Moderator: gor965
Da, am pescuit destul de mult la viața mea. Spre deosebire de alții, nu mă laud cu asta.gabrielcalin scrie:Ati pescuit vreodata in viata dvs? Ce va califica sa puteti spune cine stie sau nu sa pescuiasca?
Nu s-a plimbat nimeni ilicit, au avut bilete de avion, nu despre plimbare este vorba?
Ilicit ai aparut tu pe lume, pigulici!Oricum, dintre cei care se cred reprezentanții României și care s-au plimbat anul acesta ilicit pe la Campionatele Mondiale
Bai tara, vezi ca te cauta portareii!mă refer la faptul că propria țară nu le recunoaște ...
Evident, pentru această afirmație puteți să depuneți o probă. Eu vă dau două că nu este așa.gabrielcalin scrie:Cred ca dvs creati confuzii, au reprezentat AGVPS arborand steagul tarii, nimic ilicit in asta, no? AGVPS fiind singura ENTITATE din Romania AGREATA de FIPS CIPS.
ok , deci esti in totala putere sa organizezi campionatul national si sa duci echipa reprezentativa la mondiale in 2015Stefan Popescu scrie: Cât privește reprezentarea prin AGVPSR, ieri am mai primit motivarea la o sentință prin care AGVPSR a pierdut un nou proces intentat MTS și FRPS. Acolo scrie că AGVPSR nu are voie să participe la competițiile prevăzute de Legea 69/2000, adică Campionate mondiale, europene sau regionale, care sunt atributul FRPS.
se poate vedea sentinta ?Stefan Popescu scrie: Instanțele de judecată au zis că nu este recunoscută și că singura în drept este FRPS.
Stefan Popescu scrie:-3- Fiecare natiune membra a CIPS
Stefan Popescu scrie:Evident, pentru această afirmație puteți să depuneți o probă. Eu vă dau două că nu este așa.gabrielcalin scrie:Cred ca dvs creati confuzii, au reprezentat AGVPS arborand steagul tarii, nimic ilicit in asta, no? AGVPS fiind singura ENTITATE din Romania AGREATA de FIPS CIPS.
1. Uite cine este Campion Mondial în 2012:
http://agvps.ro/docs/cv/t.b.pdf
2. Uite cine a participat în 2014:
http://portale.fipsas.it/LinkClick.aspx ... uage=it-IT
Acum vezi că Bentu este Campion Mondial în 2012? Restul sunt umplutură. Individul cică este și antrenor al echipelor reprezentative.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()