Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
De spinning nu ma apuc, dar nu ai prin camara si niste Shimano Super Aero Swingcast XT ?cea mai buna scrie:Un schimb cu Shimano Stella 1000 FD ar merge? L-am folosit doar 1 data, mi se par prea usoare pt bratul meu.
In camara tii tu sculele de pescuit, printre borcanele de muraturi? Probabil de-aia le vinzi, ca ai varsat pe ele ceva suc de rosii sau varza murata? Alt schimb nu ma intereseaza, dar sper sa gasesti un cumparator pt ele cat mai repede!Razvan Ulmeanu scrie:De spinning nu ma apuc, dar nu ai prin camara si niste Shimano Super Aero Swingcast XT ?cea mai buna scrie:Un schimb cu Shimano Stella 1000 FD ar merge? L-am folosit doar 1 data, mi se par prea usoare pt bratul meu.
Barzo barzo draga zdrediliicea mai buna scrie:Un schimb cu Shimano Stella 1000 FD ar merge? L-am folosit doar 1 data, mi se par prea usoare pt bratul meu.
Multumesc de intentie, dar ma intereseaza doar mulinete Shimano.nicolau ionut scrie:Am 4 trabucco maxxis 8000, si 4 okuma Pl + diferenta, data va intereseaza putem vorbi la tel. 0728133449 Ionut.