Noul model Shimano Ultegra CI4+ 14000 XTB (2014)

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

raulnego
Puncte: 0

Re: Noul model Shimano Ultegra CI4+ 14000 XTB (2014)

Mesaj de raulnego »

radu1985 scrie:
Salut. Nu caut sa intru in polemici nu nimeni, dar ce vrei tu aici mi se pare aberant.

Mulinetele astea le cumperi cu 240 Eur/buc (1060 lei) noi, din Germania sau Austria, asta in cazul in care nu mai negociezi nimic cu shop-ul respectiv (de cele mai multe ori ai lejer discounturi cuprinse intre 3 si 10% din suma totala a comenzii) si beneficiezi de urmatoarele: TVA, garantie, 2 tamburi de rezerva/mulineta + toate cele 3 marimi de conuri de umplutura, a cate 3 bucati/marime. Intr-adevar, la toate astea mai adaugi costurile de livrare + costurile cu platile bancare (cam 150 lei in total).

PS1: Business is business, dar nu cand ii arzi pe altii!

Radu
Salut Radu
Am adaptat comentariul care l-ai postat pe topic-ul meu pe unul din anunturile tale , parerea mea este ca se potriveste al dracului de bine ! Nu-mi sta in caracter sa fac comentarii gratuite dar am vrut sa-ti arat cat de usor cazi in capcana ! Pun asta in seama varstei tale mai fragede . Numai bine !
http://www.crapmania.ro/forum/post341133.html#p341133

Marian Tomescu

Noul model Shimano Ultegra CI4+ 14000 XTB (2014)

Mesaj de Marian Tomescu »

raulnego scrie:
radu1985 scrie:
Salut. Nu caut sa intru in polemici nu nimeni, dar ce vrei tu aici mi se pare aberant.

Mulinetele astea le cumperi cu 240 Eur/buc (1060 lei) noi, din Germania sau Austria, asta in cazul in care nu mai negociezi nimic cu shop-ul respectiv (de cele mai multe ori ai lejer discounturi cuprinse intre 3 si 10% din suma totala a comenzii) si beneficiezi de urmatoarele: TVA, garantie, 2 tamburi de rezerva/mulineta + toate cele 3 marimi de conuri de umplutura, a cate 3 bucati/marime. Intr-adevar, la toate astea mai adaugi costurile de livrare + costurile cu platile bancare (cam 150 lei in total).

PS1: Business is business, dar nu cand ii arzi pe altii!

Radu
Salut Radu
Am adaptat comentariul care l-ai postat pe topic-ul meu pe unul din anunturile tale , parerea mea este ca se potriveste al dracului de bine ! Nu-mi sta in caracter sa fac comentarii gratuite dar am vrut sa-ti arat cat de usor cazi in capcana ! Pun asta in seama varstei tale mai fragede . Numai bine !
http://www.crapmania.ro/forum/post341133.html#p341133
Ha ha ha! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu va cunosc pe nici unul dar sa înțeleg ca doi "tzepari" se dau in vileag unul pe celălalt? Continuati tot așa!!!!! Hahahahhahaha!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

raulnego

Mesaj de raulnego »

tomBV scrie: Ha ha ha! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu va cunosc pe nici unul dar sa înțeleg ca doi "tzepari" se dau in vileag unul pe celălalt? Continuati tot așa!!!!! Hahahahhahaha!!!!!!

Da un "sarci pe goagal" si cauta definitia termenului "tzepar" dar scrie fara "tz" si apoi cauta pe acest forum daca avem ceva in comun cu termenul ! Aici iau apararea si colegului radu1985 .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Da un "sarci pe goagal" si cauta definitia termenului "tzepar" dar scrie fara "tz" si apoi cauta pe acest forum daca avem ceva in comun cu termenul !
raulengo, gainarie & porcarie o fi corect..... :roll: :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

raulnego

Mesaj de raulnego »

gabi1 scrie:
Da un "sarci pe goagal" si cauta definitia termenului "tzepar" dar scrie fara "tz" si apoi cauta pe acest forum daca avem ceva in comun cu termenul !
raulengo, gainarie & porcarie o fi corect..... :roll: :wink:
Asa mai merge ....

Marian Tomescu

Mesaj de Marian Tomescu »

raulnego scrie:
tomBV scrie: Ha ha ha! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu va cunosc pe nici unul dar sa înțeleg ca doi "tzepari" se dau in vileag unul pe celălalt? Continuati tot așa!!!!! Hahahahhahaha!!!!!!

Da un "sarci pe goagal" si cauta definitia termenului "tzepar" dar scrie fara "tz" si apoi cauta pe acest forum daca avem ceva in comun cu termenul ! Aici iau apararea si colegului radu1985 .
Ia nu mai fii tu asa isteTZ, pentru ca tu ar trebui sa iei lectii de la altii, nu eu. Si inceteaza pentru ca nu vreau sa intru in discutii cu tine si sa iti stric fiecare topic pe care il deschizi. Spor la shpertz!!!!
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Da un "sarci pe goagal" si cauta definitia termenului "tzepar" dar scrie fara "tz" si apoi cauta pe acest forum daca avem ceva in comun cu termenul

Escroc, șarlatan se potrivește?
Nume utilizator schimbat din lucfish

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

@ raulnego

Specific romanesc - sa moara si capra vecinului :lol:

1. nu mi-am facut business din vanzarea produselor desitnate pescuitului (am vandut trei-patru produse pe Crapmania la preturi mai mult decat decente, zic eu - verifica toate postarile, nu doar ce pare interesat pentru tine)
2. nu compara produse achizitionate in plin debutul sezonului (Aprilie) cu produse achizitionate de "Black Friday" - hai sa scanam facturile de achizitie sa le atasam vanzarii :wink:
3. nu compara produs complet cu produs aproape complet
4. cam mult offtopic si am sa inchei aici

@ tomBV

Ne cunoastem? Din cele trei-patru produse pe care le-am vandut pe Crapmania ai achizitionat ceva si nu ai fost multumit? Daca nu, am sa te rog sa nu mai faci afirmatii nefondate pe baza presupunerilor tale! Piata e libera, nu-ti convine ceva, spune, intreaba, cere detalii - nu arunca cu cacat, indiferent de cine este vorba!!!
Nume utilizator schimbat din radu1985

raulnego

Mesaj de raulnego »

lucfish scrie:Da un "sarci pe goagal" si cauta definitia termenului "tzepar" dar scrie fara "tz" si apoi cauta pe acest forum daca avem ceva in comun cu termenul

Escroc, șarlatan se potrivește?
Altul care arunca cu cacat in ventilator .....
Cer scuze celorlalti utilizatori pentru exprimare !

raulnego

Mesaj de raulnego »

radu1985 scrie:@ raulnego

Specific romanesc - sa moara si capra vecinului :lol:

1. nu mi-am facut business din vanzarea produselor desitnate pescuitului (am vandut trei-patru produse pe Crapmania la preturi mai mult decat decente, zic eu - verifica toate postarile, nu doar ce pare interesat pentru tine)
2. nu compara produse achizitionate in plin debutul sezonului (Aprilie) cu produse achizitionate de "Black Friday" - hai sa scanam facturile de achizitie sa le atasam vanzarii :wink:
3. nu compara produs complet cu produs aproape complet
4. cam mult offtopic si am sa inchei aici
Referitor la capra vecinului , nu a fost o razbunare sa-ti stric topic-ul , ci am vrut sa-ti arat (in mare parte cu cuvintele tale adaptate in context) ca afirmatia ta poate fi valabila si in cazul anuntului tau !
R1. Eu nici atat nu mi-am facut un business din vanzarea produselor pe acest forum !
R2. Aici este discutabil , stiu foarte bine care era pretul in aprilie pt ca i-am adus unui prieten un set de zet-uri in acea perioada si ma indoiesc ca tu sa nu fi cautat cel mai bun pret la momentul acela ! Oricum nu are importanta , este marfa ta si poti cere cat vrei pe ea si s-o raportezi la ce pret de nou vrei ! Ma repet este primul topic in care intervin in felul acesta !
R3. Am specificat clar ca mulinetele se vand fara tamburi de rezerva ! Faptul ca urma sa-i vand separat sant doar speculatii , nu cred ca ati vazut la mine vreun anunt in care vand tamburi ! Ce am facut eu cu ei ma priveste , pt ca-mi apartin !
Bineinteles ca nu se pot compara cele doua produse : unul este nou iar celalalt este folosit un sezon ! Dar chiar nu ma priveste si ma abtin atat timp cat nu am nici cea mai mica intentie sa cumpar produsul respectiv !
R4. 100% de acord cu tine , discutiile au degenerat , s-a ajuns la jigniri din partea unora si subiectul este offtopic demult !
Numai bine

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”