Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Ce-i cu tine la ora astaosc1or scrie:Mondialu si cand doarme face treaba buna!
gabi1 scrie:Ce-i cu tine la ora astaosc1or scrie:Mondialu si cand doarme face treaba buna!era inchis la Vlad Pavlovici
![]()
![]()
Vad ca incepi sa o arzi urat si sti ca nu halescpopescu59 scrie:A inviat Razvanel , unde dracu ai fost ? E rau cind esti sub papuc dar asta e merge si asa .
Vad ca te-a luat grija de mine din nou , ti-am mai spus nu ma palesc de loc de glumele proaste ale unora si pun intrebari care le crezi tu prostesti , De ce ? Crezi ca daca le stii tu pe toate le stie toata lumea ?Uite ca eu nu stiu raspunsurile si de aceea intreb ? Care este problema ca nu toata lumea este versata si unsa cu toate alifiile ca tine ?Sa nu mai spun de experienta , esti trecut si prin foc asta e. Unii care nu le stiu intreaba pe altii , care este problema ta ? Am inteles copilul tau este mai destept decit mine asta este sunt si eu un prost , si cred ca de aceea m-ai sunat sa vin sa particip cu tine la concurs . Noroc ca asa fraier cum sunt mi-am dat seama de harneala ta si nu am halit-o. Asta e viata unii mai destepti care le stiu pe toate altii mai prosti decit copii mici , asta e parerea ta . Bine asta e parerea ta aproape despre toata lumea . Problema este ca nu e domeniu in care sa nu fi tu as si atotstiutor , dar trebuie sa intelegi ca traiesc si altii chiar daca sunt mai prosti decit copii tai .Oricum iti multumesc pentru comparatie .
RazvanG scrie: Vad ca incepi sa o arzi urat si sti ca nu halesc
Gata Naica, las-o si tu mai subtire, il provoci sa-ti spuna ca te-a invitat la caterinca, ca avea nevoie de un runner, breloc la chei..chestii d'astea. Va impacati voi pana la primavara, nu sunteti dugosi...findca nu inteleg cind crezi despre un om caste atit de inapoiat de ce il mai inviti sa vina linga tine ???