@ ronaldo
asta tu stabilesti , da cu un magot rig cum mai faci selectia......crapilor ???
@vladut
nu sunt fan ''carmo'' da mai aduce ceva culoare
p.s. @ ronaldo eu nu zic nimic de avatarul tau javascript:emoticon(':oops:')
Embarassed
adrwus scrie:@ ronaldo
asta tu stabilesti , da cu un magot rig cum mai faci selectia......crapilor ???
@vladut
nu sunt fan ''carmo'' da mai aduce ceva culoare
p.s. @ ronaldo eu nu zic nimic de avatarul tau javascript:emoticon(':oops:')
Embarassed
bine-ai venit pe siteul pescarilor de crap nevirtuali si afla ca a fi fan "carmol" este un criteriu de referinta
Nu stiu ce vrei sa schimbi, forumul arata ok, zic eu. Oricum, mult mai bine decat acum un an si ceva cand am intrat prima data pe forum si am nimerit in mijlocul unei balacareli generale. Ma intrebam, frate, ce-i aici? Ce au oamenii astia unii cu altii? Nu sunt cu totii pescari de crap? De ce tre sa se inpinga unul pe altul in #####?
Apropos de: "Cati dintre voi aveti un target la ceea ce scrieti si cati dintre voi scrieti numai pentru a va aparea numele public ?? Asta e o intrebare la care trebuie sa meditati !"
Am scris si aici si "acolo". Citesc si aici si "acolo". Nu am facut altceva decat sa incerc sa invat cat mai mult si AVEAI ce invata de pe amandoua site-urile. Intre timp, de "acolo" au disparut multi si s-a cam facut o delimitare clara intre forumuri... Oricum, am invatat (si o sa mai invat) si din bune si din rele.
Iti dau un exemplu: primul meu comandant (eu eram proaspat ofiter III) era "varza" (CARMOL...) la meserie. Era bun doar la protocoale si stia cum sa scoata banu' din buzunarul libanezului care ne angaja nava (din continent inapoi, in cont strain). E, din cauza lui, am fost nevoit sa invat meteorologia pe care doi bani n-am dat in institutul de marina (ca HABAR N-AVEA si ne baga cu capul inainte in toate bulaurile - adica furtuni adevarate, pe care altfel le puteai evita). Si am practicat (ca de invatat am invatat in institut) mult mai repede decat trebuia incarcarea unei nave si calculul de stabilitate ca sa-l ajut pe secund, care era 95% si commandant. Si mi-a prins bine... Daca nu-l aveam pe dl A... poate nici acum nu stiam sa citesc o harta sinoptica.
De scris, scriu numai cand stiu ca am ceva de spus si ca nu bat campii (cel putin asa imi place sa cred). Poate de aceea postarile mele aici sunt mult mai putine. In rest citesc si bag la cap. Si-mi place si caterinca, ma bag si aici, daca simt ca am loc (imi cunosc lungul nasului...).
SUNT PE FAZA
azi mi-am luat portia de lapte
nu stiu, era la tancuri, eu la cargouri mici... si nu-mi place sa vorbesc fara sa stiu. in tot cazul, ce stie toata lumea e ca nu prea se apropia vama neagra de nava respectiva...
oare de ce ???