Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de Stefan Popescu »

Ce mă recomandă ca președinte? Votul membrilor fondatori. Și faptul că eu sunt părintele spiritual al federației. Dacă nu mă apucam eu s-o fac, nici acum nu era făcută. Dar ar trebui să te obișnuiești cu ideea că tu nu vei călca în viața asta prin federație. Punem pariu?
Ultima oară modificat Mie Oct 22, 2014 13:08 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Ce mă recomandă ca președinte? Votul membrilor fondatori. Dar ar trebui să te obișnuiești cu ideea că tu nu vei călca în viața asta prin federație. Punem pariu?
Nu ai tu bani sa ma platesti pe mine .... lasa mangleala si rasunde la restul intrebarilor !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie:Ce mă recomandă ca președinte? Votul membrilor fondatori. Dar ar trebui să te obișnuiești cu ideea că tu nu vei călca în viața asta prin federație. Punem pariu?
Nu ai tu bani sa ma platesti pe mine .... lasa mangleala si rasunde la restul intrebarilor !
Eu nu plătesc escroci!

Ce am organizat? Uite așa în ciuda ta, o să organizez finala de crap și vom desemna campionii naționali și echipa națională de crap, pe care o s-o înregistrez la MTS.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Lasa ce o sa faci, spune-ne ce ai facut pana acum..... si raspunde la restul intrebarilor, sau nu mai vezi ?

PS Si ai grija la limbaj, ca aici esti in casa mea...de fapt a noastra, a pescarilor... :wink:
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

Poate în cocina ta. Asta nu e casă, e o hazna. Dacă postez aici, în ciuda mizeriilor pe care le proferați este pentru ca pescarii sportivi să nu mai fie manipulați de niște tâmpiți care nu fac altceva decât să distrugă pescuitul de competiție pentru intereselor de 2 bani.

carp_hunter

Mesaj de carp_hunter »

Stefan Popescu scrie:Poate în cocina ta. Asta nu e casă, e o hazna. Dacă postez aici, în ciuda mizeriilor pe care le proferați este pentru ca pescarii sportivi să nu mai fie manipulați de niște tâmpiți care nu fac altceva decât să distrugă pescuitul de competiție pentru intereselor de 2 bani.
Popescu Stefan,
Cunoasteti expresia "fapte, nu vorbe"?
Va spune ceva?

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

carp_hunter scrie: Cunoasteti expresia "fapte, nu vorbe"?
Va spune ceva?
E prea pus pe capatuiala ca sa face ceva ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Dacă nu mă apucam eu s-o fac, nici acum nu era făcută.
"Facuta" pe stoc, fara credibilitate si nefunctionala. :oops: :oops: :oops: :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Stefan Popescu scrie:Poate în cocina ta. Asta nu e casă, e o hazna. Dacă postez aici, în ciuda mizeriilor pe care le proferați este pentru ca pescarii sportivi să nu mai fie manipulați de niște tâmpiți care nu fac altceva decât să distrugă pescuitul de competiție pentru intereselor de 2 bani.
Cate metode gasesti ca sa nu raspunzi la intrebari.... :lol:

Fatalaule, o fi cocina, dar este a noastra ! Asta nu intelegi tu. Nu te-a invitat nimeni sa postezi pe aici, daca ai fi avut demnitate ai fi renuntat singur de mult sa mai intri pe aici, mai ales ca toti pescarii ti-o baga zilnic prin toate orificiile.... Sau foamea este mai puternica decat demnitatea ? Sau nu sti ce inseamna acest termen ? :mrgreen:
CS SENZOR

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

OG 26.2000

Art. 35.
(1) Doua sau mai multe asociatii sau fundatii se pot constitui in federatie.
(2) Federatiile dobandesc personalitate juridica proprie si functioneaza in conditiile prevazute de prezenta ordonanta pentru asociatiile fara scop patrimonial, conditii care li se aplica in mod corespunzator, cu exceptiile stabilite in prezentul capitol.
(3) Cererea de inscriere se solutioneaza de tribunalul in circumscriptia caruia federatia urmeaza sa isi aiba sediul.

Art. 4.
Asociatia este subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei intelegeri, pun in comun si fara drept de restituire contributia materiala, cunostintele sau aportul lor in munca pentru realizarea unor activitati in interes general, comunitar sau, dupa caz, in interesul lor, personal nepatrimonial.

Iar pe legea 69/2000

Art. 94
In termen de 180 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi structurile sportive existente se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.

Art. 95
Dispozitiile prezentei legi se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare, ale Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale Decretului nr.31/1954 privind persoanele fizice si persoanele juridice.

Unde art 95 face referire la art 94 , adica la reorganizarea structurilor sportive ( obtinerea CIS )de la vremea respectiva ( anul 2000 ) conform prevederii legii 69/2000

iar art 35 face clar deosebirea intre FEDERATIILE NATIONALE si federatiile sportive

Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.

Cititorii au inteles acum diferenta intre o FEDERATIE NATIONALA la care face referire statutul CIPS si o federatie federatie sportiva constituita din cluburi si asociatii sportive

Iar pentru afilierea la CIPS FIPS , conform statutului lor ,nu este nevoie sa fi federatie sportiva si sa ai CIS

Asa ca ,dupa cum ti-am mai spus ,esti o carpa-n c.u.r si acum avem si cofirmarea :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”