Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Nae, mie imi miroase ca vrei sa treci la un nivel superior cu sanse la podium si nu stii cum sa-i abordezi pe iohann si Baboieru...sa faceti o echipa de-adevăratelea.popescu59 scrie:Multumesc Dani frumos raspuns simplu si la obiect .
Referitor la costuri , uneori multi dintre pescari au plumbi sau momitoare ace si alte maruntisuri , acestea se scad din costuri ? S-au pune fiecare ce detine si dupa aceea incep costurile mari aferente concursurilor . Stiu ca cel mai corect ar fi sa se faca o lista cu tot cea ce trebuie pentru concurs dupa care fiecare pune ce detine din acea lista dupa care din totalul sumei ce ii revine fiecaruia de plata sa se scada tot ce a pus pentru concurs. Se procedeaza altfel ?
La echipele formate ad-hok in care sunt 2 pescari experimentati al 3 lea component al echipei ce rol are ?
In anumite echipe nu toti cei 3 au sumele de bani aferente costurilor acelui concurs , iar 1 sau chiar ceilalti 2 completeaza costurile , in cazul cistigarii unui premiu cum se procedeaza ?Se imparte cistigul in parti egale pentru fiecare sau se imparte conform sumei cu care a contribuit la cehltuieli ?
Sunt multe intrebari fara raspunsuri si cred ca ne-ar prinde foarte bine un schimb de pareri intre pescari care participa permanent la concursuri .
gabi , se mai cunosc si situatii in care pescari cu statut de breloc , rucsac sau alta forma de " lest " suporta toate costurile aferente participarii la un concurs doar pentru a avea un partener cu care au sanse de podiumgabi1 scrie:3. Daca te ceri in compania unor pescari consacrati, cu sanse reale la podium atunci trebuie sa sponsorizezi consistent costurile,inveti multe de la ei si trebuie sa intelegi ca nimic nu mai este gratis in ziua de azi. Banii care se castiga se impart, nu-i iei tu pe toti si spui bogda'proste ca nu i-ai pierdut pe toti asa cum se intampla cand participai singur.
Nu-mi da exempe, cunosc atatea incat pot scie o "carticica"...Cristi Y scrie:gabi , se mai cunosc si situatii in care pescari cu statut de breloc , rucsac sau alta forma de " lest " suporta toate costurile aferente participarii la un concurs doar pentru a avea un partener cu care au sanse de podiumgabi1 scrie:3. Daca te ceri in compania unor pescari consacrati, cu sanse reale la podium atunci trebuie sa sponsorizezi consistent costurile,inveti multe de la ei si trebuie sa intelegi ca nimic nu mai este gratis in ziua de azi. Banii care se castiga se impart, nu-i iei tu pe toti si spui bogda'proste ca nu i-ai pierdut pe toti asa cum se intampla cand participai singur., asta doar pentru a-si vedea numele scris pe o diploma , solutia asta fiind singura pentru a atige acest target
![]()
partea financiara a premiului revenind in intregime pescarului consacrat .... nu este usor sa pescuiesti un concurs intreg cu un " pietroi de gat "![]()
![]()
![]()
![]()
daca vreti si exemple va pot da cu placere , C. Buhac , care in echipa cu tata Nitu nu si-a depasit statutul de grataragiu si ospatar dar detine trofee de pescar sportiv !!!!![]()
![]()
![]()
si exemplele pot continua !!