Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Și care este problema?
TU :wink: in rest nu prea exista probleme si datorita faptului ca tu te-ai autointitulat presedintele federatiei , duci si aceasta institutie in derizoriu

dar toate au un leac :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabrielcalin »

STEFAN POPESCU ZICE:
,,Cu memoriile voastre, vă puteți șterge pe undeva. "
Poti atasa si citatul de mai sus.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Cristi Y scrie:
TU :wink: in rest nu prea exista probleme si datorita faptului ca tu te-ai autointitulat presedintele federatiei , duci si aceasta institutie in derizoriu

Într'adevăr, pentru unii ca tine eu sunt problema. Mi-am asumat ingrata sarcină să curăț pescuitul sportiv de gunoaie. Și o voi face.
PS Am fost votat ca președinte la primele alegeri în unanimitate. Știu că asta te doare. Și probabil voi mai conduce acestă federație multă vreme de aici încolo. Numai așa, să-ți fac în ciudă! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

,,Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, s-a aflat astăzi în Prahova, unde a vizitat mai multe obiective sportive, dar şi la un miting electoral. La Blejoi, ministrul a deschis competiţia „Cupa Liceelor Carrefour”, lovind mingea cu piciorul.''

Domnule Popescu, doamna ministru o fi lovit mingea legal,era afiliata avea fisa medicala, legitimatie de la FRF?

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:
Cristi Y scrie:

Într'adevăr, pentru unii ca tine eu sunt problema. Mi-am asumat ingrata sarcină să curăț pescuitul sportiv de gunoaie. Și o voi face.
PS Am fost votat ca președinte la primele alegeri în unanimitate. Știu că asta te doare. Și probabil voi mai conduce acestă federație multă vreme de aici încolo. Numai așa, să-ți fac în ciudă! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Trebuia sa incepeti ca haznaua de A...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Poți să citești legea sportului unde vei găsi referirile cu privire la sportul școlar. Art.4-6 din lege. Dar cred că nu ai auzit de asta!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Și probabil voi mai conduce acestă federație multă vreme de aici încolo. Numai așa, să-ți fac în ciudă!
ma doare fix la p u l a de impotenta ta autoritate din seaca institutie pe care ai ajuns sa o conduci masluind si falsificand cateva hartii si de tine in egala masura

ai fost , esti si vei fi UN NIMENI iar aura-ti va fi specificu-ti miros de ingalat si transpiratie :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Cristi Y scrie:
Stefan Popescu scrie: Și probabil voi mai conduce acestă federație multă vreme de aici încolo. Numai așa, să-ți fac în ciudă!
ma doare fix la p u l a de impotenta ta autoritate din seaca institutie pe care ai ajuns sa o conduci masluind si falsificand cateva hartii si de tine in egala masura

ai fost , esti si vei fi UN NIMENI iar aura-ti va fi specificu-ti miros de ingalat si transpiratie :lol: :lol: :lol: :lol:
Ia un antinevralgic. Face bine la durerile de cap. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:Poți să citești legea sportului unde vei găsi referirile cu privire la sportul școlar. Art.4-6 din lege. Dar cred că nu ai auzit de asta!
Total gresit, competitia este organizata de o primarie.
O fi cerut acceptul MTS sau FRF?

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

ATESTAT

Prin prezentul atestat recunostem ca AGVPS din Romania este membra a Confederatiei Internationale de Pescuit Sportiv din 1957 si singura organizatie nationala de pescari sportivi din Romania recunoscuta oficial de C.I.P.S , pe plan mondial , conform art 4.4 din statutul actual al C.I.P.S

Acolo scrie organizatie nationala , nu federatie sportiva
Sa vina si inepta gloata de la Alba cu un atestat prin care este recunoscuta international , sa vedem , vine ? :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”