Moderator: gor965
Nu ai tu bani sa ma platesti pe mine .... lasa mangleala si rasunde la restul intrebarilor !Stefan Popescu scrie:Ce mă recomandă ca președinte? Votul membrilor fondatori. Dar ar trebui să te obișnuiești cu ideea că tu nu vei călca în viața asta prin federație. Punem pariu?
Eu nu plătesc escroci!Vladut Mateianu scrie:Nu ai tu bani sa ma platesti pe mine .... lasa mangleala si rasunde la restul intrebarilor !Stefan Popescu scrie:Ce mă recomandă ca președinte? Votul membrilor fondatori. Dar ar trebui să te obișnuiești cu ideea că tu nu vei călca în viața asta prin federație. Punem pariu?
Popescu Stefan,Stefan Popescu scrie:Poate în cocina ta. Asta nu e casă, e o hazna. Dacă postez aici, în ciuda mizeriilor pe care le proferați este pentru ca pescarii sportivi să nu mai fie manipulați de niște tâmpiți care nu fac altceva decât să distrugă pescuitul de competiție pentru intereselor de 2 bani.
E prea pus pe capatuiala ca sa face ceva ..carp_hunter scrie: Cunoasteti expresia "fapte, nu vorbe"?
Va spune ceva?
"Facuta" pe stoc, fara credibilitate si nefunctionala.Dacă nu mă apucam eu s-o fac, nici acum nu era făcută.
Cate metode gasesti ca sa nu raspunzi la intrebari....Stefan Popescu scrie:Poate în cocina ta. Asta nu e casă, e o hazna. Dacă postez aici, în ciuda mizeriilor pe care le proferați este pentru ca pescarii sportivi să nu mai fie manipulați de niște tâmpiți care nu fac altceva decât să distrugă pescuitul de competiție pentru intereselor de 2 bani.