ALCATUIREA ECHIPEI PENTRU CONCURSURI

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: ALCATUIREA ECHIPEI PENTRU CONCURSURI

Mesaj de George-Alexandru »

Dulamita este prietenul meu. :wink: :D
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Iuliane iti multumesc frumos pentru prima postare in care ai spus in mare cum se procedeaza la voi si de aceea va felicit . Nu degeaba am sustinut sus si tare peste tot ca , clubul GL este cel mai tare club la ora asta din tara .
Hai va rog mult lasati caterinca , nu am deschis acest topic special pentru Nae nu nu , am dat drumul la acest topic in speranta ca pescarii care doresc pot invata extrem de multe si in aceasi situatie ma gasesc si eu .
Sunt sigur ca vor fi postari de la mai toti pescari de top findca asa ne vor invata si pe noi incepatorii cum trebuie procedat .

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

eu nu cred ca va aparea nici un "pescar de top" care sa ne impartaseasca cum cauta sponsori sa participle la concursuri, cum nu plateste nimic si ia toti banii de premiu...
Critic echilibrat

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Iulian
La concursurile fara premii in bani cum procedati ? Costurile cum la impartiti ? S-au se procedeaza la fel indiferent de miza concursurilor ?
Nu am vazut prea multe echipe GL la concursurile fara miza , de ce ? Nu aveti in club incepatori sau este o tactica ?
ti-as multumi enorm de mult daca nu ai mai da curs caterincilor SPARGATORILOR de topicuri si ne-ai da niste sfaturi reale si bune de pus in practica.

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

popescu59 scrie:Iuliane iti multumesc frumos pentru prima postare in care ai spus in mare cum se procedeaza la voi si de aceea va felicit . Nu degeaba am sustinut sus si tare peste tot ca , clubul GL este cel mai tare club la ora asta din tara .
Hai va rog mult lasati caterinca , nu am deschis acest topic special pentru Nae nu nu , am dat drumul la acest topic in speranta ca pescarii care doresc pot invata extrem de multe si in aceasi situatie ma gasesc si eu .
Sunt sigur ca vor fi postari de la mai toti pescari de top findca asa ne vor invata si pe noi incepatorii cum trebuie procedat .
invatatura COSTA nae :lol: :lol: :lol:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Iulian
La concursurile fara premii in bani cum procedati ? Costurile cum la impartiti ? S-au se procedeaza la fel indiferent de miza concursurilor ?
Nu am vazut prea multe echipe GL la concursurile fara miza , de ce ? Nu aveti in club incepatori sau este o tactica ?
ti-as multumi enorm de mult daca nu ai mai da curs caterincilor SPARGATORILOR de topicuri si ne-ai da niste sfaturi reale si bune de pus in practica.
Bah Nae, tu vrei sa te smecheresti intr-o zi cat altii intr-o viata? ce dreaq esti Fat Frumos??? :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

popescu59 scrie:Iulian
am fost eu la cupa APS pe Greaca in toamna asta, taxa 500 lei parca fara premii in bani, GL a avut 5 echipe si poate cei mai titrati pescari din club: Iulian, George, Ghita, Neacsu..
Critic echilibrat

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Fac plata nu e problema -
Am invatat ceva de la Cristi Y - Bagati o factura proforma sa va pot achita :lol: :lol: :lol:

Stau si ma intreb oare Vladut Mateianu pe unde este ??? Cred ca are multe sfaturi sa ne dea si le asteptam cu mult interes .
La fel Dan Mitranescu , Vasilica Baboieru , Johann , Claumar , Mircea Gheran , Bogdan Dragan ,Radu Badica ,Andrei Vladeanu , Cristi Rudeanu neobositul Dan Badarcea si de ce nu poate Tata Nitu .
Cred ca sfaturile celor enumerati mai sus ne-ar prinde foarte foarte bine la multi dintre noi , si de ce nu si ceva povestiri de prin concursuri in care sa ne demonstreze rolul fiecaruia din echipele lor .

Nu vreau sa imi spuneti despre particparea echipelor GL pe Greaca.Stie tot satul cum sta treaba cu Greaca . La orice concurs pe Greaca nu lipsesc 3-4-5 echipe GL si podiumul arata simplu locul 1 GL locul 2 GL locul 3 GL captura GL . Si dupa ce dl George face incasarile da o masa membrilor GL . :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Joi Ian 02, 2014 16:37 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

popescu59 scrie:La concursurile fara premii in bani cum procedati ? Costurile cum la impartiti ? S-au se procedeaza la fel indiferent de miza concursurilor ?
asta este cel mai important lucru care trebuie invatat pentru a face performanta si a castiga trofee ??????? :oops: :oops: :oops:

pai cum sa nu te ia lumea la misto ????

daca vrei intr-adevar sa fi luat in serios , te-ar interesa sa afli de la membrii echipei Green Lake , care intr-adevar este cea mai tactica si unita echipa din Ro , care sunt strategiile de abordare a unui concurs din punct de vedere tactic nu financiar :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cristi situatia este cu toul alta , te rog mult arata-mi si mie 3-4 echipe care 1 an competitional a avut aceasi componenta la toate concursurile la care au participat ?
Sunt foarte putine echipele astea si de aceea ma tot framinta participatia financiara . Una cind echipa de 3 merge impreuna 2-3-5 ani si alta cind echipa dupa 1-2 concursuri isi schimba componenta si mereu apar alti si alti membri in echipe .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”