Discutii diverse ... clasamente, punctaj, etc.

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare CUPA IERNII MV2 -Editia X- 02-06 Noiembrie 2

Mesaj de Dan Mitranescu »

Alexandru Popescu scrie:Nu ai inteles nimic, nici nu am observat ca te-ai luat de The One(nu sunt in clubul The One, nu fac parte din niciun club). E problema ta de cine te iei. Eu doar am vrut sa fac o "gluma" bazata pe greseala pe care eu, consider ca ai facut-o fata de colegii tai din lumea competitionala(in alte detalii nu intru). Eu ca simplu cititor al acestui forum, ca simplu pescar, ca simplu pescar, ce-i drept ca sunt la inceput de drum in lumea aceasta , adica cea competitionala, de unde am de invatat de la voi toti cate ceva , chiar si de la tine. Eu doar am facut o gluma bazata pe dovezi. Acolo unde , tu ai plecat dintr-un concurs , unde, din punctul meu de vedere nu se procedeaza asa. Iar arogantele astea cu domeniu in care citez "domeniu in care viata ti-a dat satisfactii.Orice : scoala,sport,afaceri, smardoiala, sabii, arhitectura, parapanta, ... ceva" , aici la cateva m-ai nimerit, dar nu la smardoiala,sabii si alte sporturi extreme. Te las pe tine sa mai descoperi inca un domeniu nou la care sa tragi concluzii singur din ce domeniu poti sa inveti, unul chiar se intelege din aceste randuri scrise. Hai sa ai o seara buna si numai de bine!
Gluma ta se potriveste cu niste scorneli deplasate care m-au iritat candva.
In plus vii cu niste lectii de viata banale , pe care dai impresia ca nu le cunosc.Nu este un gest frumos.
Si de unde si pana unde imi organizezi tu viata cu lumea cu care interactionez eu ?
Ti se pare deplasat ca reactionez la asta ?
Daca te intereseaza de ce am plecat de la un concurs puteai sa ma intrebi si pe mine , nu sa dai cu ea in sus pe aici fara sa ai nici cel mai mic habar.
Hai sa lasam topicul asta in pace si cu toata prietenia iti explic si varianta mea din tot ce vrei sa stii despre mine, dar pe privat sau pe un alt topic.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Al00000, domnul de la standul B6, dacă parcurgeți distanta cort-rod pod fără piruete... puțeți să dați vina pe destin. :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

gabi1 scrie:Al00000, domnul de la standul B6, dacă parcurgeți distanta cort-rod pod fără piruete... puțeți să dați vina pe destin. :lol:
nu te băga. omul ştie ce face.
Luptă Dani Dan!

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Dan Mitranescu scrie:
Alexandru Popescu scrie:Nu ai inteles nimic, nici nu am observat ca te-ai luat de The One(nu sunt in clubul The One, nu fac parte din niciun club). E problema ta de cine te iei. Eu doar am vrut sa fac o "gluma" bazata pe greseala pe care eu, consider ca ai facut-o fata de colegii tai din lumea competitionala(in alte detalii nu intru). Eu ca simplu cititor al acestui forum, ca simplu pescar, ca simplu pescar, ce-i drept ca sunt la inceput de drum in lumea aceasta , adica cea competitionala, de unde am de invatat de la voi toti cate ceva , chiar si de la tine. Eu doar am facut o gluma bazata pe dovezi. Acolo unde , tu ai plecat dintr-un concurs , unde, din punctul meu de vedere nu se procedeaza asa. Iar arogantele astea cu domeniu in care citez "domeniu in care viata ti-a dat satisfactii.Orice : scoala,sport,afaceri, smardoiala, sabii, arhitectura, parapanta, ... ceva" , aici la cateva m-ai nimerit, dar nu la smardoiala,sabii si alte sporturi extreme. Te las pe tine sa mai descoperi inca un domeniu nou la care sa tragi concluzii singur din ce domeniu poti sa inveti, unul chiar se intelege din aceste randuri scrise. Hai sa ai o seara buna si numai de bine!
Gluma ta se potriveste cu niste scorneli deplasate care m-au iritat candva.
In plus vii cu niste lectii de viata banale , pe care dai impresia ca nu le cunosc.Nu este un gest frumos.
Si de unde si pana unde imi organizezi tu viata cu lumea cu care interactionez eu ?
Ti se pare deplasat ca reactionez la asta ?
Daca te intereseaza de ce am plecat de la un concurs puteai sa ma intrebi si pe mine , nu sa dai cu ea in sus pe aici fara sa ai nici cel mai mic habar.
Hai sa lasam topicul asta in pace si cu toata prietenia iti explic si varianta mea din tot ce vrei sa stii despre mine, dar pe privat sau pe un alt topic.

N-am nevoie de explicatii... NU am cu cine sa port o conversatie normala... Referitor la plecarea ta poti pleca, dar frumos este sa lasi pe cineva acolo, NU SA CREEZI AVANTAJ ALTORA..... Aici inchei discutia pe acest subiect cu tine ca ai luat-o personal si nu am niciun gand sa te irit prea mult ....
...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Alexandru Popescu scrie:
N-am nevoie de explicatii... NU am cu cine sa port o conversatie normala... Referitor la plecarea ta poti pleca, dar frumos este sa lasi pe cineva acolo, NU SA CREEZI AVANTAJ ALTORA..... Aici inchei discutia pe acest subiect cu tine ca ai luat-o personal si nu am niciun gand sa te irit prea mult ....
Alex, daca vrei sa discuti cu Dan ai varianta PM, aici este topicul unui concurs.
La fel, daca te deranjez si eu, ai varianta pe care ti-am spus-o mai sus......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alexandru Popescu

Vladut, am discutat despre concurs , te rog sa il atentionezi si pe Dan. Multumesc!Nu ma deranjezi cum nimic Vladut,la fel cu nici Dan.
...

Dan Mitranescu
Veteran

Alexandru Popescu scrie:
Nu ai cu cine sa porti o conversatie normala ? :) Adica sunt si putin anormal. :)

Se vede ca nu ai nevoie de explicatii ( am eu nevoie de sfaturi de la tine ... :) ) ca daca erai receptiv la asa ceva, nu mai vorbeai aiurea despre mine.
Stii ca am plecat de la un concurs ?
Din minim bun simt pentru afirmatiile pe care le faci , stii si cu cine mai eram in echipa cand am plecat ? Ca tot bati campii cu "last pe cineva cu lansetele ". Stii cand am fost am fost chemat la acel concurs si in ce conditii ?

Dan Mitranescu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:
Alexandru Popescu scrie:
Alex, daca vrei sa discuti cu Dan ai varianta PM, aici este topicul unui concurs.
La fel, daca te deranjez si eu, ai varianta pe care ti-am spus-o mai sus......
Din partea mea poti sa stergi toate prostiile astea, dar nu am cum sa nu raspund la astfel de lucruri.
Bine ca nu-mi aduce aminte ca am facut caca pe mine. "Stie el sigur si nu ii mai trebuie explicatii "... ca se intampla acum 43 de ani nu conteaza.

Alexandru Popescu

Dan Mitranescu scrie:
Alexandru Popescu scrie:
Nu ai cu cine sa porti o conversatie normala ? :) Adica sunt si putin anormal. :)

Se vede ca nu ai nevoie de explicatii ( am eu nevoie de sfaturi de la tine ... :) ) ca daca erai receptiv la asa ceva, nu mai vorbeai aiurea despre mine.
Stii ca am plecat de la un concurs ?
Din minim bun simt pentru afirmatiile pe care le faci , stii si cu cine mai eram in echipa cand am plecat ? Ca tot bati campii cu "last pe cineva cu lansetele ". Stii cand am fost am fost chemat la acel concurs si in ce conditii ?

PAI CU CINE SA PORT DISCUTII CAND TU INCEPI CU SMARDOIALA ZI CU ALTE .... Asa e la tine acolo la Rahova? Eu ti-am zis ca din partea mea nu e frumos ca ai pelcat de la un concurs SIMPLU. Te-ai agitat,ambalat aiurea pe greselile tale. Erai cu DONG pe ponton 2 la 6 Club Carp ultima mansa, parca asa era. Oricum felicitari pentru gestul tau si pentru atitudinea ta. Meriti un os.
...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Dane, te bagi în tărâțe...
Redivivus specia:

Imagine
:lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”