Gluma ta se potriveste cu niste scorneli deplasate care m-au iritat candva.Alexandru Popescu scrie:Nu ai inteles nimic, nici nu am observat ca te-ai luat de The One(nu sunt in clubul The One, nu fac parte din niciun club). E problema ta de cine te iei. Eu doar am vrut sa fac o "gluma" bazata pe greseala pe care eu, consider ca ai facut-o fata de colegii tai din lumea competitionala(in alte detalii nu intru). Eu ca simplu cititor al acestui forum, ca simplu pescar, ca simplu pescar, ce-i drept ca sunt la inceput de drum in lumea aceasta , adica cea competitionala, de unde am de invatat de la voi toti cate ceva , chiar si de la tine. Eu doar am facut o gluma bazata pe dovezi. Acolo unde , tu ai plecat dintr-un concurs , unde, din punctul meu de vedere nu se procedeaza asa. Iar arogantele astea cu domeniu in care citez "domeniu in care viata ti-a dat satisfactii.Orice : scoala,sport,afaceri, smardoiala, sabii, arhitectura, parapanta, ... ceva" , aici la cateva m-ai nimerit, dar nu la smardoiala,sabii si alte sporturi extreme. Te las pe tine sa mai descoperi inca un domeniu nou la care sa tragi concluzii singur din ce domeniu poti sa inveti, unul chiar se intelege din aceste randuri scrise. Hai sa ai o seara buna si numai de bine!
In plus vii cu niste lectii de viata banale , pe care dai impresia ca nu le cunosc.Nu este un gest frumos.
Si de unde si pana unde imi organizezi tu viata cu lumea cu care interactionez eu ?
Ti se pare deplasat ca reactionez la asta ?
Daca te intereseaza de ce am plecat de la un concurs puteai sa ma intrebi si pe mine , nu sa dai cu ea in sus pe aici fara sa ai nici cel mai mic habar.
Hai sa lasam topicul asta in pace si cu toata prietenia iti explic si varianta mea din tot ce vrei sa stii despre mine, dar pe privat sau pe un alt topic.