Stefan Popescu scrie:Nu văd rostul întrebării.
eu cred ca isi are rostul, mai ganditi-va.......
Stefan Popescu scrie:se selecționează dintre sportivii recunoscuți și legitimați de federațiile sportive naționale și care evoluează în cadrul unui sistem competițional oficial.
corect. unde au evolut sportivii federatiei in acest an (piste de concurs, nr de participanti, etc)?
Stefan Popescu scrie:se află la studii 6 persoane care au binevoit să urmeze aceste cursuri. .
bravo lor! de unde se va face selectia? din campionatele, concursurile care NU au avut loc? sau vorbiti ipotetic si va bazati pe ce se va intampla in viitor?
Stefan Popescu scrie:federația face competiții oficiale și scoate campioni naționali. Din păcate, suntem boicotați în ceea ce privește participarea la competițiile oficiale internaționale de către niște impostori, dovediți de instanță. Dar și aceste lucruri sunt pe cale de a fi rezolvate..
ok, am inteles cu cele internationale. dar cele nationale de ce nu s-au tinut?
P.S.considerati ca CN (sau cum s-o fi numit) de stationar cu cei 9 participanti, este un model de organizare de la care au si altii ce invata sau il considerati un esec?
nu vorbesc de cadrul legal, ci de (re)numele participantiolr, nr lor, etc. v-am mai intrebat (si nu mi-ati raspuns), cum au ajuns acesti "sportivi" in finala?