Esti turc de nu intelegi?carpmaster scrie:foarte complicat anuntulzi si mie clar , cate mulinete ?

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Esti turc de nu intelegi?carpmaster scrie:foarte complicat anuntulzi si mie clar , cate mulinete ?
Nu ma intereseaza Navi.Merci.sdaniel scrie:Salut ,
Un amic care nu foloseste forumul foarte des m-a rugat sa te intreb daca te-ar interesa un schimb cu 2 Shimano Navi 8000xta + o dif pentru 2 BBRLC .
Pai de aceea nu prinzi ten.carpmaster scrie:am 2 bucati okuma pl865 care as schimba cu 4 bucati bbrlc + 83 ron, daca te intereseaza
carpmaster scrie:am 2 bucati okuma pl865 care as schimba cu 4 bucati bbrlc + 83 ron, daca te intereseaza
cea mai buna scrie:Pai de aceea nu prinzi ten.carpmaster scrie:am 2 bucati okuma pl865 care as schimba cu 4 bucati bbrlc + 83 ron, daca te intereseaza![]()
Schimba okumele cu mgs-uri si in weekendul asta poate poate...
schimb 4 buc TRAKKER ZIP SackRazvan Ulmeanu scrie:La cat o iau pe aratura si prin camara "prietenii mei", repet anuntul:
Se vand 4 mulinete Shimano BBRLC cu 4 tamburi de rezerva, in stare absolut perfecta de functionare.
Mulinetele au o vechime de 1 an. Tamburii se vand si separat(400 ron) doar dupa vanzarea mulinetelor(2.000 ron). Pret per pachet 2.400 ron.
Razvanica pe mine nu ma intereseaza.Razvan Ulmeanu scrie:La cat o iau pe aratura si prin camara "prietenii mei", repet anuntul:
Se vand 4 mulinete Shimano BBRLC cu 4 tamburi de rezerva, in stare absolut perfecta de functionare.
Mulinetele au o vechime de 1 an. Tamburii se vand si separat(400 ron) doar dupa vanzarea mulinetelor(2.000 ron). Pret per pachet 2.400 ron.