Caut partener concurs" Cupa debutantilor Hermes Peris.

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

marussik

Re: Caut partener concurs" Cupa debutantilor Hermes Peris.

Mesaj de marussik »

osc1or scrie:de ce sa nu mearga? daca ies impreuna la 2-3 antrenamente pot vedea daca sunt compatibili.
Si daca dupa al treilea antrenament constata ca nu sunt combatibili ce ne facem ca se apropie concursul si nu mai este timp de cautari.
Ionut Cosmescu
Clubul sportiv GREEN LAKE
0768 109 340

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Hert scrie:inainte sa mearga la 2-3 antrenamente, e important sa iasa la o cafea/bere impreuna. acolo se pot citi unul pe altul si apoi se pot lua decizii daca si cum vor face echipa. eu asa as face....
Corect, ai dreptate, asta este primul pas.

Eu cred ca sunt putine echipe formate din prieteni adevarati din viata reala. Cred ca marea majoretate a echipelor sunt formate pe balta si de ce nu pe forum, echipe care intre timp s-au sudat iar partenerii au devenit si prieteni.
Critic echilibrat

marussik

Mesaj de marussik »

osc1or scrie:
Hert scrie:inainte sa mearga la 2-3 antrenamente, e important sa iasa la o cafea/bere impreuna. acolo se pot citi unul pe altul si apoi se pot lua decizii daca si cum vor face echipa. eu asa as face....

Eu cred ca sunt putine echipe formate din prieteni adevarati din viata reala. Cred ca marea majoretate a echipelor sunt formate pe balta si de ce nu pe forum, echipe care intre timp s-au sudat iar partenerii au devenit si prieteni.
Pe balta,bine spus.
Ionut Cosmescu
0768 109 340

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

marussik scrie:
osc1or scrie:de ce sa nu mearga? daca ies impreuna la 2-3 antrenamente pot vedea daca sunt compatibili.
Si daca dupa al treilea antrenament constata ca nu sunt combatibili ce ne facem ca se apropie concursul si nu mai este timp de cautari.
Compatibili ce inseamna defapt? Sa urmareasca amandoi aceasi strategie, sa nu se certe, sa isi imparta cheltuielile in mod egal si ce ramane sa se imparta egal.
Cred ca dupa prima intalnire iti dai seama cam cum stau lucrurile.
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

marussik scrie:
osc1or scrie:

Pe balta,bine spus.
... si antrenamentele tot pe balta se tin..

La voi in club cum este? cand se anunta un concurs, se anunta participantii.. cand se fac echipele se fac numai intre membri compatibili?? sunteti toti pescarii din GL compatibili intre voi? si gandeste-te ca recrutarea membrilor clubului s-a facut tot pe forum.
Ultima oară modificat Sâm Ian 25, 2014 16:13 de către osc1or, modificat 1 dată în total.
Critic echilibrat

marussik

Mesaj de marussik »

osc1or scrie:
marussik scrie:
Compatibili ce inseamna defapt? Sa urmareasca amandoi aceasi strategie, sa nu se certe, sa isi imparta cheltuielile in mod egal si ce ramane sa se imparta egal.
Cred ca dupa prima intalnire iti dai seama cam cum stau lucrurile.

Ok,eu am spus doar ce gandesc eu,fiecare formeaza echipa cum vrea.
Ionut Cosmescu
0768 109 340

Hert

Mesaj de Hert »

din ce-am observat eu, Iulian face recrutarea pe forum apoi stabileste o intalnire intr-un bar/pub si apoi se face afilierea la club.
Bogdan Chiriac

marussik

Mesaj de marussik »

[ La voi in club cum este? cand se anunta un concurs, se anunta participantii.. cand se fac echipele se fac numai intre membri compatibili?? sunteti toti pescarii din GL compatibili intre voi? si gandeste-te ca recrutarea membrilor clubului s-a facut tot pe forum.[/quote]

In majoritatea concursurilor se formeaza echipe de trei,doi veteran si un incepator.Veteranii sigur sunt compatibili intre ei iar incepatorul are numai de invatat.
Ionut Cosmescu
0768 109 340

Alin Galbenu
Moderator

Caut partener concurs" Cupa debutantilor Hermes Peris.

Mesaj de Alin Galbenu »

Nu trebuie neaparat sa gândească la fel. Urmărind aceeasi strategie gresita sa zicem, nu ajungi nicaieri.
E vorba de incredere, comunicare si respectarea opiniei celuilalt. Echipa înseamnă ca fiecare membru este un punct de sprijin.
Iar asta nu se obține la un antrenament, e nevoie de mult mai mult.
Eu susțin ideea cu prietenii din viata reală. Cel putin, pentru o echipa pe termen lung. Nu doar la o singura partida!

marussik

Mesaj de marussik »

gandeste-te ca recrutarea membrilor clubului s-a facut tot pe forum.[/quote]

Din toti membri GL sunt aproximativ 10% veniti de pe forum,restul sunt recomandati de pescarii din club sau din afara lui.
Ionut Cosmescu
0768 109 340

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”