Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Logica este simpla : cumperi un produs nou cu 25% mai ieftin (daca nu tii neaparat sa ai si tamburii de rezerva)dragosalexandru scrie:Salut,nu prea inteleg logica,fara TVA,fara garantie ,fara cei 3 tamburi,nui afacere.daca te mai gandesti,da un semn.
Salut. Nu caut sa intru in polemici nu nimeni, dar ce vrei tu aici mi se pare aberant.raulnego scrie:Logica este simpla : cumperi un produs nou cu 25% mai ieftin (daca nu tii neaparat sa ai si tamburii de rezerva)
Daca vrei si tamburi de rezerva , vrei si TVA , sant destule magazine care au pe stoc aceste mulinete !
Ai dreptate Radule,perfecta dreptate.Si chiar este foarte urat,sa sti ca iti mai vin inca doi tamburi si tu ii vinzi separat ca sa arzi mai frumosradu1985 scrie:Salut. Nu caut sa intru in polemici nu nimeni, dar ce vrei tu aici mi se pare aberant.raulnego scrie:Logica este simpla : cumperi un produs nou cu 25% mai ieftin (daca nu tii neaparat sa ai si tamburii de rezerva)
Daca vrei si tamburi de rezerva , vrei si TVA , sant destule magazine care au pe stoc aceste mulinete !
Mulinetele astea le cumperi cu 240 Eur/buc (1060 lei) noi, din Germania sau Austria, asta in cazul in care nu mai negociezi nimic cu shop-ul respectiv (de cele mai multe ori ai lejer discounturi cuprinse intre 3 si 10% din suma totala a comenzii) si beneficiezi de urmatoarele: TVA, garantie, 2 tamburi de rezerva/mulineta + toate cele 3 marimi de conuri de umplutura, a cate 3 bucati/marime. Intr-adevar, la toate astea mai adaugi costurile de livrare + costurile cu platile bancare (cam 150 lei in total).
PS1: Business is business, dar nu cand ii arzi pe altii!
Radu
Vezi ca am eu porc si fac troc.Numai ca nu am capul si pulpele de spate....daca vrei,le dau separat.Asa a venit fraierul,fara cap si fara pulpe.L-am crescut cu perfuziiraulnego scrie:Mai baieti , mi-ati stricat topic-ul.....
S-au dus banii de porc de craciun !
http:// DOAR LINKURI DE LA MAGAZINELE PARTENERE CRAPMANIA
Capu' la porc nu-mi trebuie , da' copanele le vreau ! Asa ca mai pun niste tamburi si facem trocul ....RazvanG scrie: Vezi ca am eu porc si fac troc.Numai ca nu am capul si pulpele de spate....daca vrei,le dau separat.Asa a venit fraierul,fara cap si fara pulpe.L-am crescut cu perfuzii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()