Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de Digital »

Cristi Y scrie: o persoana importanta din Bucuresti cu functie de raspundere :D , mi-a spus ca dupa ce a fost prezidentul nebun la el in birou a trebuit sa zugraveasca ca sa dispara mirosul de transpiratie :twisted:
Eeeee....ce vrei.......apa e scumpa :lol: :lol: :lol:
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

[quote="nicuB"][quote="Stefan Popescu"]

unde au evolut sportivii federatiei in acest an (piste de concurs, nr de participanti, etc)?

[quote="Stefan Popescu"]
Competițiile la care au participat sportivii federației sunt publice. Însă observ că continuați să vedeți sistemul competițional al federației prin prisma brăilelor organizate de AGVPSR. Federația are un regulament de competitii în baza căruia se desfășoară competițiile oficiale.
Un singur lucru aș vrea să înțelegeți, întrucât nu cred că sunteți orbit de ură cum sunt câțiva indivizi care varsă otravă pe acest forum. Indiferent câți practicanți ai pescuitului sportiv ar exista, singurii care intră în calcul în ceea ce privește clasificările sportive, sunt cei care sunt legitimați la cluburile din federație și participă la competițiile oficiale organizate de către aceasta. Restul, nu contează decât pentru a-și satisface propriile vanități. Acum, văd că unii dau din colț în colț, pentru că AGVPSR îi caută la documente. Îi averitizez că își compromit propriile cluburi dacă cad în plasa pe care AGVPSR încearcă să le-o întindă, sperând că poate bloca activitatea federației. E dreptul lor să decidă în ce direcție vor să meargă. Eu nu fac decât să le atrag atenția asupra efectelor pe care le va avea în timp decizia fiecărui club. Orice încercare de a boicota activitatea federației, se va întoarce împotriva lor.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Poate nu ne intereseaza, v-ati pus aceasta intrebare?
In ceea ce priveste pescuitul la crap, nu ati organizat nimic.
Observ ca de fiecare data faceti referire la Agvps, nu ne intereseaza parerea dvs, asa cum suntem si oripilati ca de fiecare data purcedeti la amenintari.
Daca suntem interesati de ce face federatia, stim unde sa ne uitam, la un site care nu spune nimic si o federatie care anunta un campionat national de pescuit la crap, calificari, faze regionale....
De fapt , nici una dintre aceste activitati nu a avut loc.
Un campionat la feeder, cu o federatie care se vrea nationala, unde au participat 9 competitori din 2 cluburi. reprezentativ, no ( precum Piti).
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

PS
Placerile noastre nu au nici o legatura cu Agvps sau FRPS
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Prostanacule, tu esti cel boicotat!

Trimis de pe al meu P5_Quad folosind Tapatalk
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Stefan Popescu scrie:
nicuB scrie:
Stefan Popescu scrie:
unde au evolut sportivii federatiei in acest an (piste de concurs, nr de participanti, etc)?
Stefan Popescu scrie: Competițiile la care au participat sportivii federației sunt publice. Însă observ că continuați să vedeți sistemul competițional al federației prin prisma brăilelor organizate de AGVPSR. Federația are un regulament de competitii în baza căruia se desfășoară competițiile oficiale.
Un singur lucru aș vrea să înțelegeți, întrucât nu cred că sunteți orbit de ură cum sunt câțiva indivizi care varsă otravă pe acest forum. Indiferent câți practicanți ai pescuitului sportiv ar exista, singurii care intră în calcul în ceea ce privește clasificările sportive, sunt cei care sunt legitimați la cluburile din federație și participă la competițiile oficiale organizate de către aceasta. Restul, nu contează decât pentru a-și satisface propriile vanități. Acum, văd că unii dau din colț în colț, pentru că AGVPSR îi caută la documente. Îi averitizez că își compromit propriile cluburi dacă cad în plasa pe care AGVPSR încearcă să le-o întindă, sperând că poate bloca activitatea federației. E dreptul lor să decidă în ce direcție vor să meargă. Eu nu fac decât să le atrag atenția asupra efectelor pe care le va avea în timp decizia fiecărui club. Orice încercare de a boicota activitatea federației, se va întoarce împotriva lor.
"Insa observ ca continuati..."
Se peate ca in Romania asta e o regula de a avea pesedinti semi analfabeti...
Macar iti dai seama ce greseala ai facut sau trebuie si asta desenata ca ultimul meste pe care-l ai mai nou in brate?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

"Orice încercare de a boicota activitatea federației, se va întoarce împotriva lor."

Bai cap sovietic...poti sa faci diferenta intre protest/refuz si boicot?!?! Singurul care boicoteaza in ecuatia asta e hoitul tau ambulant!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Cu toată considerațiune, federația face competiții oficiale și scoate campioni naționali.
Iar nu ti-ai luat medicamentele si ai inceput sa visezi.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

caraulea

Mesaj de caraulea »

nicuB scrie:
Stefan Popescu scrie:Nu văd rostul întrebării.
eu cred ca isi are rostul, mai ganditi-va.......
Stefan Popescu scrie:se selecționează dintre sportivii recunoscuți și legitimați de federațiile sportive naționale și care evoluează în cadrul unui sistem competițional oficial.
corect. unde au evolut sportivii federatiei in acest an (piste de concurs, nr de participanti, etc)?
Stefan Popescu scrie:se află la studii 6 persoane care au binevoit să urmeze aceste cursuri. .
bravo lor! de unde se va face selectia? din campionatele, concursurile care NU au avut loc? sau vorbiti ipotetic si va bazati pe ce se va intampla in viitor?
Stefan Popescu scrie:federația face competiții oficiale și scoate campioni naționali. Din păcate, suntem boicotați în ceea ce privește participarea la competițiile oficiale internaționale de către niște impostori, dovediți de instanță. Dar și aceste lucruri sunt pe cale de a fi rezolvate..
ok, am inteles cu cele internationale. dar cele nationale de ce nu s-au tinut?

P.S.considerati ca CN (sau cum s-o fi numit) de stationar cu cei 9 participanti, este un model de organizare de la care au si altii ce invata sau il considerati un esec?
nu vorbesc de cadrul legal, ci de (re)numele participantiolr, nr lor, etc. v-am mai intrebat (si nu mi-ati raspuns), cum au ajuns acesti "sportivi" in finala?
De ce nu raspunzi clar, punctual, la ce te-a intrebat omul, daca tot mai esti lasat sa bintui pe forumul asta ?? Ce tot o dai de gard cu AGVPS, etc ??

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Cred că am fost destul de clar. Doar atâția sportivi există acum în evidențele pescuitului sportiv din România. Restul, am mai spus, sunt sportivi de performanță doar în mintea lor. Răbdarea mea este destul de mare și pot aștepta până se vor trezi cu toții și vor înțelege unde le este locul. Dar asta se va face doar când se vor convinge fiecare, nu cu forța. Oricum, dintre cei care se cred reprezentanții României și care s-au plimbat anul acesta ilicit pe la Campionatele Mondiale, unul singur a arătat că știe să pescuiască; Zsolt Benzar. Restul au participat doar așa, să se afle în treabă.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”