Moderator: gor965
Care membrii fondatori? Aia fara pescari, fara dotari, fara balti omologate, fara sedii?Stefan Popescu scrie:Ce mă recomandă ca președinte? Votul membrilor fondatori. Și faptul că eu sunt părintele spiritual al federației. Dacă nu mă apucam eu s-o fac, nici acum nu era făcută. Dar ar trebui să te obișnuiești cu ideea că tu nu vei călca în viața asta prin federație. Punem pariu?
Daca asta e cocina, atunci: bine-ai venit domnule presedinte PORCStefan Popescu scrie:Poate în cocina ta. Asta nu e casă, e o hazna. Dacă postez aici, în ciuda mizeriilor pe care le proferați este pentru ca pescarii sportivi să nu mai fie manipulați de niște tâmpiți care nu fac altceva decât să distrugă pescuitul de competiție pentru intereselor de 2 bani.
Asa se spune acum la o pwla flasca??sa intelegem faptul ca in federatie totul de invarte dupa cum vrea muschiul tau?
In primul rand nu esti "Tomiță" cu mine!Stefan Popescu scrie:Tomiță tată, te iei după tristul de mai sus? Poți tu, mare pescar sportiv să faci diferența dintre membrul fondator al unei persoane juridice de drept privat și un sportiv de performanță? Nu cred, după ce prostii debitezi pe aici.
PS Mai știi pe cineva din România care a încercat așa ceva și a și reușit?
Stefan Popescu scrie:Poți tu, mare pescar sportiv să faci diferența dintre membrul fondator al unei persoane juridice de drept privat și un sportiv de performanță?
E inregistrata la OSIM, atentie !!bai pwla moarta