Invitatie la o noua ordine pe Forum !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Invitatie la o noua ordine pe Forum !

Mesaj de EX-UL »

Ciudat acest fenomen al pescuitului la crap in Romania . Se stie deja ca suntem o tara speciala si nici comisarii europeni nu stiu cum sa ne abordeze . Dilema e maxima si pentru ei - suntem multi si o piata de desfacere excelenta pentru orice producator european - dar avem gura mare si luam lucrurile usor , fara respect fata de traditie plus ca mai si avem "orgolii de natiune" - fapt ce ne scoate in afara UE din start . Acesti comisari europeni sunt fii ploii la noi in tara - saracii nici nu stiu ce au de facut ! Se fura la greu de la vladica la opinca , orgoliile sunt sus de tot in orice domeniu de activitate , de parca Benz s-ar fi nascut in Romania intr-un sat de campie , performantele sunt permanent contestabile , saracia e maxima si motiv de mindrie , dorintele personale sunt de asemenea exacerbate , samd . O JUNGLA ! Daca ne-or primii europenii astia linga ei in 2007 - sa ne pupam si in gaura c..i ca nu mai prindem noi asa ocazie . Suntem un popor de "vrajitori" , de invidiosi , de lenesi carora le place sa creda ca sunt plini de umor si de desteptaciune , putind realiza in 3 zile ce alte natiuni au facut in 30 ani de zile . Putini muncesc cu adevarat si foarte multi trag mitza de coada si contesta toate eforturile celorlati . Asta pentru ca au invatat la istorie ce "barbati" au fost la istorie Stefan cel mare , Mihai Viteazu , Penes Curcanu , Nicolae Balcescu , Florin Pierisc ( Trandafirul galben ) , Toma Caragiu ( Raspopitul ) , Marga Barbu ( Ileana ) , Colea Rautu ( Spinu ) , Jean Constantin ( Parpanghel ) , etc . Smecheri am avut si avem - oameni care sa munceasca greu si cu truda la cite un proiect - am avut putini si situatia se pastreaza si in zilele noastre .
Nu am avut o pozitie verticala in toata istoria noastra - dar ne-au invatat comunistii ca noi am fost pavaza crestinatatii in fata paginimii si ca neam ales ca al nostru nu s-a nascut de la romani incoace . Poate e adevarat , dar am fost coplesiti de aceasta povara si am devenit reticenti si lenesi , explodind numai atunci cind avem cutitul la os . Nu avem nici un element de civilizatie in noi , mergem ca turma dupa lideri presupusi sau reali , ne impotrivim cind ni se cere sa muncim , aplaudam cind ni se da ceva degeaba , suntem o forta maleabila si usor de manipulat .
E absurd sa mentin acelasi ton vizavi de neamul care m-a nascut si format , dar nu pot sa observ aceste lucruri . Dar fiind un Forum de pescari , vin si scriu si la ce ne doare pe noi . Suntem multi , avizati si neavizati , observatori si concurenti , pescari vechi cu merite si pacate , pescari noi cu aceleasi "obiceiuri" , etc . O mini societate in formare , framintata de orgolii si dezbateri sterile ( traiasca Caragiale !!!!! ) , de afirmari si infirmari de personalitati , persoane si locuri de pescuit , toate pe fondul unei economii de piata la care vrem si ne straduim ( din pacate foarte rar si timid ) sa ne raliem .
Tehnologia ne ajuta sa avem schimb de informatie ( traiasca Netul ! ) - dar sa nu uitam ca a comunica rapid si eficace nu inseamna a nu avea discernamint in ceea ce scrii ! Mai bine era pe vremea lui Cuza cind o depesa facea 2 luni pina la Viena , dar era plina de substanta si continut si necesita un grup de consilieri imperiali pentru a fi deslusita pina la punct si virgula !
Astazi avem optiuni - nu imi place ce se scrie pe crapmania.ro ma duc la Iliuta pe crap.ro si scriu acolo . Reciproca e valabila ! Cati dintre voi aveti un target la ceea ce scrieti si cati dintre voi scrieti numai pentru a va aparea numele public ?? Asta e o intrebare la care trebuie sa meditati ! Asta in masura in care puteti face acest lucru si nu introduceti in ecuatie iredenturile straine care vor sa destabilizeze opinia publica a pescarilor de crap . Fiecare avem in viata locul nostru si greu putem schimba perceptia publica asupra unei persoane ! In toate cazurile nu depinde decit de munca si activitatea noastra sa putem schimba o perceptie publica asupra unui fenomen care ne intereseaza sau asupra propriei persoane .
Pentru ca acesata dizertatie de week-end sa nu ramina fara target - va propun un Forum nou - informativ , critic , nepasional , istet si neimplicat "politic" . Exploatati competenta si generati competitia ! Noi facem eforturi sa fie asa - asteptam "provincia" !

Valentin B.

Mesaj de Valentin B. »

In sfirsit....ceva european!Felicitari...

Ps. "Menghina"...ce-ati facut cu ea??

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@vali Bonto - ce "menghina" ?? Nu inteleg ?

Valentin B.

Mesaj de Valentin B. »

E vorba de situatiile in care cineva mai putin cunoscut,sau incepator,face o anumita remarca,sau emite o teorie despre pescuitul crapului si este prins la mijloc prin raspunsuri mai mult sau mai putin violente de catre pescari cu reala experienta si valoare...M-ar bucura nespus daca situatii de genul asta nu ar mai exista...pe nici un forum!
E bine ca ai dat startul unui nou inceput unde pasiunea sa fie pescuitul...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

:lol: :lol: :lol: Nu e chiar asa - dar incercam sa schimbam ceva .

adrwus

Mesaj de adrwus »

De ce sa-l schimbati ??????
Sincer urmaresc formul de cind s-a infiintat si ;parerea mea ; este cel mai bun forum , asa cu mistouri , carmolisti ;are mai multa informatie decit oricare altul ,asa ca ce aveti cu el
Schimbati-l si in curind va fi plin de,, rimarii '' de pe crappunctro care o sa vrea sa stie si ei ''strategii de concurs'' si altele.
Chiar asta va doriti ?????

ronaldo

Mesaj de ronaldo »

@ Adrwus

ironie fina sau bati vreun apropo??

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@adrwus
Adevarat a-nviat !
Si tu esti fan Carmo ?Vezi ca daca citeste ne perpeleste pe amandoi ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Nu sunt eu cel nimerit sa dea indicatii dar am o sugestie ptr.schimbare:schimbarea avatarului lui Ronaldo,ca numai la crap nu ma gandesc cand il vad!
Fir intins

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

Cucu Ionel scrie:Nu sunt eu cel nimerit sa dea indicatii dar am o sugestie ptr.schimbare:schimbarea avatarului lui Ronaldo,ca numai la crap nu ma gandesc cand il vad!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Eu l-am intrebat daca si in realitate arata la fel de bine ca in poza dar.....nu mi-a raspuns :cry:
Dan N.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”