ALCATUIREA ECHIPEI PENTRU CONCURSURI

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ALCATUIREA ECHIPEI PENTRU CONCURSURI

Mesaj de popescu59 »

Viorele cred ca esti ramas in urma Dan Mitranescu nu a mai facut demult echipa cu Vasilica Baboieru , cit despre urmarit echipe stai linistit ca am fost si am urmarit destule echipe inclusiv pe Vasilica Baboieru de cind e la Carping , aici problema nu este de urmarit ca nu vreau tactici vreau doar sa stiu cum se impaca cei care au echipe si lucreaza de mult sau cei care isi fac echipele pe la telefon ad hoc.
Sunt destule topicuri cu tactici si tehnici aici e vorba de echipe mai vechi sau mai noi constituite, si cum se organizeaza ei pina sa ajunga la balta si cum iau decizile acolo pe balta , asta este important de stiut , fiecare rol al celor 3 in echipa lui chiar daca acestia pescuiesc pentru prima data impreuna .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

La mine in echipa lucrurile sunt simple .
Trebuie sa faci dovada ca pescuiesti dinainte sa se fi inceput sa ne pupam cu pestii . :) si sa existe compatibilitate . Este greu de descris termenul , mai mult se simte .
Legat de partea financiara :
Cand nu castigam impartim taxa plus valoarea celor consumate la membrii echipei.
Cand castigam scadem taxa plus consumabile din premiu si impartim restul frateste.
Avem un avantaj prin faptul ca socotesc consumabilele la pret de achizitie si nu ne costa mai mult de 100-200 lei pe concurs.
Mai nou avem un alt avantaj prin faptul ca "se descurca" Vladut de boiliesuri cand este nevoie de ele.
Deci nu prea avem de ce sa ne certam de la bani.
Am pescuit in majoritatea concursurilor din ultimii 4 ani cu Florin si cu Catalin , iar in ultimul an si cu Vladut .
Deciziile se iau de comun acord , fara a ne gandi ca este "o decizie" . Pescuim de prea mult timp impreuna si stilul este acelasi.
Echipamentul este al meu si al lui Florin . 12 lansete . Mai are si Catalin 4 , dar inca nu am ajuns la ele . A venit si Vladut cu o mulineta care cica prinde printesele garlei . Pana acum nu a dezamagit. :D

P.S. nu stiu daca ajuta pe cineva informatia din postarea mea , dar am fost rugat de initiatorul topicului sa-mi spun situatia din echipa. :)
Ultima oară modificat Joi Ian 02, 2014 21:12 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

popescu59 scrie:Viorele cred ca esti ramas in urma Dan Mitranescu nu a mai facut demult echipa cu Vasilica Baboieru ,
...ei Nae, intr-o fraza si virgula are rolul ei :wink: :lol: ...
... fiecare rol al celor 3 in echipa...
...asta se "fura" de pe balta :wink: ...urmarindu'i cu atentzie :D ...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ok Dane un raspuns pentru toti bine venit . Vreau sa te intreb la tine in echipa de baza cine ia deciziile si cum faceti ?, iar cind pescuiesti cu alti parteneri cum procedati la luarea in decizii, bine inteles decizi referitoare la modul cum pescuiti .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescu59 scrie:Ok Dane un raspuns pentru toti bine venit . Vreau sa te intreb la tine in echipa de baza cine ia deciziile si cum faceti ?, iar cind pescuiesti cu alti parteneri cum procedati la luarea in decizii, bine inteles decizi referitoare la modul cum pescuiti .
Numai notiunea de cine ia decizii si asta nu mai este echipa .
Cum spuneam mai sus , fiecare face "ce vrea" in limita unei strategii care se simte .
Recunosc ca am pus piciorul in prag de cateva ori , dar foarte rar.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nae tu sti cat de inervant esti. Pai frate daca sponsorizezi ce-ti mai bati capul cum alcatuiesti?! Tu platesti blondele si baietii te urca pa culmi 8) .
`ai frate ce-ai?! Platesti tu, pescuiesc io, castigam si investim in urmatorul concurs pana pierdem. Simplu. Blondele sunt dip-ul :D . Le dai tot tu ca le cunosti :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pana una alta pune mana si doteaza-te ca de club si apoi iti bati capul. Pe banii tai negociezi, platesti sau decontezi. Sunt 3 variante :wink: .
p.s. cu Loganu` nu faci performanta
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

In ambele situatii (ca platesti pentru performanta sau pentru panarama) vei ajunge un canpion care fura peste :D .
Mai bine te-ai apuca serios de pescuit. :wink:
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Echipa trebuie sa fie performanta ca sa castigi. Adica experimentata si echilibrata. Un lansator, un runner si strategul. Oriunde te-ai situa experienta face diferenta. Tu esti mosneag. Obligatoriu trebuie sa-ti iei unul sa-ti arunce bine si altul sa-l salahoresti, ca doar tu platesti, nuu?
Pui "dotarea" la bataie si faci strategia :wink: . Pierzi, castigi, negustor te numesti 8) .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Daca se intampla sa castigi deduci cheltuielile, omenesti oamenii si investesti in urmatorul concurs din premiu.
Urban culture.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”