Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Deci ma vad nevoit sa ma justific.....nu e nicio problema....aln2121 scrie:pai ii mai scump ca la magazin
aln2121 scrie:deci ca sa ne intelegem
sunt second hand pt ca sunt folosite
firul nu conteaza pt ca oricine le ia is pune fir nou
si in magazin au scuzt la 190
si tu vrei 200
))))
SPOR
Partenerule de forum....eu nu contest faptul ca tu le-oi fi vazut la 190 lei bucata....cu toate ca m-am uitat si eu pe site-uri si nu le-am gasit la banii astia....dar ti-am explicat si pe MP si aici....pe toate partile....ca sunt echipate si cu fire care au costat 130 lei....PLUS ca eu suport si transportul....care costa cu cel mai ieftin curier 40 de lei....Te rog frumos sa faci o socoteala matematica si sa vezi ca ies mai bine si mai avantajos la pret produsele mele....Si inca o data te rog frumos nu mai imi ALTERA topicul....aln2121 scrie:eu doar ziceam incercam sa dau un sfat din magazin le iei cu 380 2 bucati
daca vrei sa vinzi trebe sa ceri sub parerea mea
oricum bafta la vanzare
Multumesc frumos....Si ma bucura faptul ca mai sunt si oameni care intervin cu o gandire corecta si verticala....Neamtul scrie:Tinand cont de faptul ca-s folosite o singura data si au fir nou + inaintas eu zic ca pretul e corect.
Si nu,NU e adevarat ca cine cumpara mulinetele va schimba firul oricum.Trebuie sa fi prost sau sa intorci banii cu lopata ca sa faci treaba asta,mai ales ca Trabucco face fire de calitate.
Daca stau sa ma gandesc bine,le-as lua chiar eu la pretul cerut ca ar fi perfecte pentru spod si marker.
Din pacate stau prost cu banii.
@Stefan Turcu
Spor la vanzare!
Considera interventia mea un free UP de la mine.