REVENIRE ASUPRA DECIZIEI

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Cristi Y
pescar de competitie

REVENIRE ASUPRA DECIZIEI

Mesaj de Cristi Y »

M-am gandit si am concluzionat ca nu fac bine sa renunt , dar ma simt dator cu cateva explicatii;
Cei care prin diverse magazine de specialitate asista si participa la discutii si comentarii facute pentru a ma discredita, cred ca ar da dovada de intelepciune daca ar culege informatii mai multe inainte de a face afirmatii cu atat mai mult cu cat nici nu ma cunoasteti o mare parte din voi drept pentru care va spun ca generatorul de barfe ieftine(proprietar de magazin de pescuit) are la activ un singur concurs de pescuit si ala 80% dormit (sunt anumite persoane nascute obosite), ma refer la calificarile de anul trecut,
@ Dan Cotelici si restul lumii:
Faptul ca am fost vazut f. des in alt stand nu inseamna neaparat o intentie de frauda ci asa cum am mai spus-o reactia mea (tind sa cred fireasca ) la neintelegerile din echipa. Cam ce sentiment te poate incerca cand dupa 30 min. de atipeala te trezesti si gasesti un pripon aruncat in apa de partener?? :oops: :oops: :oops: :oops:

Mentionez faptul ca eu am participat la cca. 80% din concursurile organizate in Romania si nu a avut nimeni niciodata vreun motiv de a-mi pune moralitatea la indoiala. Ca rezultate nu am stralucit dar nici nu m-am scufundat in anonimat (locul 4 la prima editie a cupei Romaniei , locul 4 in toate cele 3 manse la Hobaia , locul 2 la Cupa Crap4Ever , Trofeul la Cupa Peris)

Am din ce in ce mai multe motive sa urasc braconierii si "oamenii??" lasi si lipsiti de caracter. :twisted:
[/img]

Caaron

Mesaj de Caaron »

Cristi, stiu ca poate nu ar trebui sa ma bag, dar am asistat la o gramada de discutii despre tine ale "acelui "proprietar de magazin la care te referi tu, si crede-ma ca omul nu a spus de rau despre tine, niciodata.Cel putin cand am fost si eu de fata! Ma indoiesc ca avea vreun motiv sa se ascunda, pt ca majoritatea care erau in magazin in momentele alea, unii dintre ei pescari cunoscuti, aruncau vb destul de grele la adresa ta, deci mediul ar fi fost prielnic.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Cum se face oare ca aud despre persoane care arunca vb. grele asupra mea dar eu nu reusesc sa identific pe niciunul niciodata si nici macar la ce se refera acele vorbe?
Cum se face oare ca nu am auzit despre asemenea situatii in alte magazine de specialitate (oare o fi acolo un mediu mai propice) ?
Eu nu m-am referit cu precadere la o prsoana,ci la cei care"asista si participa". Parerea mea este ca acestia sunt cei care hranesc glanda veninoasa, dar prin faptul ca mesteca barfe nejustificate pe la colturi nu fac decat sa-si construiasca un profil moral nedemn de un BARBAT. Sunt disponibil oricarei dorinte a vreunui "PESCAR CUNOSCUT" (sau poate BINECUNOSCUT :D ) pe care i-ai vazut acolo (poti sa dai nume? 8) ) sa-mi spuna in fata nemultumirile sau neajunsurile in ceea il privesc.
De fapt vorba lui Adriano, sa-mi fac probleme atunci cand nu o mai vorbi lumea de mine :wink:

De abia astept sa-l prind pe moftangiu si sa-l intreb " CE DORESTI MA MUSIU? :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Cristi Y., mea culpa, te-am judecat gresit ! Iti sunt dator cu niste scuze !
Necunoscandu-te personal, am fost influentat de un pusti gaozar pe care vad ca in sfarsit l-ai descoperit. Urmatoarea replica a mea ptr tine(noroc ca am fost plecat din tara) era eronata 100%.Aflasem ca la Hobaia ai bagat un pripon.... Noroc ca ai si prieteni. Momentan nu dau nume.
Doar ca sunt din alta parte a Bucurestiului.
caron & cosmin carp team :lol: cine se aseamana se aduna ! PRIPONARILOR !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Greseala este omeneasca, dar in general nu cred ca e bine sa iei de bune caracterizarile pripite si subiective despre o persoana. Uneori ce-i drept mi se intampla si mie sa am recul instantaneu la o replica si sa gresesc dar cine ma cunoaste stie ca nu sunt un tip dusmanos. In ceea ce priveste personajul mentionat in postarea anterioara, nu stiu sigur daca-i este de acuzat comportamentul atata timp cand la el este ceva patologic, omul are grave probleme de echilibru psihodinamic , psihorigiditate(atitudine mentala caracterizata prin intransigenta anormala si incapacitatea de a judeca obiectiv. Este o mentalitate caracteristica paranoiei) si mitomanie. Cine intra in contact vizual cu el poate vedea clar cum i-l marcheaza o stare de agitatie permanenta corelata cu un tremur accentuat al mainilor, buzelor si uneori o clipire spasmodica. De fapt cine se naste din pisica soareci mananca (daca intelegi ce vreau sa spun) :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

:lol: :lol: :lol: Am inteles!Barem pisica recunoste ca nu e pescar de crap, in schimb soarecii....... :lol:
ALO . DERATIZAREA ?

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

@Cristi Yamaha

Sincer te-am considerat unul din bunii pescari de crap din tara noastra . Barfele sunt pentru prosti ! Am avut ocazia sa pescuiesc linga tine in 2 concursuri si garantez ca omul nostru e beton ( la orice vreti - nada , aruncari , scos , nadit , etc ) De aia iti si fac publica invitatia ca in cazul in care se va mentine varianta de 6 pescari / echipa sa facem parte dintr-o echipa comuna ( eu sigur ca voi veni cu Adi ) . Detaliile le stabilim pe privat sau pe telefon . Nu stiu daca ne vom califica , un lucru e sigur . Inchidem gura la toata lumea si la cat suntem de mari NU NE VA BATE NIMENI !! .
Pentru mine va fi o placere sa pescuiesc alaturi de Cristi , sigur , daca si el va fi de acord sa ma accepte .
Pentru cei care il cunosc mai putin pe Cristi trebuie mentionat ca acest om este un umanist prin profesie !! Poate va va spune el mai multe , dar un om care se implica in tratarea suferintelor , nu poate fii un hot si un bataus , cum ar vrea citiva sa lase impresia !! Rusine !

bodyghost

Mesaj de bodyghost »

Cristi si mie mi-e dor de un concurs in care sa stai langa mine sa mai citim la palincile alea nebune ale tale, si cu domnul administrator care ma critica atat de rau stiu ca e un mare amator.

Radu Badica
Radu Badica

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bai ce rau am scris mai devreme si abia acum m-am prins ce ai vrut sa zici !!!!!!!!!!! Bravo Radule , punctezi , dar fii tati mai explicit in postari , ca mi se urcase singele in cap !
Ultima oară modificat Lun Ian 31, 2005 23:58 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@bodyghost

Am trait cea mai frumoasa noapte furtunoasa intr-un cort de 1pers. 3 insi de talia XXXL , XXL , M , cu palinca si mancare Belinni. Prietenii stiu de ce! :wink: Dusmanii nu ,dar fac poze.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”