Din cate stiu , singurii care nu pot veni pe balta sunt cei prinsi cu crapul in portbagaj ( caz filmat anul acesta ) si braconierii.... In rest , si asta sunt sigur ca pescarii cu placerea de a merge la pescuit pe alte balti decat Tancabesti 1 si 2 sunt de acord cu mine , stiu ca piscicultorii trebuie sa fie si gazde si organizatori si paznici si prieteni si arbitrii intre prieteni la nevoie si ..... sunt si ei tot oameni , mai pot si gresi .... mie nu mi se pare asta deloc usor .....
La restaurant / cherhanaua 'La Parfene', singura problema zic eu poate fi numarul relativ limitat de meseni ... in jur de 100 de persoane ...
@voronin...
fiecare din noi este bogat in felul sau .... Tu se pare ca nu ti'ai gasit inca aceasta calitate desi o ai intr'un fel sau altul si , nu te cunosc , deci nu voi spune mai multe, decat ca absolut toate mesajele tale au fost antimesaje, , iar daca eu , care la randul meu am mai gresit cu ceva pe ici pe colo , pescarii de pe forum sau de pa balta mi'au aratat ca inainte de toate conteaza sa fii om si mai ales sa te descoperi pe tine .
Cine are portofelul mai gros nu e semnificativ... daca esti OM stai la masa si cu regii dar stii sa zici buna ziua si bucatarului ....
Si eu credeam ca sunt mare pescar , pescuiam de la 5 ani si pana acum 2 ani credeam ca o lanseta de 4-500.000 de la Big cu o punga de pufuleti , rame si viermi acolo gramada si o roata de mamaliga, ma pot face egalul oricarui pescar international..... nu este asa din pacate .... o lanseta buna costa este adevarat si trebuie sa ti'o permiti, iar este adevarat, dar face ca aproape fiecare trasatura sa fie o reusita, momeala .... iar costa .... amestecuri de firma cu ani de teste in spate si experimente in laboratoare sau pe teren de oameni care se ocupa numai de acest aspect si fac sa aduca la nada ACEL PESTE care sa poate fi numit CAPTURA ... si nu mai zic de experianta ... de fapt 99 % din tot ce inseamna a fi pescar ... lucru care cere ani de experienta, de la a 'citi' totul la locul de pescuit : ( apa temperatura , fundul si adancimea apei, vantul, zona, locul in sine , tactica ... unii pescari sunt buni si au o mare rabdare pe urgii ale vremii, altii care sunt mai slabi la acesti capitol compenseaza cu un feeling de geniu, scotand poate la un concurs CAPTURA (concursului, a anului sau poate cel mai mare pana atunci - pescarii 'stie'

) fara sa aibe poate nici o trasatura pana atunci !!!!
Sa fii iubit.