Sunt trei Sentințe, toate cu aceleași motivări: AGVPSR nu este recunoscută ca structură sportivă și nu poate reprezenta România la CIPS și nici trimite echipele reprezentative la Campionatele mondiale, europene și regionale.Cristi Y scrie:ok , deci esti in totala putere sa organizezi campionatul national si sa duci echipa reprezentativa la mondiale in 2015Stefan Popescu scrie: Cât privește reprezentarea prin AGVPSR, ieri am mai primit motivarea la o sentință prin care AGVPSR a pierdut un nou proces intentat MTS și FRPS. Acolo scrie că AGVPSR nu are voie să participe la competițiile prevăzute de Legea 69/2000, adică Campionate mondiale, europene sau regionale, care sunt atributul FRPS.
da-i drumul la treaba !
se poate vedea sentinta ?Stefan Popescu scrie: Instanțele de judecată au zis că nu este recunoscută și că singura în drept este FRPS.
Sentințele sunt atât la mine, cât și la AGVPSR. Cere-le lui Orhei. Doar ați fost colegi de echipă.
PS. Sentințele date de instanță, traduse, vor fi înaintate către CIPS. Ultima am primit-o ieri. Am și scrisoarea de înaintare pregătită.