Si daca dupa al treilea antrenament constata ca nu sunt combatibili ce ne facem ca se apropie concursul si nu mai este timp de cautari.osc1or scrie:de ce sa nu mearga? daca ies impreuna la 2-3 antrenamente pot vedea daca sunt compatibili.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Si daca dupa al treilea antrenament constata ca nu sunt combatibili ce ne facem ca se apropie concursul si nu mai este timp de cautari.osc1or scrie:de ce sa nu mearga? daca ies impreuna la 2-3 antrenamente pot vedea daca sunt compatibili.
Corect, ai dreptate, asta este primul pas.Hert scrie:inainte sa mearga la 2-3 antrenamente, e important sa iasa la o cafea/bere impreuna. acolo se pot citi unul pe altul si apoi se pot lua decizii daca si cum vor face echipa. eu asa as face....
Pe balta,bine spus.osc1or scrie:Corect, ai dreptate, asta este primul pas.Hert scrie:inainte sa mearga la 2-3 antrenamente, e important sa iasa la o cafea/bere impreuna. acolo se pot citi unul pe altul si apoi se pot lua decizii daca si cum vor face echipa. eu asa as face....
Eu cred ca sunt putine echipe formate din prieteni adevarati din viata reala. Cred ca marea majoretate a echipelor sunt formate pe balta si de ce nu pe forum, echipe care intre timp s-au sudat iar partenerii au devenit si prieteni.
Compatibili ce inseamna defapt? Sa urmareasca amandoi aceasi strategie, sa nu se certe, sa isi imparta cheltuielile in mod egal si ce ramane sa se imparta egal.marussik scrie:Si daca dupa al treilea antrenament constata ca nu sunt combatibili ce ne facem ca se apropie concursul si nu mai este timp de cautari.osc1or scrie:de ce sa nu mearga? daca ies impreuna la 2-3 antrenamente pot vedea daca sunt compatibili.
... si antrenamentele tot pe balta se tin..marussik scrie:Pe balta,bine spus.osc1or scrie:Corect, ai dreptate, asta este primul pas.Hert scrie:inainte sa mearga la 2-3 antrenamente, e important sa iasa la o cafea/bere impreuna. acolo se pot citi unul pe altul si apoi se pot lua decizii daca si cum vor face echipa. eu asa as face....
Eu cred ca sunt putine echipe formate din prieteni adevarati din viata reala. Cred ca marea majoretate a echipelor sunt formate pe balta si de ce nu pe forum, echipe care intre timp s-au sudat iar partenerii au devenit si prieteni.
osc1or scrie:Compatibili ce inseamna defapt? Sa urmareasca amandoi aceasi strategie, sa nu se certe, sa isi imparta cheltuielile in mod egal si ce ramane sa se imparta egal.marussik scrie:Si daca dupa al treilea antrenament constata ca nu sunt combatibili ce ne facem ca se apropie concursul si nu mai este timp de cautari.osc1or scrie:de ce sa nu mearga? daca ies impreuna la 2-3 antrenamente pot vedea daca sunt compatibili.
Cred ca dupa prima intalnire iti dai seama cam cum stau lucrurile.