HOBAIA

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

tudorgabriel
Puncte: 0

Mesaj de tudorgabriel »

Apropos Vali,crezi ca alti administratori de balti cu renume nu navodesc din cand in cand :?:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

[quote="tudorgabriel"]Apropos Vali,crezi ca alti administratori de balti cu renume nu navodesc din cand in cand :?:[/quote]
salut tudor,
m-ai inteles gresit. nu zic ca nu are voie sa navodeasca, ar fi stupid ! dar daca o face mai are peste mare ? si densitate mare ? asta era intrebarea.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Din cate am discutat eu cu adm. are crap mare si mult pe care nu-l pescuieste :) :)

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Se face vreo reducere daca doresc sa stau 5-6 zile? Mai ales ca nu doresc sa iau nici un peste acasa.Pot sa pescuiasca 2 pescari cu aceleasi 4 lansete?Un nr. de tel. ptr rezervare de loc exista?
PS D-nul Staicu daca vrei neaparat sa ma cunosti, te astept pe balta in perioada 15-21 iulie.Sau daca ai probleme cu politia in Brasov intreaba de mine. :wink:

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

d-nul Ilarion Moldoveanu
1. am retinut perioada de timp , daca pot poate ne vom vedea pe balta
2. ce sa inteleg , ca sunt " muschi" care se arata mai des pe la politia din Brasov , sa ocolim brasovul ca te-am suparat si pui potera pe noi . apropo , topicul este despre pescuit ...
eu , chiar eram curios sa va cunosc .

cu stima
iulian staicu

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@iulian
Acolo lucrez eu si ti-am spus-o priteneste, deoarece am o mare stima ptr constanteni ptr ca mama a fost de acolo.

bodyghost

Mesaj de bodyghost »

O sa fie usor de localizat domnul Ilarion te uitzi la ultimul loc la Hobaia si il vei vedea acru trist ce mai viatza ...POLITZIST :lol: :lol: :lol:
Radu Badica

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Nu cred ca ne cunoastem, dar vad ca nu ai somn din cauza mea.Ceea ce dauneaza grav sanatatii....Despre tine ca pescar nu am auzit decat ca ai fost suspendat anul trecut din anumite cauze(care sunt alea nu stiu),in rest nimic.

bodyghost

Mesaj de bodyghost »

NU AM SOMN CA SUNTETI SINGURUL CARE VORBITI URAT DE PESCARII DE CRAP CARE CASTIGA CONCURSURI, cand in afara de net nimeni nu va cunoaste ca si pescar, opiniile dumneavoasra acide sunt mai bine venite pe la un colt de strada.
Radu Badica

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”