Nea Cornele , fara suparare , dar e subtire rau interesarea asta a AGVP-ului in problema lotului national . Mai dau niste diplome la sosire si gata obiectivul pe anul asta ! Cu 45 milioane au facut treaba . Astia nu sunt bani nici de nada pentru un lot national ! In schimb par interesati de calificari , apar ca principali organizatori , etc . Intreaba pe Giusca , Cocarla sau pe Podaru daca nu ar da si ei banii astia ca sa fie considerati principalii organizatori si sponsori ai acestei competitii . Ne facem de ris ! Am zis ca esti mai "vulpe" de atit si vei stii sa le iei banutztul !!
Nu sarii in sus si nu te supara - dar e subtire rau ! Anul trecut nu am avut nevoie de ei si a iesit parfum .......
Mai bine le dau eu cu draga inima baietilor de la lot 300 EUR ( cit e cotizatia mea si a lui Adi ) si nu ma mai intereseaza arbitrajul lor - care s-a vazut cit de bun a fost anul trecut . Adica a fost bun pentru unii.... Oameni slabi , Nea Cornele !!
Crezi ca AGVPs-ul are nevoie de un inca un scandal si cu pescarii de crap ? Niciodata nu vor putea sa nu inscrie o echipa nationala intr-un concurs international , doar pentru ca nu a fost arbitrat de AGVPS . Sunt citiva baieti misto in lotul de arbitraj , dar .......
Ps - de banii astia iti pot umple paharul jumatate o gramada de oameni !

PPs - zici ca e un inceput ? Pai anul trecut baietii nostri au fost vicecampioni mondiali ! Se vrea mai mult pentru 1200 EUR ? Lansetele tale costa mai mult decit inscrierea la campionatul mondial ! Nu suntem frate agatzati dupa garla , sa pescuim cu bambus si bolduri indoite . Banii au alta valoare pentru majoritatea pescarilor de crap de competitie si o suma de genul asta nu trezeste decit ironie !