Gingiu mingiu cred ca nici nu nu-ti dai seama ce ai in mintea aia incetosata dar continui sa vociferezi ca surda-n clopot. Ce vrei tu sa dovedesti, te-ai intrebat ? Ca sunt si pe alte forumuri , si ce-i cu asta ? Ca vand si acolo si cumpar , si ce-i cu asta ? Mai baietica esti cu capul rau de tot, te tii numai de polemici si chiar ti-ai facut o pasiune din a te produce pe forumuri si de a te amesteca in asa zise scandaluri, ca nu ai ajuns la nivelul sa creezi tu scandaluri. Suferi de plictiseala cronica si de mania persecutiei daca cineva nu e de acord cu tine , vezi-ti tata de pescuit si nu te mai agita ca supozitorul. Deranjezi pe toata lumea peste care te bagi cu ineptiile si frustrarile tale , lasa-ne tata si du-te de vale.
Discutiile sterile si puerile fa-le cu clonele si surogatii tai si evita-ma pe viitor ca m-ai plictisit destul.
Am vrut sa-ti dovedesc tie si celorlalti ce javra de om esti. Daca stateai in banca ta erai mai castigat, dar daca ai fost tare in clanta ai furat-o. Ti-a si zis ca te cunosc, sa vedem acum ce mai vinzi, o sa stai cu morcovu' nestiind cu cine te vei intalni sa te urecheze nitel ca esti obraznic...
P.s. ce a avut cu omu de pe "crap" care doreste sa cumpere doua scaune de l-ai luat la misto intr-un stil cocalaresc? Ai vrut sa te dai smecher? E.. sa vedem smecheria ta acum...
da si p.s sa sti ca ma P** pe telecomanda ta profesionala din obor 50 de lei cu lanterna aia smech3ra =))) fi intins pescare si tu crapcean mare cu crapu ala la 5 kg fortat in camera . Sta linistit eu ma rfeream ca nu face 1200 de lei jucaria aia daca tu o dai in crapi esti mare ! fir intins nepoate m-ai acrit destul
Sunteti prea obsedati si fara sanse de reabilitare psihica; nu am de gand sa mai continui dialogul cu niste tartani ca voi, vanzatori de piei de curca pe la tarabe prin obor, buni de nimic. Nu stiu cum vi se permite sa scrieti pe forumuri, oricum n-aveti nimic in comun cu limba romana sau cu regulile de discutii de aici. Vai steaua voastra de rupti in coate si in gura. Scrieti aici pana o sa vi se inroseasca ochii si o sa va ia salvarea de la atata bautura. Fir intins baietii mei, tineti-o tot asa ca bine ati apucat-o. Stiu ca imi racesc gura de pomana cu niste derbedei ca voi, greseala e si a mea. Multe succesuri si pe mai departe.