Daca depindea de mine era de mult banat....razvan u. scrie:
Vladut,
Chiar nu te lasa inima sa banezi pe user-ul asta?

Moderator: gor965
Daca depindea de mine era de mult banat....razvan u. scrie:
Vladut,
Chiar nu te lasa inima sa banezi pe user-ul asta?
Jura-te pe roșu.Stefan Popescu scrie:Dacă nu îl faceți anul ăsta, nu o să-l mai faceți niciodată!
Nu au curajul. Unii care știu despre ce este vorba, stau în culise, pentru că nu se știe niciodată cine va trimite echipa națională pe la mondiale!gabrielcalin scrie:Banati-l odata!!!!!!!!!!!!!, Nu putem citi detalii despre CN fara a da si de postarile lui?
Stefan Popescu scrie:pentru că nu se știe niciodată cine va trimite echipa națională pe la mondiale!
sa spunem ca CIPS exclude AGVPS-ul din schema. ce garantii aveti ca veti fi primit in locul lor? ii dati in judecata ca sa va primeasca?Stefan Popescu scrie:Hai să te oftici puțin. Ia uite ce a zis CIPS la Congresul din Aprilie 2014:
Decisions 7/2014. After having acknowledged that as by the occurred correspondences, the status of the Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania has never been put under discussion by the Romanian Authorities, the Congress confirms that the AGVPSR is CIPS member with full rights. In case an official statement will ever declare the contrary, CIPS would process accordingly with the Statutes
Pricepi? Problema voastră este alta. Anul ăsta se va clarifica statutul AGVPSR la CIPS, pentru că minciunile pe care le-au turnat unii pe acolo, au fost devoalate. Și atunci, pescarii sportivi din federație, care nu au putut să-și reprezinte legal țara din cauza voastră, slugile AGVPSR, ce or să zică? Eu cred că vor zice un singur cuvânt: MARȘ!
PS Ia fă o dare de samă a ședinței, Vlăduț. Lumea așteaptă noutăți. E jenant să le aflu eu înaintea lor.![]()
![]()
![]()