Caut partener concurs" Cupa debutantilor Hermes Peris.

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

marussik

Re: Caut partener concurs" Cupa debutantilor Hermes Peris.

Mesaj de marussik »

Hert scrie:din ce-am observat eu, Iulian face recrutarea pe forum apoi stabileste o intalnire intr-un bar/pub si apoi se face afilierea la club.
Dar asta nu inseamna ca toti trec de interviu.
Ionut Cosmescu
Clubul sportiv GREEN LAKE
0768 109 340

valiauto68
Puncte: 0

Mesaj de valiauto68 »

E cam greu cu echipa asta.... Echipa nu inseamna numai 3 pescari!
Chestia cu 2 veterani si un incepator suna de genul : te luam cu noi a treia roata la bicicleta, platesti si esti cuminte, poate faci si un drill in afara de a baga pestii in sac....

Intr-o echipa sudata nu exista orgolii, strategia este stabilita de comun acord, la fel de bine cum poate fi si schimbata pe parcurs. Cand mergi la culcare ai deplina incredere in partener, il lasi sa arunce, sa incerce o momeala diferita....etc

Prieteniile facute intr-un bar...raman in bar , pe balta fara acool, ce mai ramane? Cand partenerii nu sant compatibil financiar vor fi probleme.
Cand nu muncesc cot la cot sunt probleme. Si tot asa...

E doar parerea mea.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cand nu muncesc cot la cot sunt probleme. Si tot asa...
valiauto68, daca boii ara si caii mananca se alege praful.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

in cluburi e mai simplu sa faci echipe ca avem un plan bine stabilit inainte .
Mai intai membru nou merge cu membrii mai vechi care-i invata `mersul si intervine, si-l invata unde vede ca greseste . Trebuie explicat de ce a gresit ,de ce trebuie facut asa ,etc ,etc .
El trebuie sa invete `logica lucrurilor pe care le faci nu sa le faca ca asa a vazut la altii .....
Dupa ce face echipa cu mai multi membrii vechi incepe sa invete si la un moment dat este randul lui sa invete pe altii si se repeta `ciclul si formam multe echipe :wink: .

Binenteles ca atunci cand participi la multe concursuri inveti mult mai repede si unii membrii sunt pregatiti dupa 1 an ,altii dupa 2 si altii niciodata :wink: .. Daca nu participi nu poti invata decat teorie si nu este deajuns .

un exemplu de format echipe REAL
Am pus anuntul la noi pe site (privat)cine vrea sa mearga la concursul Cupa APS -2014 si am pus 5 membrii vechi care vor forma 5 echipe cu alti membrii din club (cei noi intrati daca vor sa participe stiim deja unde-i bagam in echipe )

Am format 5 echipe in cateva zile si putem face inca 2-3 daca mai adera membrii noi si vor sa participe (daca mai sunt locuri cand o adera ...deja primii pe 2014 sunt in echipe ).

Dupa cateva zile am pus alt anunt de concurs (o sa vedeti voi care ) in care am format 6 echipe pe acelas sistem ....

Toata iarna ne intalnim (saptamanal) la discutii ,cafele ,spritzuri si deja incepem sa ne cunoastem mai bine si integrarea este mai usoara ....sunt multe de discutat dar cred ca ajunge :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Prin 2006 preferam sa fiu macar ventilul de la roata de bicicleta intr o echipa de veterani,m ar fi scutit de cateva sute de milioane,ca sa invat ce am invatat in ani de zile impreuna cu iulian.In Green Lake treaba asta costa doar 300 ron pe an si asta datorita viziunii pe care a avut o proiectul Green Lake in urma cu 4 ani cand a demarat.Actualii mebrii ai clubului si performantele rapide pe care accestia le au obtinut in toti acesti ani,se datoreaza in mare masura acelei "roti de bicicleta".In timp acestia au adoptat stiluri si strategii de pescuit in diverse situatii,au legat echipe etc,intr un timp foarte scurt cu costuri minime.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Am postat in accelasi timp.:)
George Alexandru
General Manager 4Carp

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

[quote="petre iulian"]in cluburi e mai simplu sa faci echipe ca avem un plan bine stabilit inainte .
Mai intai membru nou merge cu membrii mai vechi care-i invata `mersul si intervine, si-l invata unde vede ca greseste . Trebuie explicat de ce a gresit ,de ce trebuie facut asa ,etc ,etc .
El trebuie sa invete `logica lucrurilor pe care le faci nu sa le faca ca asa a vazut la altii .....
Dupa ce face echipa cu mai multi membrii vechi incepe sa invete si la un moment dat este randul lui sa invete pe altii si se repeta `ciclul si formam multe echipe :wink: .

Binenteles ca atunci cand participi la multe concursuri inveti mult mai repede si unii membrii sunt pregatiti dupa 1 an ,altii dupa 2 si altii niciodata :wink: .. Daca nu participi nu poti invata decat teorie si nu este deajuns .

Pe buneeeee?
Esti in concurs cu miza si il lasi pe " prostalau" sa faca monturile, sa greseasca si sa corectezi din mers? Cand tu ai nevoie de un partener pe care sa te bazezi iti iei o piatra de picior? Unul care sa iti scape pestele la mincioc?

Cred ca alta-i de fapt abordarea..... Imi aduc aminte ca acum cativa ani , cand m-am apucat sa imi cumpar la greu echipament...de calitate si intrebam in stg si dreapta pe forum ce sa-mi iau, am fost sunat de un scouter lup green lake care mi-a aruncat momeala....cum sa vin sa ma ia el la un concurs doua , sa invat care e treaba cu concursurile...

Cum spuneam... Ai bani si vrei in fata , imediat iti iei bilet si suna "binevoitorii" la usa sa te invete ei ce si cum...

Cu bautura cum ramane? Face pifanu cinste? Daca faci echipa cu pompieri ai dat de dracu... :)

viper28

Mesaj de viper28 »

petre iulian scrie:in cluburi e mai simplu sa faci echipe ca avem un plan bine stabilit inainte .

un exemplu de format echipe REAL
Am pus anuntul la noi pe site (privat)cine vrea sa mearga la concursul Cupa APS -2014 si am pus 5 membrii vechi care vor forma 5 echipe cu alti membrii din club (cei noi intrati daca vor sa participe stiim deja unde-i bagam in echipe )

Am format 5 echipe in cateva zile si putem face inca 2-3 daca mai adera membrii noi si vor sa participe (daca mai sunt locuri cand o adera ...deja primii pe 2014 sunt in echipe ).

Dupa cateva zile am pus alt anunt de concurs (o sa vedeti voi care ) in care am format 6 echipe pe acelas sistem ....

Toata iarna ne intalnim (saptamanal) la discutii ,cafele ,spritzuri si deja incepem sa ne cunoastem mai bine si integrarea este mai usoara ....sunt multe de discutat dar cred ca ajunge :wink:
Din cauza unor mici probleme de timp si buget anul acesta o sa fac o cerere de inscriere in club, dar undeva in toamna. As aprecia daca din cand in cand as putea veni la mici "sedinte" ale clubului pentru a mai prinde din informatii(ca sa zic asa). Pescuiesc la crap in acest stil de aproximativ 2 ani. Inainte dadeam pe Dunare, din barca, cu fire de 0.45 si 0.50 cu lansete "no name" si mulinete cu rulmenti de lemn. Dupa ce m-am mutat in Bucuresti a trebuit sa investesc in echipament si mai ales in timp - stateam pe net(forum si youtube) pana pe la vreo 3 dimineata sa invat sa fac monturi, sa pregatesc seminte pentru nadit, sa aflu ce bile mai bune sa cumpar, etc.

Multumesc tuturor pescarilor de competitie ce au postat si incercat sa imi dea numai sfaturi bune.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

valiauto68 scrie:
petre iulian scrie:in cluburi e mai simplu sa faci echipe ca avem un plan bine stabilit inainte .

Pe buneeeee?
Esti in concurs cu miza si il lasi pe " prostalau" sa faca monturile, sa greseasca si sa corectezi din mers? Cand tu ai nevoie de un partener pe care sa te bazezi iti iei o piatra de picior? Unul care sa iti scape pestele la mincioc?

Cred ca alta-i de fapt abordarea..... Imi aduc aminte ca acum cativa ani , cand m-am apucat sa imi cumpar la greu echipament...de calitate si intrebam in stg si dreapta pe forum ce sa-mi iau, am fost sunat de un scouter lup green lake care mi-a aruncat momeala....cum sa vin sa ma ia el la un concurs doua , sa invat care e treaba cu concursurile...

Cum spuneam... Ai bani si vrei in fata , imediat iti iei bilet si suna "binevoitorii" la usa sa te invete ei ce si cum...

Cu bautura cum ramane? Face pifanu cinste? Daca faci echipa cu pompieri ai dat de dracu... :)
Alta este abordarea in concursurile cu miza.Acolo se participa in echipe de doi vetereani si un "incepator".
George Alexandru
General Manager 4Carp

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

1-monturile le facem impreuna
2-da merg si ma risc cu membrii noi la orice fel de concurs ..la cele tari merg doar cu unul
ex: Cupa Rig -2 veterani cu un membru nou (eu -pompi-alex )....a scapat pesti la minciog ,a rupt firul in drill a facut multe greseli ... Nu am avut nici o problema si nu i-am reprosat nimic in conditiile in care am pierdut locul 1 la 8 kg .
La cupa Ienii i-ar l-am luat cu noi dar intre timp invatase mersul si- a facut greseli minore :wink:
Tot la Rig (george-dan stoica si un membru nou Cristi Stanoi ) a facut greseli la inceput dar la urmatoarele concursuri a remediat problemele si anul asta este in lotul clubului deja .
Cupa RB. Mv2 -(george-dan stoica +un membru nou Mihai Maldea ) au facut echipa impreuna si au si castigat locul 1

exemple sunt destule dar am dat cateva exemple de concursuri TARI ..unde am bagat un membru nou intre noi sa invete cu riscul de rigoare :wink:

Membru ala nou care vine in echipa trebuie sa se simta bine in echipa ....daca se simte minciogar ,bagator de seama il pierzi :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”