Bre,
Topicul asta a aparut intr-un context anume, incarcat de tensiune. Scopul acestui topic a fost sa detensioneze atmosfera si atat. Y se astepta ca X sa scrie ceva, el sa raspunda si astfel sa mai descreteasca fruntile. Ajungeam la faza cu coboratul dealului cu pantalonii-n vine si cainele incurcandu-se printre picioare... O picanterie, menita sa aduca o pata de culoare. Din pacate, X confunda serviciul cu forumul si o ia la vale...
Dane tata, scuza-ma daca te-am jignit in orice fel. De la tine am invatat sa pescuiesc crap si voi respecta acest lucru toata viata.
Bref, eu nu sunt vreun
maestro si nici nu-mi propun sa fiu. Nu atac psihicu' cuiva anume, ca nu am de ce. La concursuri nu ma bag, pentru ca nu le inteleg sensul, dar imi place la nebunie sa pescuiesc. Pentru mine lucrurile sunt simple: cerul e albastru, apa e uda, viata mult prea scurta. Imi place sa rad, sa ma simt bine, si-n general sa-mi traiesc viata. Dume de-astea cu "inteleg de ce faci asta" nu cumpar, ca n-am de ce!
Sa ma scuze Domnii ca i-am deranjat cu inutilitatea prezentei mele.
PS:
Bre este una din expresiile favorite ale lui Johnny Raducanu, un om deosebit, pe care-l admir si-l respect enorm. Nu are nici un sens peiorativ, tine de morala Romaniei interbelice.
Mai Domnilor apartine lui Razvan Exarhu, un individ extrem de cult si inteligent.
Nici una din aceste expresii nu doreste sa jigneasca, ci doar sa transmita o anume stare. De v-au afectat in vreun fel, sa ma scuzati!
Have fun si fir intins!