[quote="tudorgabriel"]Apropos Vali,crezi ca alti administratori de balti cu renume nu navodesc din cand in cand [/quote]
salut tudor,
m-ai inteles gresit. nu zic ca nu are voie sa navodeasca, ar fi stupid ! dar daca o face mai are peste mare ? si densitate mare ? asta era intrebarea.
Se face vreo reducere daca doresc sa stau 5-6 zile? Mai ales ca nu doresc sa iau nici un peste acasa.Pot sa pescuiasca 2 pescari cu aceleasi 4 lansete?Un nr. de tel. ptr rezervare de loc exista?
PS D-nul Staicu daca vrei neaparat sa ma cunosti, te astept pe balta in perioada 15-21 iulie.Sau daca ai probleme cu politia in Brasov intreaba de mine.
d-nul Ilarion Moldoveanu
1. am retinut perioada de timp , daca pot poate ne vom vedea pe balta
2. ce sa inteleg , ca sunt " muschi" care se arata mai des pe la politia din Brasov , sa ocolim brasovul ca te-am suparat si pui potera pe noi . apropo , topicul este despre pescuit ...
eu , chiar eram curios sa va cunosc .
Nu cred ca ne cunoastem, dar vad ca nu ai somn din cauza mea.Ceea ce dauneaza grav sanatatii....Despre tine ca pescar nu am auzit decat ca ai fost suspendat anul trecut din anumite cauze(care sunt alea nu stiu),in rest nimic.
NU AM SOMN CA SUNTETI SINGURUL CARE VORBITI URAT DE PESCARII DE CRAP CARE CASTIGA CONCURSURI, cand in afara de net nimeni nu va cunoaste ca si pescar, opiniile dumneavoasra acide sunt mai bine venite pe la un colt de strada.