Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
invatatura COSTA naepopescu59 scrie:Iuliane iti multumesc frumos pentru prima postare in care ai spus in mare cum se procedeaza la voi si de aceea va felicit . Nu degeaba am sustinut sus si tare peste tot ca , clubul GL este cel mai tare club la ora asta din tara .
Hai va rog mult lasati caterinca , nu am deschis acest topic special pentru Nae nu nu , am dat drumul la acest topic in speranta ca pescarii care doresc pot invata extrem de multe si in aceasi situatie ma gasesc si eu .
Sunt sigur ca vor fi postari de la mai toti pescari de top findca asa ne vor invata si pe noi incepatorii cum trebuie procedat .
Bah Nae, tu vrei sa te smecheresti intr-o zi cat altii intr-o viata? ce dreaq esti Fat Frumos???popescu59 scrie:Iulian
La concursurile fara premii in bani cum procedati ? Costurile cum la impartiti ? S-au se procedeaza la fel indiferent de miza concursurilor ?
Nu am vazut prea multe echipe GL la concursurile fara miza , de ce ? Nu aveti in club incepatori sau este o tactica ?
ti-as multumi enorm de mult daca nu ai mai da curs caterincilor SPARGATORILOR de topicuri si ne-ai da niste sfaturi reale si bune de pus in practica.
am fost eu la cupa APS pe Greaca in toamna asta, taxa 500 lei parca fara premii in bani, GL a avut 5 echipe si poate cei mai titrati pescari din club: Iulian, George, Ghita, Neacsu..popescu59 scrie:Iulian
La concursurile fara premii in bani cum procedati ? Costurile cum la impartiti ? S-au se procedeaza la fel indiferent de miza concursurilor ?
Nu am vazut prea multe echipe GL la concursurile fara miza , de ce ? Nu aveti in club incepatori sau este o tactica ?
ti-as multumi enorm de mult daca nu ai mai da curs caterincilor SPARGATORILOR de topicuri si ne-ai da niste sfaturi reale si bune de pus in practica.
asta este cel mai important lucru care trebuie invatat pentru a face performanta si a castiga trofee ???????popescu59 scrie:La concursurile fara premii in bani cum procedati ? Costurile cum la impartiti ? S-au se procedeaza la fel indiferent de miza concursurilor ?