si in cazul in care ceea ce se vinde la mana a doua il gasesc mai ieftin in magazin, cum e cazul anumitor produse de pe aici. Nu ma intereseaza, nu ma bag. Nici daca nu-mi plac bisnitarii insa cu lucrurile mele ma astept la fel. Sper ca nici tie nu ti-a priit acum amestecul nostru in vanzarea navomodelului.
Iar treaba cu publicitatea las-o iara pentru aia care stiu exact ce-nseamna publicitatea.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si ar mai fi o chestie. Ai vorbit si nefiind informat cat trebuie. Ron Thompson Hard Core II au fost facute in mai multe editii si variante. Ale mele sunt modelul nou si au costat chiar 185 de lei. Daca te intereseaza sa ti le iei din magazin si nu sh-uri ca ale mele iti dau si link-ul insa acolo unde magazinul e si partener al sit-ului ca sa te documentezi bine de data asta.
Urban culture.

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

popik 16

Nici nu meriti sa-ti raspund, esti complet rau intentionat si nesimtit, matze fripte, o clona probabil a lui gingiu mingiu lao. Cand se construiau navomodele tu probabil incepeai sa descoperi tainele lansetelor telescopice si ale cocolosului de mamaliga si acum la indemnul unuia ca lao te bagi in vorba. Somn usor.

miyagi

Cu siguranta am fi evitat chestia asta daca ai fi scris si tu in anunt clar despre ce model e vorba sau daca te-as fi intrebat eu pe mp mai explicit. N-am renuntat de a lua modelul ala de lansete, mai precis un bun prieten de-al meu isi cauta si m-a rugat pe mine sa-i gasesc ceva potrivit ptr el si voi mai analiza.
Iata cat de usor se poate strica un topic cand tii neaparat acest lucru, totdeauna a fost mai usor sa strici decat sa faci ceva.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Marinarul scrie:popik 16

Nici nu meriti sa-ti raspund, esti complet rau intentionat si nesimtit, matze fripte, o clona probabil a lui gingiu mingiu lao. Cand se construiau navomodele tu probabil incepeai sa descoperi tainele lansetelor telescopice si ale cocolosului de mamaliga si acum la indemnul unuia ca lao te bagi in vorba. Somn usor.

miyagi

Cu siguranta am fi evitat chestia asta daca ai fi scris si tu in anunt clar despre ce model e vorba sau daca te-as fi intrebat eu pe mp mai explicit. N-am renuntat de a lua modelul ala de lansete, mai precis un bun prieten de-al meu isi cauta si m-a rugat pe mine sa-i gasesc ceva potrivit ptr el si voi mai analiza.
Iata cat de usor se poate strica un topic cand tii neaparat acest lucru, totdeauna a fost mai usor sa strici decat sa faci ceva.
Raman la pozitia mea. Uita-te inca odata pe topic si vezi ca scrie clar ca sint modelul nou. Mai departe cred ca s-au spus toate si n-am chef sa-mi pierd timpul aiurea cu niste discutii fara sens. Ia sfatul meu si nu te mai expune aiurea ca se intampla, poate nu cu voia ta neaparat, sa mai si gresesti.
Sanatate.
Urban culture.

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

miyagi

Sa stii ca si eu m-am plictisit de discutia asta , a avut rostul ei pana la un punct dar acum si l-a pierdut , cred ca fiecare am invatat cate ceva din ea si poate nu totul a fost in zadar pana la urma. Intodeauna ptr unii scrii prea mult si ptr altii prea putin. Important e ce facem de aici inainte.
Sa fii sanatos si numai bine !

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Daca aveam clona si ma puneam la mintea ta usoara, iti dadeam intalnire si te aruncam in apa dupa barcuta, milogule.
Tu vorbesti de clone, saracie? Pai vezi ca esti fraier! Tu esti una si aceiasi persoana cu marinarul de aici cu marinarul de pe rapitori si cu vegas_75 tot de acolo. Ai acelasi nr de mobil dar te recomanzi Vali si Cristi. Asta la prima vedere, dar stai ca sap mai adanc si pe info si pe crap.
Cumperi cu un user si vinzi cu altul la un pret mai mare. Nu ti-am zis ca sunt cu geana pe tine de cand te bagi aiurea pe la bazar si strici topicurile oamenilor. Mai ai si un pejo, vezi ca te cunosc. Asa ca ciocu mic ca esti in culpa. Las-o asa cum a picat si nu ma face pe mine oligofren si gingiu-mingiu, ca am si print screenuri doveditoare.
Fişiere ataşate
ScreenHunter_04 Jul. 09 21.25.jpg
ScreenHunter_04 Jul. 09 21.25.jpg (78.13 KiB) Vizualizat de 982 ori
ScreenHunter_03 Jul. 09 21.21.jpg
ScreenHunter_03 Jul. 09 21.21.jpg (84.28 KiB) Vizualizat de 982 ori
ScreenHunter_02 Jul. 09 21.17.jpg
ScreenHunter_02 Jul. 09 21.17.jpg (101.94 KiB) Vizualizat de 982 ori

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”