Gala 2L2B Tancabesti-Festiv.de an competitional 2005/ 03 Dec

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Pot veni si oameni ca mine care n-am abonament pe balta dar vreau sa cunosc pescari de crap ? Stiu ca acolo e restaurant si pot sa comand separat ca un client obisnuit .

voronin

Mesaj de voronin »

Nu ti-e clar ca nu ai loc la masa bogatilor ? :lol:

burada adrian
Puncte: 0

Mesaj de burada adrian »

voronin scrie:Nu ti-e clar ca nu ai loc la masa bogatilor ? :lol:

Cind vrei sa cunosti un anumit grup,si un fel de-a gindi vi si te prezinti dupa care tragi singur concluziile si nu mai postezi fara.....cunosti!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@Fane Cocolos
Nici eu nu am abonament dar ma voi duce asa ca nu vei fi singurul daca vei veni
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Din cate stiu , singurii care nu pot veni pe balta sunt cei prinsi cu crapul in portbagaj ( caz filmat anul acesta ) si braconierii.... In rest , si asta sunt sigur ca pescarii cu placerea de a merge la pescuit pe alte balti decat Tancabesti 1 si 2 sunt de acord cu mine , stiu ca piscicultorii trebuie sa fie si gazde si organizatori si paznici si prieteni si arbitrii intre prieteni la nevoie si ..... sunt si ei tot oameni , mai pot si gresi .... mie nu mi se pare asta deloc usor .....
La restaurant / cherhanaua 'La Parfene', singura problema zic eu poate fi numarul relativ limitat de meseni ... in jur de 100 de persoane ...

@voronin...
fiecare din noi este bogat in felul sau .... Tu se pare ca nu ti'ai gasit inca aceasta calitate desi o ai intr'un fel sau altul si , nu te cunosc , deci nu voi spune mai multe, decat ca absolut toate mesajele tale au fost antimesaje, , iar daca eu , care la randul meu am mai gresit cu ceva pe ici pe colo , pescarii de pe forum sau de pa balta mi'au aratat ca inainte de toate conteaza sa fii om si mai ales sa te descoperi pe tine .
Cine are portofelul mai gros nu e semnificativ... daca esti OM stai la masa si cu regii dar stii sa zici buna ziua si bucatarului ....
Si eu credeam ca sunt mare pescar , pescuiam de la 5 ani si pana acum 2 ani credeam ca o lanseta de 4-500.000 de la Big cu o punga de pufuleti , rame si viermi acolo gramada si o roata de mamaliga, ma pot face egalul oricarui pescar international..... nu este asa din pacate .... o lanseta buna costa este adevarat si trebuie sa ti'o permiti, iar este adevarat, dar face ca aproape fiecare trasatura sa fie o reusita, momeala .... iar costa .... amestecuri de firma cu ani de teste in spate si experimente in laboratoare sau pe teren de oameni care se ocupa numai de acest aspect si fac sa aduca la nada ACEL PESTE care sa poate fi numit CAPTURA ... si nu mai zic de experianta ... de fapt 99 % din tot ce inseamna a fi pescar ... lucru care cere ani de experienta, de la a 'citi' totul la locul de pescuit : ( apa temperatura , fundul si adancimea apei, vantul, zona, locul in sine , tactica ... unii pescari sunt buni si au o mare rabdare pe urgii ale vremii, altii care sunt mai slabi la acesti capitol compenseaza cu un feeling de geniu, scotand poate la un concurs CAPTURA (concursului, a anului sau poate cel mai mare pana atunci - pescarii 'stie' :wink: ) fara sa aibe poate nici o trasatura pana atunci !!!!
Sa fii iubit.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Lasa frate ca nici noi nu mergem sa spargem muntii la restaurant . O bucata de paine si un pahar de vin sigur gasim la fratii Parfenie , important este sa ne vedem si sa felicitam castigatorii . Pina la primavara o sa ducem dorul la intilnirile astea .

voronin

Mesaj de voronin »

Merci Lukyan. Am tras invatamintele. Numai ca sunt mai suspicios pt. ca de la aparitie, nici nu am scris bine primul mesaj si mi au sarit unii in cap. De altfel m-am uitat la mesajele tale de la inceputuri si nici tu nu ai fost iertat.
Cind am spus masa bogatilor nu m am referit la grosimea portofelului. Ci la capacitatea unor oameni de a te primii la masa lor. Un portofel mai gros am si eu. Partea sufleteasca zic eu ca i mai importanta. :cry:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Lukyan,
S-a schimbat ora de intilnire.? Eu stiam 15. E corect ca acum este 17?

VLAD PARFENE

Mesaj de VLAD PARFENE »

Salut Cornel .
Ora de incepere a celei de-a patra intruniri a pescarilor de crap abonati la TWO LAKES TWO BROTHERS va fi 16:30 - 17:00 .
TWO LAKES TWO BROTHERS TANCABESTI

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Cu scuze ca nu am putut mai din timp, abia azi-noapte am sosit in tara si direct la Vlad , permite'ti'mi sa va informez :
Program Gala TWO LAKES TWO BROTHERS Tancabesti 2005
03 Decembrie 2005

17.00 Inceperea programului ( zice Vlad...)

17.14 Moment de reculegere Alecu Gabriel - Laminor Arca , prieten din familia pescarilor decedat in aceasta toamna .

17.15 Intonarea Imnului Pescarilor de Crap din Romania

17.20 Extragerea traseelor pana la locul special amenajat pentru degustari si servit Vinul Casei precum si a altor specii de gen...

17.20 In paralel se vor desfasura discutii aprinse legate de programul video si audio impus , ca de altfel si concursuri de aruncare si/sau viteza cu lanseta lui Cornel Iacob ( se vor puncta numai lansarile peste 300 m si acestea vor fi premiate cum numai ele stiu cum) urmat de momente libere alese de invitatii prezenti ;

18.00 Esuarea decernarii de catre Vlad Parfene in costum de mireasa diplomelor Galei TWO LAKES TWO BROTHERS Tancabesti 2005 catre merituosii anului , urmand a se reveni asupra acestui aspect dupa ce spiritele se vor mai incinge;

18.01 Prezentare moda Pescar Iarna - Vara 2006 de catre cele 3 echipe de crap TWO LAKES TWO BROTHERS TANCABESTI

19.00 - 22.00 Concert exploziv : BODO - PROCONSUL !!!

In rarele pauzele ale concertului vor avea loc tentative de streeptease ale unor invitati consacrati....

In tot timpul Galei este indicat servirea de bunatati si stropite vartos cu ce este pe gustul fiecaruia la masa...

22.00 - 24.00 NO COMMENT : Maestrul NELU PLOIESTEANU !!! Sunt interzise bancnotele sub 50 ron .... Unul dintre abonatii pescari de la Administratia Financiara Locala le va numara si le va impozita pe loc pentru a nu iesi discutii la sfarsitul anului in Fisa Fiscala FF1 sau FF2 ale maestrului.... (Se pare ca Maestrul Ploiesteanu nu poate sa vina , deci va avea loc un alt concurs probabil karaoke in care este interzis impuscarea pianistului..... )

24.00 Decernarea diplomelor Galei TWO LAKES TWO BROTHERS Tancabesti 2005 de cine se va nimeri si bine'nteles in cea mai curata ordine de alandala posibila ..... si urmata indeaproape de explozii incendiare ale unor artificii in aer, pe lac sau sub lac greu stapanite de 6 echipaje de pompieri.....

00.30 Concert libere alese de muzica usoara si populara cu FORMATIA MELOS - NELU ALIONTE ;

03.13 Streeptease si topless la barele proaspat vopsite din Cherhanaua 'La Parfene', prin tragere la sorti din randurile tuturor celor prezenti.... daca nimeni nu se va conforma sortilor, tonul va fi dat cu siguranta de Maestrul Cornel Rosioru si Gladiatorul Coco de la Senzor...

04.00 sau 05.00 Remember Elvis - Vlad si Ovidiu vor demonstra ca Elvis a stat pitit la Tancabesti la pescuit... creeind noi melodii....

05.00 - ??.00 se vor executa trageri foc cu foc la tinta catre casele fiecaruia din pozitia culcat sau din picioare , nu sunt restrictii in acest sens....

Fir Intins catre Cherhana 'La Parfene ' !!!

Nu este cazul sa adaug iconite emotive , acestea va apartin pe toata durata GALEI sau numai a citirii cu multa ingaduinta sper io a prezentarii programului acesteia.

ps 1 .... 99% este corect desfasuratorul
ps 2 va rog nu ii spuneti lui Vlad sau lui Ovidiu ca in afara de ore am schimbat putin cuvintele alese pentru prezentarea acestui program ... multumiri anticipate... si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu aceasta prezentare .
ps 3 .... cei ce doresc sa vina la Gala TWO LAKES TWO BROTHERS 2005 dar nu au statutul privilegiat de abonati sau parteneri - sponsori, sunt deasemeni bineveniti dar urmand sa isi achite consumatia. In cazul in care capacitatea din Cherhana va fi depasita, este deasemeni amenajat si Clubul 'LaParfene' de la etajul motelului....

Pentru multe alte detalii : 0726.037.389 Vlad Parfene
0721.283.400 Ovidiu Parfene

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”