Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de Vladut Mateianu »

razvan u. scrie:
Vladut,
Chiar nu te lasa inima sa banezi pe user-ul asta?
Daca depindea de mine era de mult banat....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Hai să te oftici puțin. Ia uite ce a zis CIPS la Congresul din Aprilie 2014:
Decisions 7/2014. After having acknowledged that as by the occurred correspondences, the status of the Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania has never been put under discussion by the Romanian Authorities, the Congress confirms that the AGVPSR is CIPS member with full rights. In case an official statement will ever declare the contrary, CIPS would process accordingly with the Statutes

Pricepi? Problema voastră este alta. Anul ăsta se va clarifica statutul AGVPSR la CIPS, pentru că minciunile pe care le-au turnat unii pe acolo, au fost devoalate. Și atunci, pescarii sportivi din federație, care nu au putut să-și reprezinte legal țara din cauza voastră, slugile AGVPSR, ce or să zică? Eu cred că vor zice un singur cuvânt: MARȘ!

PS Ia fă o dare de samă a ședinței, Vlăduț. Lumea așteaptă noutăți. E jenant să le aflu eu înaintea lor. :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Dacă nu îl faceți anul ăsta, nu o să-l mai faceți niciodată!

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Stefan Popescu scrie:Dacă nu îl faceți anul ăsta, nu o să-l mai faceți niciodată!
Jura-te pe roșu. :lol: :lol:
Pescar de rând

Anti FRPS

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de Anti FRPS »

Ba limba-n anus , nu te mai face ca nu intelegi ! Oricum nu mai impresionezi pe nimeni cu aberatiile tale
Chestia aia pe care o tot fluturi pe aici este de domeniul trecutului si nu mai are nici o importanta, acum dupa hotararile luate in aprilie de Congresul CIPS FIPS
Poti sa le trimiti tu la sentinte, pana faci buba negra in tine , aia nici nu te mai baga-n seama :lol:

Deja cei de la CIPS au primit sentintele in procesele care interesau direct soarta AGVPS

adica aici

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dos ... d_inst=300

si aici

http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar ... &id_inst=3

restul demonstreza ca esti doar un impotent guraliv si idiot de care s-a lamurit pe deplin lumea :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mateianu,
A fost calmul dinaintea furtunii. Sunt curios dacă AGVPSR va garanta clubului care ar trebui să câștige că poate să reprezinte România la CM 2015 din Spania. Parcă așa scrie în procesul verbal.
Eu zic că nu va garanta acest lucru. Până în noiembrie, CIPS va reacționa la documentele pe care le-am comunicat cu privire la punctul de vedere oficial exprimat de autoritățile române privind impostura AGVPSR.

PS V-ați supărat pe Orhei? Face și el ce poate! Până la data următoarei ședințe sunt convins că se va cere singur afară.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Banati-l odata!!!!!!!!!!!!!, Nu putem citi detalii despre CN fara a da si de postarile lui?
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabrielcalin scrie:Banati-l odata!!!!!!!!!!!!!, Nu putem citi detalii despre CN fara a da si de postarile lui?
Nu au curajul. Unii care știu despre ce este vorba, stau în culise, pentru că nu se știe niciodată cine va trimite echipa națională pe la mondiale!

Cristi Y
pescar de competitie

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:pentru că nu se știe niciodată cine va trimite echipa națională pe la mondiale!
Fişiere ataşate
ppp.jpg
ppp.jpg (67.01 KiB) Vizualizat de 593 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

nicuB

Mesaj de nicuB »

Stefan Popescu scrie:Hai să te oftici puțin. Ia uite ce a zis CIPS la Congresul din Aprilie 2014:
Decisions 7/2014. After having acknowledged that as by the occurred correspondences, the status of the Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania has never been put under discussion by the Romanian Authorities, the Congress confirms that the AGVPSR is CIPS member with full rights. In case an official statement will ever declare the contrary, CIPS would process accordingly with the Statutes

Pricepi? Problema voastră este alta. Anul ăsta se va clarifica statutul AGVPSR la CIPS, pentru că minciunile pe care le-au turnat unii pe acolo, au fost devoalate. Și atunci, pescarii sportivi din federație, care nu au putut să-și reprezinte legal țara din cauza voastră, slugile AGVPSR, ce or să zică? Eu cred că vor zice un singur cuvânt: MARȘ!

PS Ia fă o dare de samă a ședinței, Vlăduț. Lumea așteaptă noutăți. E jenant să le aflu eu înaintea lor. :lol: :lol: :lol: :lol:
sa spunem ca CIPS exclude AGVPS-ul din schema. ce garantii aveti ca veti fi primit in locul lor? ii dati in judecata ca sa va primeasca? :) cred ca va imbatati cu apa rece.............
in alta ordine de idei, pescarii federatiei nu puteau reprezenta Romania la CM.............ca nu a avut loc mult trambitatul CN organizat de federatie. deci, despre ce vorbim aici?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”