ALCATUIREA ECHIPEI PENTRU CONCURSURI

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ALCATUIREA ECHIPEI PENTRU CONCURSURI

Mesaj de petre iulian »

hai sa-ti spun si eu(merg numai cu membrii GL in concursuri ) :
Daca este un concurs mai usor de 48 ore prefer sa merg cu membrii noi din club ca sa invete.Daca este un concurs mai greu mergem doi "veterani" cu un membru nou .

Mergem de obicei mai multe echipe (in haita :D ) asa ca ne strangem la atelier sa ne facem nada (pt. toti) . De obicei o facem toti la fel pt. ca stim ce fel de nada trebuie si muncim toti la rulat .Cat stam noi la atelier discutam cum o sa abordam concursul si din vorba-n vorba ne facem o strategie de concurs (cu ce marime de bile nadim ,ce punem la carlig ,cat nadim ,ce carlige ,ce plumbi ,etc ,etc ). Cumparam ce ne trebuie pt. acel concurs (fire ,carlige ,plumbi ,etc pt. toti )Tot la atelier de obicei legam si fortfacurile ,punem fire noi pe tamburi si vedem daca are fiecare ce trebuie . La atelier sunt cateva boxe unde pescarii i-si tin echipamentul si daca mai ne trebuie ceva imprumutam ce ne trebuie (cobre,lansete ,mulinete ,saci de pastrare ,etc ,etc )...
Dimineata plecam spre balta toti de la atelier de unde incarcam echipamentul si nada si cum Metro este langa noi ne oprim sa ne cumparam de mancare si de baut (avem o lista facuta inainte ) Venim toti cu masinile la atelier dar plecam doar cu masinile mai mari si ne cuplam la masini ....
In timpul concursului vorbim intre noi(echipele ) despre `mersul baltii (la ce se prinde mai bine ,etc ) .
Daca ne mai trebuie ceva dam telefon si un membru din Bucuresti ne aduce ce ne mai trebuie .

Cheltuieli :
-Se plateste taxa
-Se platesc consumabilele
-Se plateste motorina /benzina consumata .
-Se plateste mancarea cumparata la comun (de echipa)
-Se plateste nada consumata la acel concurs ,restul se returneaza la atelier .Aici este un mare avantaj ca avem toti nada foarte multa la noi si suntem pregatiti pt. orice plus ca putem da nada de la unul la altul daca mai are nevoie .

Se mai consuma din trusa personala destule dar nu sunt discutii pe tema asta :wink: .
Se face un total si se imparte la cati pescari platitori sunt in echipa .

Daca castiga o echipa a noastra, de obicei da o masa la restaurant la toate echipele participante din club unde vorbim si facem o mica analiza a concursului .

Castigul se imparte egal in echipa s/au .......haita :shock: :shock: :shock: (glumesc :D )
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

popescu59 scrie:Am deschis aces topic pentru ca sunt tare nedumerit de modul cum de formeaza o echipa buna pentru concursuri.
Pe la mai toate concursurile am vazut echipe alcatuite ad hok si nu inteleg cum functioaneaza astfel de echipe .
Rog pescarii versati in competitii sa ne expuna si noua cum este cel mai bine sa alcatuiesti o echipa de pescuit pentru concursuri si ce rol are fiecare pescar in acea echipa . Mai sunt interesat sa ni se spuna daca decizile se iau de cel mai experimentat sau se iau dupa o analiza a grupului format.
Si as mai vrea sa stiu referitor la costurile aferente acelui concurs cum se procedeaza in acele echipe .
Astept cu multa nerabdare parerile voastre care cred ca ne va prinde foarte bine mai ales pescarilor incepatori.
nae,daca vrei sa faci echipa cu pescari consacrati,vorbeste cu ei pe privat sau pe telefon.asa vei afla exact ce,cum,cat si care-i treaba :D :D
pescuitul din ziua de azi a devenit o afacere,placerea a trecut pe locul doi.oricum,cine s-a "virusat" scapa greu :lol: :lol: :lol:
am pescuit alaturi de pescari consacrati,am invatat,am "furat" de la ei,dar sa sti ca nu castigi o cupa(obligatoriu)daca ai cea mai buna echipa :!:
ca si tine voi incerca sa gasesc cea mai buna varianta competitionala,pt ca de pescuit nu ma las :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
daca nu o gasesc, voi ramane cu delta dunarii,care nu m-a dezamagit niciodata :D :D :D
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Iulica, spetzele sun complet diferite, pe Nae nu-l convingi cu acest scenariu... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

petre iulian scrie:hai sa-ti spun si eu(merg numai cu membrii GL in concursuri ) :
Daca este un concurs mai usor de 48 ore prefer sa merg cu membrii noi din club ca sa invete.Daca este un concurs mai greu mergem doi "veterani" cu un membru nou .

Mergem de obicei mai multe echipe (in haita :D ) asa ca ne strangem la atelier sa ne facem nada (pt. toti) . De obicei o facem toti la fel pt. ca stim ce fel de nada trebuie si muncim toti la rulat .Cat stam noi la atelier discutam cum o sa abordam concursul si din vorba-n vorba ne facem o strategie de concurs (cu ce marime de bile nadim ,ce punem la carlig ,cat nadim ,ce carlige ,ce plumbi ,etc ,etc ). Cumparam ce ne trebuie pt. acel concurs (fire ,carlige ,plumbi ,etc pt. toti )Tot la atelier de obicei legam si fortfacurile ,punem fire noi pe tamburi si vedem daca are fiecare ce trebuie . La atelier sunt cateva boxe unde pescarii i-si tin echipamentul si daca mai ne trebuie ceva imprumutam ce ne trebuie (cobre,lansete ,mulinete ,saci de pastrare ,etc ,etc )...
Dimineata plecam spre balta toti de la atelier de unde incarcam echipamentul si nada si cum Metro este langa noi ne oprim sa ne cumparam de mancare si de baut (avem o lista facuta inainte ) Venim toti cu masinile la atelier dar plecam doar cu masinile mai mari si ne cuplam la masini ....
In timpul concursului vorbim intre noi(echipele ) despre `mersul baltii (la ce se prinde mai bine ,etc ) .
Daca ne mai trebuie ceva dam telefon si un membru din Bucuresti ne aduce ce ne mai trebuie .

Cheltuieli :
-Se plateste taxa
-Se platesc consumabilele
-Se plateste motorina /benzina consumata .
-Se plateste mancarea cumparata la comun (de echipa)
-Se plateste nada consumata la acel concurs ,restul se returneaza la atelier .Aici este un mare avantaj ca avem toti nada foarte multa la noi si suntem pregatiti pt. orice plus ca putem da nada de la unul la altul daca mai are nevoie .

Se mai consuma din trusa personala destule dar nu sunt discutii pe tema asta :wink: .
Se face un total si se imparte la cati pescari platitori sunt in echipa .

Daca castiga o echipa a noastra, de obicei da o masa la restaurant la toate echipele participante din club unde vorbim si facem o mica analiza a concursului .

Castigul se imparte egal in echipa s/au .......haita :shock: :shock: :shock: (glumesc :D )

vezi,de aia nu va suporta lumea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ca sunteti o familie corecta :!:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

gabi1 scrie:Iulica, spetzele sun complet diferite, pe Nae nu-l convingi cu acest scenariu... :lol: :lol:
------

pai fac altul special pentru Popescu :lol: :lol: :

Ne strangem cat mai multe echipe la concurs (haita cat mai mare ). :lol:
Ne apucam sa ne facem bile unele normale iar altele cu naftalina :lol:
Ajungem pe balta si dupa extragerera standurile votam cine sa castige ..se numeste echipa "alfa" :lol: :lol:
Echipa care a fost votata sa castige pescuieste iar celelalte o ajuta . Unele se fac ca pescuiesc si se odihnesc altele nadesc in draci ca sa `taie echipele din jur . Noaptea se schimba pescarii si cei care au pescuit non-stop sunt schimbati cu cei care s-au odihnit (noaptea nu se vede care pescuieste mai ales ca purtam hainele celor din stand -nu degeaba avem toti costume la fel ) :lol: . Echipa care trebuie sa castige este schimbata pt. odihna noaptea si in stand sunt de obicei 4-5 pescari . Daca tot sunt asa multi se mai baga inca 2-3 lansete in plus ca ceilalti din `haita au grija sa anunte daca vine careva in control . Se urmaresc echipele care sunt in lupta cu echipa noastra "alfa " si se face o strategie de nenorocire a standului lor . Daca este vecina cu una de-a `noastra e simplu ca nadim noaptea pe patul lor cu naftalina dar daca nu este alaturata se procedeaza alfel .Se merge la ei in stand la o`vorba si cand nu sunt atenti se da cu autan pe nada lor . Ca sa fi sigur de reusita strecori in bauturile lor care se afla pe mese cateva pastile de somnifer . Daca nu tine nici asa li se da laxative :lol: . Dupa ce am rezolvat cu echipa aceea trecem la urmatoarea de pe lista .Echipele alaturate celei "alfa" trebuie eliminate din prima ca sa nu i se pare ceva ciudat asa ca veteranul clubului in spritzane le face o vizita in stand cu multa bautura in dotare . Pe motiv`hai vecine sa bem un paharel ` bagi sub masa toata echipa vecina .
Pe langa echipele din concurs mai este o haita pe alta balta care alimenteaza noaptea cu pesti echipa "alfa" . Daca mai trebuie peste se cumpara de la Metro .Eu sunt cel care coordoneaza echipele si in functie de clasament dau ordin pe cine sa `nenorocim ,pe cine trebuie ajutat ca sa incurce alta echipa .Noaptea cerem supracantar si cand vin arbitrii le bagam in buzunare cateva sute de euroi ca sa faca cantarul in libre :lol: :lol: .Daca nu ne intelegem la spaga atunci avem alta strategie mai ales ca de multe ori vin la cantar fara trepied . Cand pui pestele in saltea si ridica in sus sa vada cate kg are ,toti se uita la cantar si poti foarte usor sa pui mana pe salteaua de cantarire si sa tragi de ea in jos ....un peste de 3-4 kg il poti face de 7-8 kg si cum arbitrii sunt buimaci ca i-ai trezit in plina noapte nu-si dau seama . Martorul a luat demult spaga asa ca semneaza orice-i pui in fata :lol: .Daca totusi se incapataneaza vre-o echipa si vrea sa ne depaseasca se trece la negocierea impartirii premiului .

Si uite asa se castiga un concurs nea Popescu :lol: :lol: :lol: esti multumit de raspuns ?? :D :D
(am scris repede sa nu uit ideea si nu am mai corectat-sper ca se intelege :wink: )

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

uite nae cum vei fi vazut.(se face referire la mine...)

Dani este doar sponsor baietii pescuiesc de fapt , Nicu si cu Iohan . Si mai sunt si altii pe balta in aceiasi ipostaza, poate asa castiga si ei o cupa.

este scris de MIHNEA BH,un pescar pe care nu-l cunosc. am aflat cine este personajul pe PESCUIT BIHOR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ce povesteste el:cum e sa prinzi 2049 kg ,parca, intr.un concurs? eu de 128kg nu am trecut..si am fost RUPT!

PS.dupa ce te odihnesi ,poate ai rabbdare sa ne relatezi,povestesti si noua cum poti prinde atata crap intr.un concurs? REPET PESTE 2 TONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!

de dapt e MIHNEA FLORIN,un pescar RUPT,pe care-l doare in gat de prelungirea ombilicului meu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

concluzie: vinde sculele,lasa-te de competitii si vino-n delta.nu vei primi nici macar un avertisment,si,duci si peste acasa :lol: :lol: :lol:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Am uitat ceva important :
in fata standului "alfa" se baga o plasa la mal si toti pestii cantariti si eliberati se prind in ia si se scot iar la cantar :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

[quote]cum e sa prinzi 2049 kg ,parca, intr.un concurs? eu de 128kg nu am trecut..si am fost RUPT![/quote]
Nu ai vazut navod cu matita???....pacat... :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

:lol: :lol: :lol: :lol:
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

George-Alexandru scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
Dracilor,lasati caterinca si sa nu va mai prind ca va inhamati de fratili meu Viorel Dulamita ca ma jur cum e mai rau ca prind si eu dusmanie pe trompetele voastre Arsinel si Lulu si ajungem la stabor.....treaba voastra (sa moara Cibilan) !!.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”