La mine in echipa lucrurile sunt simple .
Trebuie sa faci dovada ca pescuiesti dinainte sa se fi inceput sa ne pupam cu pestii .

si sa existe compatibilitate . Este greu de descris termenul , mai mult se simte .
Legat de partea financiara :
Cand nu castigam impartim taxa plus valoarea celor consumate la membrii echipei.
Cand castigam scadem taxa plus consumabile din premiu si impartim restul frateste.
Avem un avantaj prin faptul ca socotesc consumabilele la pret de achizitie si nu ne costa mai mult de 100-200 lei pe concurs.
Mai nou avem un alt avantaj prin faptul ca "se descurca" Vladut de boiliesuri cand este nevoie de ele.
Deci nu prea avem de ce sa ne certam de la bani.
Am pescuit in majoritatea concursurilor din ultimii 4 ani cu Florin si cu Catalin , iar in ultimul an si cu Vladut .
Deciziile se iau de comun acord , fara a ne gandi ca este "o decizie" . Pescuim de prea mult timp impreuna si stilul este acelasi.
Echipamentul este al meu si al lui Florin . 12 lansete . Mai are si Catalin 4 , dar inca nu am ajuns la ele . A venit si Vladut cu o mulineta care cica prinde printesele garlei . Pana acum nu a dezamagit.
P.S. nu stiu daca ajuta pe cineva informatia din postarea mea , dar am fost rugat de initiatorul topicului sa-mi spun situatia din echipa.