Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Selecționarea unei echipe naționale se face pe alte criterii decât cele patentate de AGPSR sau mai precis de cei care se bagă în seamă pe lângă ei

http://agvps.ro/docs/notificare.pdf

In luna Mai 2014 AGVPS trimite acesta comunicare , iar la nici 30 de zile , haznaua federala anunta ca si-a suspendat toate competitiile "sportive" .alea 'legale si oficiale" :roll: :roll: :roll: :roll:

ce coincidenta ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

nicuB
Puncte: 0

Mesaj de nicuB »

[/quote]Trebuie să analizați cu atenție statutul CIPS. Veți găsi cu siguranță la art. 4 pct.4 cine are dreptul să înscrie federațiile sportive la CIPS. Iar CIPS nu cred că va exclude o națiune dintre membri săi.
Cât privește dreptul de participare la competițiile internaționale, faceți o regretabilă confuzie. Participarea echipelor reprezentative la competițiile sportive oficiale, nu este condiționată de organizarea unui Campionat național, decât în situația participării cluburilor sportive la competițiile intercluburi. Selecționarea unei echipe naționale se face pe alte criterii decât cele patentate de AGPSR sau mai precis de cei care se bagă în seamă pe lângă ei. În acest sens ar trebui să citiți și ce prevede legea sportului pe la art. 37.[/quote]

nu vorbesc de ce are dreptul sa faca CIPS-ul. v-am intrebat daca dvs credeti ca va fi primita federatia cu dvs in frunte? chestie de nuanta....
nu ma intereseaza ce prevede legea amintita de dvs. va spun doar atat, in orice sport din lume selectionata este compusa din cei mai in forma sportivi, cei mai pregatiti, etc. selectionerul le urmareste evolutia, ii selecteaza, etc. in pescuit se merge pe loturi (din pacate, zic eu). loturi care se intrec in concursuri, deci se merge tot pe principul celui mai bun, celui mai in forma......
ce viitor oferiti dvs acestui sport daca nu sunteti in stare sa organizati un CN (lucru dovedit), ascunzandu-va in spatele nu stiu caror legi?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Nu văd rostul întrebării. Orice federație sportivă este condusă de un președinte ales democratic, prin vot. Și la organismele sportive internaționale se afiliază federațiile, nu președinții. Cred că știți acest lucru.
Cât privește selecționatele naționale, nu știu dacă știți (deși ar trebui) că acestea se constituie prin selecționarea (așa cum ați spus) a celor mai buni, în formă și pregătiți sportivi. Ce mai trebuie completat, este că acei sportivi se selecționează dintre sportivii recunoscuți și legitimați de federațiile sportive naționale și care evoluează în cadrul unui sistem competițional oficial, nu de pe acest forum sau din alte părți.
Ați mai amintit de selecționeri. Probabil că sunteți la curent că acestă profesie este una recunoscută și atestată ca atare. La ora actuală, din inițiativa federației, se află la studii 6 persoane care au binevoit să urmeze aceste cursuri.
Ce ofer eu acestui sport? Lucrul cel mai important și care a lipsit până acum. Mă refer la crearea cadrului legal în care se poate dezvolta. Nu pot să ofer mai mult, pentru că restul cade în sarcina cluburilor sportive.
Cu toată considerațiune, federația face competiții oficiale și scoate campioni naționali. Din păcate, suntem boicotați în ceea ce privește participarea la competițiile oficiale internaționale de către niște impostori, dovediți de instanță. Dar și aceste lucruri sunt pe cale de a fi rezolvate.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
Cu toată considerațiune, federația face competiții oficiale și scoate campioni naționali.
puteti nominaliza locatiile unde sau desfasurat etapele de campionat national de pescuit la crap 2013 si 2014 si cine sunt campionii nationali 2013 si 2014 !
dar la spining !
dar la pescuit marin !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Sclerozatule,nu raspunzi nimic pana nu convoci AG-FRPS la Masa Tacerii, felicitarile si pupatul in c.u.r la Poarta Sarutului si banchetul cu Prajitura Trista :D la Eternitatea (anonimilor) cu bilet doar dus. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

nicuB

Mesaj de nicuB »

Stefan Popescu scrie:Nu văd rostul întrebării.
eu cred ca isi are rostul, mai ganditi-va.......
Stefan Popescu scrie:se selecționează dintre sportivii recunoscuți și legitimați de federațiile sportive naționale și care evoluează în cadrul unui sistem competițional oficial.
corect. unde au evolut sportivii federatiei in acest an (piste de concurs, nr de participanti, etc)?
Stefan Popescu scrie:se află la studii 6 persoane care au binevoit să urmeze aceste cursuri. .
bravo lor! de unde se va face selectia? din campionatele, concursurile care NU au avut loc? sau vorbiti ipotetic si va bazati pe ce se va intampla in viitor?
Stefan Popescu scrie:federația face competiții oficiale și scoate campioni naționali. Din păcate, suntem boicotați în ceea ce privește participarea la competițiile oficiale internaționale de către niște impostori, dovediți de instanță. Dar și aceste lucruri sunt pe cale de a fi rezolvate..
ok, am inteles cu cele internationale. dar cele nationale de ce nu s-au tinut?

P.S.considerati ca CN (sau cum s-o fi numit) de stationar cu cei 9 participanti, este un model de organizare de la care au si altii ce invata sau il considerati un esec?
nu vorbesc de cadrul legal, ci de (re)numele participantiolr, nr lor, etc. v-am mai intrebat (si nu mi-ati raspuns), cum au ajuns acesti "sportivi" in finala?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mai fratilor, nu-i mai dati atata apa la moara sonatului asta...el traieste in lumea lui unde se crede napoleon...lasati-l in nimicnicia lui, caci nu va intelege niciodata ca in pescuit s-a nascut mort (avorton)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:el traieste in lumea lui unde se crede napoleon.
cognac ? :D :D :D :D asta are mai degraba iz de TURTZ sau RDV :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristi Y scrie:
cornelserbu scrie:el traieste in lumea lui unde se crede napoleon.
cognac ? :D :D :D :D asta are mai degraba iz de TURTZ sau RDV :lol: :lol: :lol:
imi pare rau, tataie, dar nu are niciun iz...nimicul nu miroase :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:imi pare rau, tataie, dar nu are niciun iz...
ba da Cornele , am infirmatii de la persoane de incredere ca babuinu' degaja un puternic iz pestilential , o combinatie intre amoniac si ceapa stricata iar sursa duhorii nu-i sunt orificiile care au mirosul specific de handel ci axilele

o persoana importanta din Bucuresti cu functie de raspundere :D , mi-a spus ca dupa ce a fost prezidentul nebun la el in birou a trebuit sa zugraveasca ca sa dispara mirosul de transpiratie :twisted:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”