Multumim din suflet...

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Multumim din suflet...

Mesaj de oanavictor »

AGVPS-ului astazi 11.03 s-a aprobat in sedinta extraordinara a AGVPS suma cu care lotul de crap va pleca in Belgia la Campionatul Mondial. Astronomica suma este 1170 Euro pentru intreaga delegatie.
Sa ne traiascca!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Victore,
Hai sa lamurim lumea ce-i cu suma asta.
Cu cei 1170 de euro AGVPS achita inscrierea celor 8 pescari, care se vor califica pt. CM din Belgia.
Daca pina acum nici nu exsistam pt. AGVPS, anul acesta ni se acorda atentie. E putin dar e un inceput. De ce trebuie sa vedem numai partea goala a paharului?
SA AUZIM DE BINE.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nea Cornele , fara suparare , dar e subtire rau interesarea asta a AGVP-ului in problema lotului national . Mai dau niste diplome la sosire si gata obiectivul pe anul asta ! Cu 45 milioane au facut treaba . Astia nu sunt bani nici de nada pentru un lot national ! In schimb par interesati de calificari , apar ca principali organizatori , etc . Intreaba pe Giusca , Cocarla sau pe Podaru daca nu ar da si ei banii astia ca sa fie considerati principalii organizatori si sponsori ai acestei competitii . Ne facem de ris ! Am zis ca esti mai "vulpe" de atit si vei stii sa le iei banutztul !!
Nu sarii in sus si nu te supara - dar e subtire rau ! Anul trecut nu am avut nevoie de ei si a iesit parfum .......
Mai bine le dau eu cu draga inima baietilor de la lot 300 EUR ( cit e cotizatia mea si a lui Adi ) si nu ma mai intereseaza arbitrajul lor - care s-a vazut cit de bun a fost anul trecut . Adica a fost bun pentru unii.... Oameni slabi , Nea Cornele !!
Crezi ca AGVPs-ul are nevoie de un inca un scandal si cu pescarii de crap ? Niciodata nu vor putea sa nu inscrie o echipa nationala intr-un concurs international , doar pentru ca nu a fost arbitrat de AGVPS . Sunt citiva baieti misto in lotul de arbitraj , dar .......

Ps - de banii astia iti pot umple paharul jumatate o gramada de oameni ! :lol: :lol: :lol:
PPs - zici ca e un inceput ? Pai anul trecut baietii nostri au fost vicecampioni mondiali ! Se vrea mai mult pentru 1200 EUR ? Lansetele tale costa mai mult decit inscrierea la campionatul mondial ! Nu suntem frate agatzati dupa garla , sa pescuim cu bambus si bolduri indoite . Banii au alta valoare pentru majoritatea pescarilor de crap de competitie si o suma de genul asta nu trezeste decit ironie !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

De cand a intrat nea Cornel in AGVPS,s-au modificat o gramada de lucruri in bine.
ESTE PRIMA OARA IN ISTORIE CAND AGVPS-UL DA BANI PENTRU CARPFISHING !!!!!!!!!!!
Chiar daca suma nu este foarte mare, este un inceput......(apropo, este prima oara cand se cer bani ptr. crap! )
Val, intreaba-i tu pe cei enumerati de tine daca dau 2000 de euro (nu mai mult) si sa fie sponsori ! Sa fim seriosi !
Singurul care sustine financiar cu o suma mare este Dan Pasat, proprietarul baltii HOBAIA.
" Banii au alta valoare pentru majoritatea pescarilor de crap de competitie si o suma de genul asta nu trezeste decit ironie !"-a scris Val.
Ba eu chiar vreau sa le multumesc ptr. acest gest si sa anunt ca lista de sponsori ramane deschisa......Aviz amatorilor !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Ce sustine Dan Pasat ???? Inteleg ca i se plateste balta pentru concursul asta din 2005 !! Anul trecut a fost OK - dar anul asta despre ce vorbim ? Ce sponsorizare si din partea cui ?? Pesemne ca nu isi ia omul decit banii pe care ii cheltuie in saptamina aia , cu personal, arbitrii , protocoale , etc si asta e corect , dar nu inseamna ca e sponsor cu o suma mare !!

Cit priveste AGVPS-ul , las-o asa !!! Sa zica Maestrul mai multe amanunte pentru ca noi nu facem decit sa ne dam cu parerea . Oricum suma e mica !

cornel rosioru
maestru emerit

Val,.........................................nu trage :lol:
Nici eu nu zic ca-i o suma imensa. Insa, noi am ajuns cu-n proiect de buget, abia pe 11 Martie. Or acesta trebuia depus pina in 15 Februarie. Poate ca si daca-l depuneam la timp, tot atit primeam. Important este ca nu am fost uitati ca-n fiecare an. La musca nu s-a alocat nimic. Pe de alta parte, la crap nu avem un Campionat National. (asta fiind un criteriu) Putini bani s-au dat si la stationar. Ceva mai mult au primit copii si fetele.
Daca nu ai stiut banii acestia vin din abonamentele pescarilor(0,05%) din incasarile filialelor/permis. Apropo, tu de cind nu ai platit cotizatia la AGVPS?
Eu de vreo 3 ani si nu costa o avere. 500.000/an. La nivelul tarii sunt 100.000 de posesori al permisului de pescuit AGVPS. Asta inseamna 25.000 lei/pescar inmultit cu 100.000 pescari, fac 2.500.000.000. Ar fi totusi bine daca ar plati cotizatia toti. Problema e ca nu platesc nici 50%.
Cit despre arbitraj nu am inteles ce-ai vrut sa spui. Anul trecut, toata lumea multumea arbitritrilor pt. efortul depus. :cry:

In concluzie, departe de mine gindul ca s-a rezolvat problema lotului cu banii acestia. Eu sunt multumit ca din putinul alocat ni s-a dat si noua o particica.

SA AUZIM DE BINE.

cornel rosioru
maestru emerit

P.S.
Fetele au un Campionat National puternic si au rezultate bune la Campionatele Mondiale.
Pe copii trebuie sa-i incurajam.
Fetele si copii au primit 8.000 euro fiecare.
Cei de la stationar au fost f. suparati c-am primit si noi bani.
Era sa uit, au primit putin si cei de la casting.
Musca nimic.
SA AUZIM DE BINE.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel ,

eu platesc cotizatia in fiecare an prietene si inca la 2 asociatii - Vulturul si Tulcea .
Ceea ce scrii , e o chestie care mai atenueaza din cele scrise de mine mai sus , pentru ca imi dau seama ca ai luat niste banii din nimic . Nu ma asteptam sa fie saracie asa mare la AGVPS !

radu sima

Mesaj de radu sima »

Anul trecut Regulamentul Calificarilor prevedea ca fiecare dintre participanti sa aibe carnetul de membru AGVPS vizat la zi cu taxa platita pe 2004.Era o conditie de participare obligatorie impusa de AGVPS si totusi AGVPS nu a dat nimic altceva decit arbitrii daca nu ma insel....Eu am platit 700000 la Lunca, iar Dan 500000 la Diana, depinde de asociatie..... asta e. Numai daca inmultim 500000 sa zicem cu cei 42 de pescari cit au fost anul trecut si stringem aproape jumate din suma oferita de AGVPS anul acesta ,iar anul asta cred ca vor participa si mai multi pescari decit anul trecut.
Sint de acord ca este un inceput ,dar haideti sa nu construim o statuie AGVPS-ului pt ca fac ce e normal sa faca.
Radu Sima
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
www.drcrap.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Radule,
Iti mai explic o data. Din cei 500.000 pe care i-a incasat asociatia Diana, 0,05% se duc la AGVPS, restul ramin la asociatie. Asta inseamna ca AGVPS primeste de la tine 25.000 lei/an.
Eu nu zic sa le facem statuie, dar trebuie sa recunoastem ca-i un inceput.
Si-ar mai fii ceva Radule. Daca luai arbitrii din afara AGVPS trebuia sa-i platesti si sa le asiguri 3 mese/zi. Asa am avut un arbitraj calificat, MOCA.
SA AUZIM DE BINE.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”