Gala 2L2B Tancabesti-Festiv.de an competitional 2005/ 03 Dec

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Lukyan
pescar de competitie
Puncte: 0

Gala 2L2B Tancabesti-Festiv.de an competitional 2005/ 03 Dec

Mesaj de Lukyan »

Sambata 03 Decembrie 2005, La complexul 2L2B va avea loc festivitatea de inchidere de an competitional, cu decernarea distictiilor pentru laureatii BEST ai concursurilor de peste an . Sunt invitati abonatii si sponsorii 2L2B .
Voi reveni cu amanunte in cursul zilei de azi cand se definitiveaza programul festivitatii (Bodo/proconsul se pare ca are concert la Iasi in acea perioada ... :cry: )

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Lukyan
Ti-a trecut raceala ? Astept telefon de la tine.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Salut Luci,

Tot fetele de anul trecut vin ? Sper sa-si faca programul in asa fel incat sa nu mai plece la ora 19... :evil: Au mai invatat ceva, sau trebuie sa le invatam tot noi :lol: :lol: Oricum, sa-si ia caietele cu cuvinte la ele :wink: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornel rosioru
maestru emerit

da ce vrei sa le inveti Vali , ca stiu ele de toate. :lol:

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Scuze de intarziere ...
Se pare ca Bodo va veni pana la urma la festivitate....

Maestre... ( Nea Cornel ... ) ... cu tot respectul , am lasat la Vlad dvd'urile la 2 zile dupa discutia noastra la tel , eram in drum spre Bv de unde m'am intors abea azi ( cand mi'am revenit dupa reanimarea cu palinka - altfel nu trecea raceala aia grea ce ne lovise pe toti parca de la Open )...

Nea Vali ... daca ar fi dupa mine as aduce io corul de fete ... da nu este organizarea mea .... I'am propus lui Vlad sa dea si o intrebuintare mai nobila barelor de sustinere din cherhana, dar se pare ca daca ar fi sa se intample asta se vor decerna orice altceva numai distinctiile anului nu ... :lol:
Ca fetele au plecat anul trecut la 19..... daca ati inceput sa le dati banii inainte ... deh .... :oops: asta nu inseamna ca adevaratii solisti (pescarii din cherhana nu au fost pe podium si la cantat !!!! )....

Sper ca organizarea din 3 decembrie 2005 sa insemne altceva decat tot ce a fost pana acum .

revin

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Lucica, sa faci ceva ce sa ne amintim si peste 20 de ani ! Inventezi tu ceva, o surpriza. Cum ar fi daca premile le-ar da Vlad imbracat in rochie de mireasa ? :D Sau ceva genul asta.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Ma gandeam io sa fie ceva iesit din comun dar nu as vrea sa cada serveru lui nea Val de cat de incins ar fi a 3 a zi (ca nu ar fi ajuns nimeni sa scrie nimik a doua zi .... :lol: ).... Sper sa iasa ceva frumos ... totul depinde de Vlad si Ovidiu...

cornel rosioru
maestru emerit

Multumesc Lucian. Sper sa nu le fi dat Vlad altcuiva. :lol: Ca e posibil, de la el te astepti la orice. :lol:

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Nea Cornel ... am vorbit cu Vlad si le mai are desi dorea sa le dea de mult .... zicea ca asa isi mai recupereaza din datorii dar asta nu mai e treaba mea .... imi pare rau ca timpul nu imi permite sa ma ocup asa cum as dori de acest aspect al pasiunii pentru pescuit si prin video foto , dar stiti si Dv ca cine nu are o afacere in spate , chiar si cu scule momeli , etc nu poate cumpara nici macar una bucata lanseta mai de Doamne ajuta ..... iar acea ocupare care aduce bani mananca si mult timp .....

Vlad deja a mai agatat cateva surprize , iar lista este deschisa :wink:

Sanatate si sa ne vedem cu bine....

revin pe seara cu amanunte

cornel rosioru
maestru emerit

Am vorbit ieri cu Vlad. Mi le pastreaza pina la intilnire.
Ne vedem pe 3 decembrie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”