Discutii diverse ... clasamente, punctaj, etc.

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare CUPA IERNII MV2 -Editia X- 02-06 Noiembrie 2

Mesaj de gabi1 »

@ Ciprian1983,până-i trec ''bufeurile'' domnișorului citeste și tu selectiv.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Ciprian1983

Mesaj de Ciprian1983 »

gabi1 scrie:@ Ciprian1983,până-i trec ''bufeurile'' domnișorului citeste și tu selectiv.

Asta incerc sa fac @gabi1...Doar ca ma intriga faptu ca "majoritatea" discutiilor in contradictoriu au loc pe subiecte/topicuri deschise la concursurile ce au loc pe MV.... Oare de ce?????
Pescuim in ape tulburi

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Cand ajung la un calculator o Sa mut EU discutiile in plus.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Paraschiv Geo

Discutii diverse ... clasamente, punctaj, etc.

Mesaj de Paraschiv Geo »

A-i face bine!!!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Paraschiv Geo scrie:A-i face bine!!!
Vrea să-l destabilizeze pe Borcan cu indirecte(trage cu manta). :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Alexandru Popescu scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Alexandru Popescu scrie:
N-am nevoie de explicatii... NU am cu cine sa port o conversatie normala... Referitor la plecarea ta poti pleca, dar frumos este sa lasi pe cineva acolo, NU SA CREEZI AVANTAJ ALTORA..... Aici inchei discutia pe acest subiect cu tine ca ai luat-o personal si nu am niciun gand sa te irit prea mult ....
Nu ai cu cine sa porti o conversatie normala ? :) Adica sunt si putin anormal. :)

Se vede ca nu ai nevoie de explicatii ( am eu nevoie de sfaturi de la tine ... :) ) ca daca erai receptiv la asa ceva, nu mai vorbeai aiurea despre mine.
Stii ca am plecat de la un concurs ?
Din minim bun simt pentru afirmatiile pe care le faci , stii si cu cine mai eram in echipa cand am plecat ? Ca tot bati campii cu "last pe cineva cu lansetele ". Stii cand am fost am fost chemat la acel concurs si in ce conditii ?

PAI CU CINE SA PORT DISCUTII CAND TU INCEPI CU SMARDOIALA ZI CU ALTE .... Asa e la tine acolo la Rahova? Eu ti-am zis ca din partea mea nu e frumos ca ai pelcat de la un concurs SIMPLU. Te-ai agitat,ambalat aiurea pe greselile tale. Erai cu DONG pe ponton 2 la 6 Club Carp ultima mansa, parca asa era. Oricum felicitari pentru gestul tau si pentru atitudinea ta. Meriti un os.
Unde ai dedus tu de smardoiala inventatorule. Era vorba de tine daca excelezi in ceva ca sa poti sa dai sfaturi. Am inceput cu scoala , sport , arhitectura, parapanta, ... pana la sabii si smardoiala. Poate, poate , gaseai ceva la care sa te pricepi. Nu de mine era vorba. Acceptam sfaturi si de la un mare smardoi, dar numai sa fii si tu ceva.
Puteai sa alegi "scoala" ca discutie din cele enumerate de mine si tu ai preferat smardoiala sa o scoti in evidenta . La fel cum ai procedat la adresa mea , sa-mi scoti in evidenta un abandon de la un concurs, in conjuncturi total aiurea, sarind peste toate lucrurile bune pe care le-am facut in fenomen de 10 ani in coace.

Si ca sa vezi ca habar nu ai de capul tau, nu am participat la 6 Carp Club pe Peris.
Am fost la un alt concurs in care am fost invitat inainte cu 20 de ore sa inceapa ! de Florin Masu.
I-am spus clar ca nu am cu cine sa vin int-un timp asa de scurt si ca nu pot sa rezist 4 zile, dar in urma relatiei pe care o am cu el, am decis sa vin singur , pentru a i se completa locurile la acel concurs , cat si premiile.
Cand am tras standul 1 m-am bucurat si am spus celor din jur ca "acum pot sa plec linistit, ca nu incurc pe nimeni, parasind un loc inchis, ce ulterior nu a mai fost dagat in concursuri.
Pe Dong l-am chemat pe drum cand ma duceam catre Peris. A venit de la munca dupa doua ore de la incepere. A fost prima aruncare a lui cu un 3,90m, primul lui concurs si ultimul. A doua zi a plecat la lucru si a venit seara. A venit numai "sa vada cum este" si sa stea cu mine. Nu are treaba cu pescuitul de competitie.
Dupa doua zile am plecat acasa, fiind si ziua mea de nastere in care familia isi dorea sa fiu alaturi. L-am anuntat si pe Florin ca atat am putut, am cotizat sa fie premiile intregi, am participat sa fie locurile ocupate toate si spre norocul situatiei am plecat de pe un loc inchis .
Daca nu veneam oricum era un loc gol, mai mult ca sigur ca acela tras de mine se scotea din concurs. Deci decat am sustinut premiile cu placere si respect atat pentru Florin Masu cat si pentru restul participantilor. ( dintre care unii au inteles mai tarziu situatia, ne stiind de la inceput datele problemei ).
Acum ai priceput despre ce vorbesti ?

P.S. imi dai tu un os. :)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gor965 scrie:Cand ajung la un calculator o Sa mut EU discutiile in plus.
Te rog George.

Paraschiv Geo

Mesaj de Paraschiv Geo »

e penibil dragilor :oops:

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Participam la un concurs și urmarim cu interes desfășurarea lui pe forumul crapmania , singurele informații de pe balta cum ar fi clasamentele le citim aici ..

Poate nu ne interesează viata unora pe acest topic .. avem vreun moderator disponibil?
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual