Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
gabi1 scrie:@ Ciprian1983,până-i trec ''bufeurile'' domnișorului citeste și tu selectiv.
Vrea să-l destabilizeze pe Borcan cu indirecte(trage cu manta).Paraschiv Geo scrie:A-i face bine!!!
Unde ai dedus tu de smardoiala inventatorule. Era vorba de tine daca excelezi in ceva ca sa poti sa dai sfaturi. Am inceput cu scoala , sport , arhitectura, parapanta, ... pana la sabii si smardoiala. Poate, poate , gaseai ceva la care sa te pricepi. Nu de mine era vorba. Acceptam sfaturi si de la un mare smardoi, dar numai sa fii si tu ceva.Alexandru Popescu scrie:Dan Mitranescu scrie:Nu ai cu cine sa porti o conversatie normala ?Alexandru Popescu scrie:
N-am nevoie de explicatii... NU am cu cine sa port o conversatie normala... Referitor la plecarea ta poti pleca, dar frumos este sa lasi pe cineva acolo, NU SA CREEZI AVANTAJ ALTORA..... Aici inchei discutia pe acest subiect cu tine ca ai luat-o personal si nu am niciun gand sa te irit prea mult ....Adica sunt si putin anormal.
![]()
Se vede ca nu ai nevoie de explicatii ( am eu nevoie de sfaturi de la tine ...) ca daca erai receptiv la asa ceva, nu mai vorbeai aiurea despre mine.
Stii ca am plecat de la un concurs ?
Din minim bun simt pentru afirmatiile pe care le faci , stii si cu cine mai eram in echipa cand am plecat ? Ca tot bati campii cu "last pe cineva cu lansetele ". Stii cand am fost am fost chemat la acel concurs si in ce conditii ?
PAI CU CINE SA PORT DISCUTII CAND TU INCEPI CU SMARDOIALA ZI CU ALTE .... Asa e la tine acolo la Rahova? Eu ti-am zis ca din partea mea nu e frumos ca ai pelcat de la un concurs SIMPLU. Te-ai agitat,ambalat aiurea pe greselile tale. Erai cu DONG pe ponton 2 la 6 Club Carp ultima mansa, parca asa era. Oricum felicitari pentru gestul tau si pentru atitudinea ta. Meriti un os.
Te rog George.gor965 scrie:Cand ajung la un calculator o Sa mut EU discutiile in plus.
Acum ...Marian Constantin scrie:Participam la un concurs și urmarim cu interes desfășurarea lui pe forumul crapmania , singurele informații de pe balta cum ar fi clasamentele le citim aici ..
Poate nu ne interesează viata unora pe acest topic .. avem vreun moderator disponibil?