TUStefan Popescu scrie: Și care este problema?

dar toate au un leac

Moderator: gor965
TUStefan Popescu scrie: Și care este problema?
Într'adevăr, pentru unii ca tine eu sunt problema. Mi-am asumat ingrata sarcină să curăț pescuitul sportiv de gunoaie. Și o voi face.Cristi Y scrie:TUStefan Popescu scrie: Și care este problema?in rest nu prea exista probleme si datorita faptului ca tu te-ai autointitulat presedintele federatiei , duci si aceasta institutie in derizoriu
dar toate au un leac
Trebuia sa incepeti ca haznaua de A...Stefan Popescu scrie:Într'adevăr, pentru unii ca tine eu sunt problema. Mi-am asumat ingrata sarcină să curăț pescuitul sportiv de gunoaie. Și o voi face.Cristi Y scrie:TUStefan Popescu scrie: Și care este problema?in rest nu prea exista probleme si datorita faptului ca tu te-ai autointitulat presedintele federatiei , duci si aceasta institutie in derizoriu
dar toate au un leac
PS Am fost votat ca președinte la primele alegeri în unanimitate. Știu că asta te doare. Și probabil voi mai conduce acestă federație multă vreme de aici încolo. Numai așa, să-ți fac în ciudă!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma doare fix la p u l a de impotenta ta autoritate din seaca institutie pe care ai ajuns sa o conduci masluind si falsificand cateva hartii si de tine in egala masuraStefan Popescu scrie: Și probabil voi mai conduce acestă federație multă vreme de aici încolo. Numai așa, să-ți fac în ciudă!
Ia un antinevralgic. Face bine la durerile de cap.Cristi Y scrie:ma doare fix la p u l a de impotenta ta autoritate din seaca institutie pe care ai ajuns sa o conduci masluind si falsificand cateva hartii si de tine in egala masuraStefan Popescu scrie: Și probabil voi mai conduce acestă federație multă vreme de aici încolo. Numai așa, să-ți fac în ciudă!
ai fost , esti si vei fi UN NIMENI iar aura-ti va fi specificu-ti miros de ingalat si transpiratie![]()
![]()
![]()
Total gresit, competitia este organizata de o primarie.Stefan Popescu scrie:Poți să citești legea sportului unde vei găsi referirile cu privire la sportul școlar. Art.4-6 din lege. Dar cred că nu ai auzit de asta!
ATESTAT
Prin prezentul atestat recunostem ca AGVPS din Romania este membra a Confederatiei Internationale de Pescuit Sportiv din 1957 si singura organizatie nationala de pescari sportivi din Romania recunoscuta oficial de C.I.P.S , pe plan mondial , conform art 4.4 din statutul actual al C.I.P.S