Cei care prin diverse magazine de specialitate asista si participa la discutii si comentarii facute pentru a ma discredita, cred ca ar da dovada de intelepciune daca ar culege informatii mai multe inainte de a face afirmatii cu atat mai mult cu cat nici nu ma cunoasteti o mare parte din voi drept pentru care va spun ca generatorul de barfe ieftine(proprietar de magazin de pescuit) are la activ un singur concurs de pescuit si ala 80% dormit (sunt anumite persoane nascute obosite), ma refer la calificarile de anul trecut,
@ Dan Cotelici si restul lumii:
Faptul ca am fost vazut f. des in alt stand nu inseamna neaparat o intentie de frauda ci asa cum am mai spus-o reactia mea (tind sa cred fireasca ) la neintelegerile din echipa. Cam ce sentiment te poate incerca cand dupa 30 min. de atipeala te trezesti si gasesti un pripon aruncat in apa de partener??

Mentionez faptul ca eu am participat la cca. 80% din concursurile organizate in Romania si nu a avut nimeni niciodata vreun motiv de a-mi pune moralitatea la indoiala. Ca rezultate nu am stralucit dar nici nu m-am scufundat in anonimat (locul 4 la prima editie a cupei Romaniei , locul 4 in toate cele 3 manse la Hobaia , locul 2 la Cupa Crap4Ever , Trofeul la Cupa Peris)
Am din ce in ce mai multe motive sa urasc braconierii si "oamenii??" lasi si lipsiti de caracter.

[/img]