Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de gabrielcalin »

Ati pescuit vreodata in viata dvs? Ce va califica sa puteti spune cine stie sau nu sa pescuiasca?
Nu s-a plimbat nimeni ilicit, au avut bilete de avion, nu despre plimbare este vorba?
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:Ati pescuit vreodata in viata dvs? Ce va califica sa puteti spune cine stie sau nu sa pescuiasca?
Nu s-a plimbat nimeni ilicit, au avut bilete de avion, nu despre plimbare este vorba?
Da, am pescuit destul de mult la viața mea. Spre deosebire de alții, nu mă laud cu asta.
Nu trebuie să fi calificat pentru a spune dacă unii știu sau nu să pescuiască. Rezultatele lor o spun destul de limpede. A da vina pe ghinion, este o glumă neserioasă.
PS Când vorbesc de ilicit, mă refer la faptul că propria țară nu le recunoaște statutul de echipe reprezentative. Nu cred că ești naiv ca să nu pricepi că asta am spus.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Oricum, dintre cei care se cred reprezentanții României și care s-au plimbat anul acesta ilicit pe la Campionatele Mondiale
Ilicit ai aparut tu pe lume, pigulici!
mă refer la faptul că propria țară nu le recunoaște ...
Bai tara, vezi ca te cauta portareii! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Cred ca dvs creati confuzii, au reprezentat AGVPS arborand steagul tarii, nimic ilicit in asta, no? AGVPS fiind singura ENTITATE din Romania AGREATA de FIPS CIPS.

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabrielcalin scrie:Cred ca dvs creati confuzii, au reprezentat AGVPS arborand steagul tarii, nimic ilicit in asta, no? AGVPS fiind singura ENTITATE din Romania AGREATA de FIPS CIPS.
Evident, pentru această afirmație puteți să depuneți o probă. Eu vă dau două că nu este așa.
1. Uite cine este Campion Mondial în 2012:
http://agvps.ro/docs/cv/t.b.pdf
2. Uite cine a participat în 2014:
http://portale.fipsas.it/LinkClick.aspx ... uage=it-IT

Acum vezi că Bentu este Campion Mondial în 2012? Restul sunt umplutură. Individul cică este și antrenor al echipelor reprezentative.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS Cât privește reprezentarea prin AGVPSR, ieri am mai primit motivarea la o sentință prin care AGVPSR a pierdut un nou proces intentat MTS și FRPS. Acolo scrie că AGVPSR nu are voie să participe la competițiile prevăzute de Legea 69/2000, adică Campionate mondiale, europene sau regionale, care sunt atributul FRPS. O să trimit și acestă sentință la CIPS.

PS Nu crezi că AGVPSR trebuie să fie agreată și de propria sa țară? Instanțele de judecată au zis că nu este recunoscută și că singura în drept este FRPS.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Cât privește reprezentarea prin AGVPSR, ieri am mai primit motivarea la o sentință prin care AGVPSR a pierdut un nou proces intentat MTS și FRPS. Acolo scrie că AGVPSR nu are voie să participe la competițiile prevăzute de Legea 69/2000, adică Campionate mondiale, europene sau regionale, care sunt atributul FRPS.
ok , deci esti in totala putere sa organizezi campionatul national si sa duci echipa reprezentativa la mondiale in 2015

da-i drumul la treaba !

Stefan Popescu scrie: Instanțele de judecată au zis că nu este recunoscută și că singura în drept este FRPS.
se poate vedea sentinta ?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Cred că și asta este de interes.

REGULAMENT OFICIAL FIPS ed
PENTRU COMPETITIILE “PE NATIUNI”
“DISCIPLINA CRAP”
ORGANIZARE
-1- Competitiile internationale oficiale trebuie organizate de federatiile nationale afiliate la CIPS.Federatia organizatoare va fi responsabila oficial pentru organizarea competitiei in discutie.
-2- Numai membrii federatiilor afiliate la CIPS care au platit taxa anuala vor fi admisi; ei vor fi nominalizati de federatiile ale caror membri sunt; pescarii componenti ai echipelor federatiilor nationale trebuie sa aiba in momentul inscrierii nationalitatea tarii pe care o reprezinta.
Un pescar care a participat la un Campionat Mondial sau o competitie internationala reprezentand o natiune, nu mai poate reprezenta o alta natiune.
Concurentii trebuie sa fie intotdeauna in masura sa-si dovedeasca nationalitatea cu un card de identitate, pasaport sau alte documente care le atesta identitatea.Documentele de identificare trebuie prezentate la prima intalnire a Capitanilor.
Numai echipele membre ale federatiilor nationale vor fi admise la Campionatele Mondiale.
Pentru a candida la organizarea unui campionat la o anumita disciplina, natiunea in cauza trebuie sa fi participat cel putin o data, in ultimii trei ani, la campionatul disciplinei respective.
Un proiect de program trebuie obligatoriu transmis secretarului FIPSed pana la sfarsitul lunii noiembrie din anul precedent
Cu exceptia Campionatelor Mondiale de Pescuit, F.I.P.S.e.d. poate prelua sarcina de clasificare si mentinere a palmaresului tuturor campionatelor; pentru aceasta, natiunea organizatoare va asigura sejur complet persoanei care-si asuma aceasta sarcina (cazare, masa, gala de inchidere) incepand din ziua precedenta inceperii competitiei inclusiv o zi dupa incheierea acesteia;FIPSed va suporta cheltuielile de deplasare.
Pentru campionatele organizate de FIPSed natiunea organizatoare va asigura sejur complet pentru doi membri ai Comitetului Executiv FIPSed (cazare, masa, gala de inchidere) incepand din ziua precedenta inceperii competitiei inclusiv o zi dupa incheierea acesteia;
Organizarea unui campionat nu poate fi acordata unei natiuni daca aceasta nu se obliga sa asigure eliberarea pestelui viu in apa dupa ce acesta a fost cantarit si inregistrat. (este interzisa uciderea pestelui);
Natiunea care organizeaza un Campionat Mondial sau Zonal va fi responsabila cu achizitionarea trofeelor, trofee care vor fi platite de catre FIPSed; natiunea organizatoare trebuie sa asigure 3 trofee pentru concursul pe natiuni si 6 trofee pentru concursul individual pe echipe; aceste trofee trebuie sa aiba o placa pe care vor fi inscriptionate “FIPSed” sau cu un logo si data la care s-a desfasurat campionatul.Este necesara prezentarea unei facturi pentru a justifica cheltuielile pentru confectionarea trofeelor Daca trofeele nu sunt inscriptionate conform cerintelor enuntate FIPSed nu va deconta cheltuielile.FIPSed va oferi suplimentar medaliile.
Programele si invitatiile de participare la aceste campionate se vor da numai natiunilor membre FIPSed (nu se dau invitatii cluburilor sau persoanelor).
-3- Fiecare natiune membra a CIPS va putea prezenta un singur lot compus din 3 echipe a cate 2 concurenti (competitia se desfasoara pe echipe de doi concurenti) ; Niciun concurent nu poate participa individual; sunt permise 2 rezerve pentru fiecare natiune.Daca are loc o inlocuire aceasta este definitiva.Inlocuirile se fac din motivee tehnice sau medicale si au loc sub supravegherea arbitrilor.Rezervele pot intra in stand cu echipamentul de pescuit propriu dar fara niciun fel de nada.
....................................
Presedinte F.I.P.S.e.d. Secretar General F.I.P.S.e.d.
Ugo Claudio MATTEOLI Jackie DUPUIS

Oare Matteoli nu știe ce a scris aici? Atunci cine este membru? România sau AGVPSR?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:-3- Fiecare natiune membra a CIPS

te incadrezi in aceasta cerinta a regulamentului CIPS ?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
gabrielcalin scrie:Cred ca dvs creati confuzii, au reprezentat AGVPS arborand steagul tarii, nimic ilicit in asta, no? AGVPS fiind singura ENTITATE din Romania AGREATA de FIPS CIPS.
Evident, pentru această afirmație puteți să depuneți o probă. Eu vă dau două că nu este așa.
1. Uite cine este Campion Mondial în 2012:
http://agvps.ro/docs/cv/t.b.pdf
2. Uite cine a participat în 2014:
http://portale.fipsas.it/LinkClick.aspx ... uage=it-IT

Acum vezi că Bentu este Campion Mondial în 2012? Restul sunt umplutură. Individul cică este și antrenor al echipelor reprezentative.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

precum se vede si se citeste domnul Bentu prezinta un cv impresionant atat din punct de vedere sportiv cat si din punct de vedere profesional si familial fiind intotdeauna in prim-plan ,atat dansul cat si sotia au fost pescari de calibru international ce au reprezentat romania in foarte multe competitii internationale .
dar poate ne prezentati si dumneavoastra un cv personal care sa cuprinda macar 10%din ce cuprinde cel al domnului bentu !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

STEFAN POPESCU:

,,Cât privește reprezentarea prin AGVPSR, ieri am mai primit motivarea la o sentință prin care AGVPSR a pierdut un nou proces intentat MTS și FRPS. Acolo scrie că AGVPSR nu are voie să participe la competițiile prevăzute de Legea 69/2000, adică Campionate mondiale, europene sau regionale, care sunt atributul FRPS. O să trimit și acestă sentință la CIPS.,,

Total gresit, FRPS nu poate reprezenta Romania la CIPS pentru ca nu este afiliata si greu de crezut ca atata timp cat aceasta a fost refuzata sa mai fie si primita. Rezolvati ceva prin faptul ca trimiteti acea adresa la CIPS, probabil se va intampla ce s-a intamplat si cu CM din Romania, o alta realizare a FRPS, no?

Si un club sportiv poate organiza un Campionat Mondial. invita 50 de natiuni si il denumeste ,, Campionatul Mondial de pescuit la crap, amur si crap oglina", nu-i asa ca poate? Are reprezentanti de pe toate continentele si denumirea poate fi reprezentativa. Nu are nevoie de nici un accept din partea MTS, FRPS.....

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”