Vand 2 Mulinete Okuma Axeon VII

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Stefan Turcu
Puncte: 0

Vand 2 Mulinete Okuma Axeon VII

Mesaj de Stefan Turcu »

Vand 2 Mulinete Okuma Axeon VII - Au fost folosite o singura data, practic sunt noi, nu au nicio zgarietura. Raport pret/calitate....excelent.... Se vand impreuna cu tamburi de rezerva....

Caracteristici Mulineta Okuma Axeon V2 AXII-80:
* 4+1 rulmenti
* Capacitate tambur: 0,25mm/820m,0,30/575m,0,35/430m,0,40/330m
* Tambur din aluminiu anodizat
* Tambur de rezerva din grafit
* Raport de recuperare de 3.8:1
* Manivela de aluminiu
* Sistem de control al oscilatiilor Wormshaft
* Galet supradimensionat
* Frana micrometrica
* Antirevers infinit
* Maner de cauciuc supradimensionat
* Greutate: 674g

Tamburul mulinetei este incarcat cu fir Trabucco T-Force Pro Carp 0.28 + inaintas fir textil 0.24 Berkley Whiplash.

Pret : 200 lei - se vand doar impreuna - Pretul include transport prin curier rapid.

Trimit poze doar prin email....

Telefon : 0745.538.589 sau 0767.211.112 sau MP

Stefan Turcu

Re: Vand 2 Mulinete Okuma Axeon VII

Mesaj de Stefan Turcu »

Pretul este exprimat pentru o singura bucata

aln2121

Mesaj de aln2121 »

pai ii mai scump ca la magazin

Stefan Turcu

Mesaj de Stefan Turcu »

aln2121 scrie:pai ii mai scump ca la magazin
Deci ma vad nevoit sa ma justific.....nu e nicio problema....

Mulinetele - fiecare bucata a costat 208 lei deci amandoua 416 lei
Monofilamentele - pentru fiecare mulineta au fost cumparate cate o rola de 1000m Trabucco T-Force si a costat 55 lei/rola deci amandoua 110 lei - diferenta de fir oricum se da oricum cumparatorului.....
Firele textile - pentru fiecare mulineta s-a montat cate 10 m de Berkley Whiplash la 10 lei/metru deci amandoua 20 lei

Toate cele de mai sus sunt cumparate de la magazinul Sport & Fun Craiova - Am bonul cu care dovedesc ca nu mint....

Totalul este de 546 lei - Am pescuit doar o data cu ele - Le dau cu 400 lei - Transport inclus prin curier rapid - care si asta costa bani.....CAT SA MAI SCAD FRATILOR CA SA NU MAI IMI ALTERATI TOPICUL cum ca sunt scumpe?????????????

aln2121

Mesaj de aln2121 »

deci ca sa ne intelegem

sunt second hand pt ca sunt folosite
firul nu conteaza pt ca oricine le ia is pune fir nou
si in magazin au scuzt la 190
si tu vrei 200
:)))))
SPOR

Stefan Turcu

Mesaj de Stefan Turcu »

aln2121 scrie:deci ca sa ne intelegem

sunt second hand pt ca sunt folosite
firul nu conteaza pt ca oricine le ia is pune fir nou
si in magazin au scuzt la 190
si tu vrei 200
:)))))
SPOR

Eu nu te inteleg de ce te-ai bagat in seama cu fel si fel de idiotenii.....pentru ca oricum nu esti cumparator....Daca tu spui ca 130 de lei....banii pe care i-am dat eu pe fire....si le-am folosit decat o singura data....."NU CONTEAZA"....inseamna ca iti permiti ceva mult mai scump de atat....asa ca deaceea nu inteleg de ce te-ai bagat cand tu nu cumperi....

Vreau banii astia pentru ca tin cont de faptul ca am platit pe ele cat am scris mai sus....adica 546 lei...le-am folosit o singura data....fapt pentru care nu intru in polemici cu tine ca ar fi noi sau second hand....si cer pe ele 400 lei cu transport inclus.....Eu consider ca este un pret corect.....

aln2121

Mesaj de aln2121 »

eu doar ziceam incercam sa dau un sfat din magazin le iei cu 380 2 bucati
daca vrei sa vinzi trebe sa ceri sub parerea mea
oricum bafta la vanzare

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Tinand cont de faptul ca-s folosite o singura data si au fir nou + inaintas eu zic ca pretul e corect.
Si nu,NU e adevarat ca cine cumpara mulinetele va schimba firul oricum.Trebuie sa fi prost sau sa intorci banii cu lopata ca sa faci treaba asta,mai ales ca Trabucco face fire de calitate.
Daca stau sa ma gandesc bine,le-as lua chiar eu la pretul cerut ca ar fi perfecte pentru spod si marker.
Din pacate stau prost cu banii.

@Stefan Turcu
Spor la vanzare!
Considera interventia mea un free UP de la mine. :wink:

Stefan Turcu

Mesaj de Stefan Turcu »

aln2121 scrie:eu doar ziceam incercam sa dau un sfat din magazin le iei cu 380 2 bucati
daca vrei sa vinzi trebe sa ceri sub parerea mea
oricum bafta la vanzare
Partenerule de forum....eu nu contest faptul ca tu le-oi fi vazut la 190 lei bucata....cu toate ca m-am uitat si eu pe site-uri si nu le-am gasit la banii astia....dar ti-am explicat si pe MP si aici....pe toate partile....ca sunt echipate si cu fire care au costat 130 lei....PLUS ca eu suport si transportul....care costa cu cel mai ieftin curier 40 de lei....Te rog frumos sa faci o socoteala matematica si sa vezi ca ies mai bine si mai avantajos la pret produsele mele....Si inca o data te rog frumos nu mai imi ALTERA topicul....

Stefan Turcu

Mesaj de Stefan Turcu »

Neamtul scrie:Tinand cont de faptul ca-s folosite o singura data si au fir nou + inaintas eu zic ca pretul e corect.
Si nu,NU e adevarat ca cine cumpara mulinetele va schimba firul oricum.Trebuie sa fi prost sau sa intorci banii cu lopata ca sa faci treaba asta,mai ales ca Trabucco face fire de calitate.
Daca stau sa ma gandesc bine,le-as lua chiar eu la pretul cerut ca ar fi perfecte pentru spod si marker.
Din pacate stau prost cu banii.

@Stefan Turcu
Spor la vanzare!
Considera interventia mea un free UP de la mine. :wink:
Multumesc frumos....Si ma bucura faptul ca mai sunt si oameni care intervin cu o gandire corecta si verticala....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”