Dar asta nu inseamna ca toti trec de interviu.Hert scrie:din ce-am observat eu, Iulian face recrutarea pe forum apoi stabileste o intalnire intr-un bar/pub si apoi se face afilierea la club.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Dar asta nu inseamna ca toti trec de interviu.Hert scrie:din ce-am observat eu, Iulian face recrutarea pe forum apoi stabileste o intalnire intr-un bar/pub si apoi se face afilierea la club.
valiauto68, daca boii ara si caii mananca se alege praful.Cand nu muncesc cot la cot sunt probleme. Si tot asa...
Din cauza unor mici probleme de timp si buget anul acesta o sa fac o cerere de inscriere in club, dar undeva in toamna. As aprecia daca din cand in cand as putea veni la mici "sedinte" ale clubului pentru a mai prinde din informatii(ca sa zic asa). Pescuiesc la crap in acest stil de aproximativ 2 ani. Inainte dadeam pe Dunare, din barca, cu fire de 0.45 si 0.50 cu lansete "no name" si mulinete cu rulmenti de lemn. Dupa ce m-am mutat in Bucuresti a trebuit sa investesc in echipament si mai ales in timp - stateam pe net(forum si youtube) pana pe la vreo 3 dimineata sa invat sa fac monturi, sa pregatesc seminte pentru nadit, sa aflu ce bile mai bune sa cumpar, etc.petre iulian scrie:in cluburi e mai simplu sa faci echipe ca avem un plan bine stabilit inainte .
Mai intai membru nou merge cu membrii mai vechi care-i invata `mersul si intervine, si-l invata unde vede ca greseste . Trebuie explicat de ce a gresit ,de ce trebuie facut asa ,etc ,etc .
El trebuie sa invete `logica lucrurilor pe care le faci nu sa le faca ca asa a vazut la altii .....
Dupa ce face echipa cu mai multi membrii vechi incepe sa invete si la un moment dat este randul lui sa invete pe altii si se repeta `ciclul si formam multe echipe.
Binenteles ca atunci cand participi la multe concursuri inveti mult mai repede si unii membrii sunt pregatiti dupa 1 an ,altii dupa 2 si altii niciodata.. Daca nu participi nu poti invata decat teorie si nu este deajuns .
un exemplu de format echipe REAL
Am pus anuntul la noi pe site (privat)cine vrea sa mearga la concursul Cupa APS -2014 si am pus 5 membrii vechi care vor forma 5 echipe cu alti membrii din club (cei noi intrati daca vor sa participe stiim deja unde-i bagam in echipe )
Am format 5 echipe in cateva zile si putem face inca 2-3 daca mai adera membrii noi si vor sa participe (daca mai sunt locuri cand o adera ...deja primii pe 2014 sunt in echipe ).
Dupa cateva zile am pus alt anunt de concurs (o sa vedeti voi care ) in care am format 6 echipe pe acelas sistem ....
Toata iarna ne intalnim (saptamanal) la discutii ,cafele ,spritzuri si deja incepem sa ne cunoastem mai bine si integrarea este mai usoara ....sunt multe de discutat dar cred ca ajunge
Alta este abordarea in concursurile cu miza.Acolo se participa in echipe de doi vetereani si un "incepator".valiauto68 scrie:petre iulian scrie:in cluburi e mai simplu sa faci echipe ca avem un plan bine stabilit inainte .
Mai intai membru nou merge cu membrii mai vechi care-i invata `mersul si intervine, si-l invata unde vede ca greseste . Trebuie explicat de ce a gresit ,de ce trebuie facut asa ,etc ,etc .
El trebuie sa invete `logica lucrurilor pe care le faci nu sa le faca ca asa a vazut la altii .....
Dupa ce face echipa cu mai multi membrii vechi incepe sa invete si la un moment dat este randul lui sa invete pe altii si se repeta `ciclul si formam multe echipe.
Binenteles ca atunci cand participi la multe concursuri inveti mult mai repede si unii membrii sunt pregatiti dupa 1 an ,altii dupa 2 si altii niciodata.. Daca nu participi nu poti invata decat teorie si nu este deajuns .
Pe buneeeee?
Esti in concurs cu miza si il lasi pe " prostalau" sa faca monturile, sa greseasca si sa corectezi din mers? Cand tu ai nevoie de un partener pe care sa te bazezi iti iei o piatra de picior? Unul care sa iti scape pestele la mincioc?
Cred ca alta-i de fapt abordarea..... Imi aduc aminte ca acum cativa ani , cand m-am apucat sa imi cumpar la greu echipament...de calitate si intrebam in stg si dreapta pe forum ce sa-mi iau, am fost sunat de un scouter lup green lake care mi-a aruncat momeala....cum sa vin sa ma ia el la un concurs doua , sa invat care e treaba cu concursurile...
Cum spuneam... Ai bani si vrei in fata , imediat iti iei bilet si suna "binevoitorii" la usa sa te invete ei ce si cum...
Cu bautura cum ramane? Face pifanu cinste? Daca faci echipa cu pompieri ai dat de dracu...