ALCATUIREA ECHIPEI PENTRU CONCURSURI

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: ALCATUIREA ECHIPEI PENTRU CONCURSURI

Mesaj de osc1or »

Mondialu si cand doarme face treaba buna!
Critic echilibrat

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

osc1or scrie:Mondialu si cand doarme face treaba buna!
Ce-i cu tine la ora asta :shock: era inchis la Vlad Pavlovici :roll: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

gabi1 scrie:
osc1or scrie:Mondialu si cand doarme face treaba buna!
Ce-i cu tine la ora asta :shock: era inchis la Vlad Pavlovici :roll: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:A inviat Razvanel , unde dracu ai fost ? E rau cind esti sub papuc dar asta e merge si asa .
Vad ca te-a luat grija de mine din nou , ti-am mai spus nu ma palesc de loc de glumele proaste ale unora si pun intrebari care le crezi tu prostesti , De ce ? Crezi ca daca le stii tu pe toate le stie toata lumea ?Uite ca eu nu stiu raspunsurile si de aceea intreb ? Care este problema ca nu toata lumea este versata si unsa cu toate alifiile ca tine ?Sa nu mai spun de experienta , esti trecut si prin foc asta e. Unii care nu le stiu intreaba pe altii , care este problema ta ? Am inteles copilul tau este mai destept decit mine asta este sunt si eu un prost , si cred ca de aceea m-ai sunat sa vin sa particip cu tine la concurs . Noroc ca asa fraier cum sunt mi-am dat seama de harneala ta si nu am halit-o. Asta e viata unii mai destepti care le stiu pe toate altii mai prosti decit copii mici , asta e parerea ta . Bine asta e parerea ta aproape despre toata lumea . Problema este ca nu e domeniu in care sa nu fi tu as si atotstiutor , dar trebuie sa intelegi ca traiesc si altii chiar daca sunt mai prosti decit copii tai .Oricum iti multumesc pentru comparatie .
Vad ca incepi sa o arzi urat si sti ca nu halesc :oops: :oops: :oops:
Ce ti s-a parut cardeala Nae,faptul ca eu si Cosmin am venit cu 40 kg de bile si 800 ron din taxa de 1800 ??? Spune soro despre ce este vorba si da duma misto daca tot vrei sa vb !!!! Cu aceasta okazie,rog si cei care au luat parte la topic,sa-si dea cu parerea daca a fost harneala sau nu. Nu am facut acest lucru din considerentul acesta,a fost un telefon din cauza faptului ca ne-am vazut fara partener in ultimul moment si acum sa ma scuzi Nae ca am ''incercat-o" cu tine. Pai vezi tu Nae cum stau lucrurile,exact asa cum le faci tu,adica prost!!!!Daca am facut o comparatie cu fimiu,asta a fost la caterinca si Razvan sa sti ca are respect in el pentru multa lume,dau cu salut atat la smekeri cat si la fraieri. Dar asa se petrece in momentul in care vrei sa haladesti pe careva,vine dupa aceea si zice ca ai vrut sa-i tragi prosteala,nu ca te bagam in echipa,nu ca aveai posibilitatea sa iei un trofeu samd.
p.s PROST O FI ALA CARE ITI MAI PROPUNE ASA CEVA,BAGA LA CAP CHESTIA ASTA, iar cu mine ai terminat-o la capitolul asta ,tine minte :wink:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

RazvanG scrie: Vad ca incepi sa o arzi urat si sti ca nu halesc
:lol: :lol: :lol: :lol: te-a bagat popescu in corzi sa-nebunesc :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Naeeeeee..tine steagu' sus, fii primejdios !!!
Nu te lasa incalecat din vrajeala. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Atita timp cit stii sa respecti e totul ok dar cind ajungi sa compari un om de 55 de ani cu copilul tau super dotat e chiar prosteala pe fata . Si am mai spus gluma are si ea o limita Si asta cu concursu am spus-o findca nu inteleg cind crezi despre un om ca este atit de inapoiat de ce il mai inviti sa vina linga tine ???
E clar ca , caterinca ai urcat-o la alt nivel si crede-ma esti de virsta cu copii mei , si oricit de prost as fi nu merit sa fiu in atentia oamenilor atiti de destepti ca tine si fiul tau .Stau si ma intreb daca sunt la nivelul fiului tau pardon ai scris sub nivelul fiului tau stau si ma gindesc cum dracu am putut realiza atitea in viata?
Probabil ca exista multa lume sub nivelul tau si al fiului tau si am reusit sa traiesc si eu pe linga aia. Inca o data multumesc pentru comparatia facuta a fost o gluma foarte reusita care sincer o spun la cit de inapoiat sunt nu am inghitit-o.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

ROG INCA O DATA UN MODERATOR SA INCHIDA ACEST TOPIC .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

findca nu inteleg cind crezi despre un om caste atit de inapoiat de ce il mai inviti sa vina linga tine ???
Gata Naica, las-o si tu mai subtire, il provoci sa-ti spuna ca te-a invitat la caterinca, ca avea nevoie de un runner, breloc la chei..chestii d'astea. Va impacati voi pana la primavara, nu sunteti dugosi... :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”