Razvan Cristi scrie:Dan Mitranescu scrie:Remus Munteanu scrie:Ce facem acum,Rep,contestam regulamentul jocului la pauza?Trebuia spus la inceput ca in orice competitie..
Sunt curios sa vedem ce vor face echipa de pe doi pe locul in care a pescuit Iohann in mansa unu..
Iohann cred ca va trebui sa aiba bulan la pesti mari pe A ca sa termine pe primul loc.
Chibitzareala

Nu este la jumatatea concursului. Discutia a inceput in 2012 la CN .
Acum, ca si atunci, vorbim pe exemple concrete.
Nu contesta nimeni nimic.
Pentru mine este numai o parere de rau ca sunt acasa, in loc sa fiu la un concurs pe care il indrageam!
Cand vi s-a cerut parerea cum sa se desfasoare acest concurs nu a comentat nimeni de stilul de punctaj folosit, toata lumea a tacut malc...lucru pe care nu ilinteleg acuma de ce se comenteaza din fata calculatorului.
Din cate imi aduc eu aminte Dane, ai participat si tu la cateva concursuri cu astfel de punctaj

...dar cred ca nu formula de punctaj te-a facut sa stai acasa!!!

Razvane tu vezi lucrurile din 2015 in coace. Eu am discutat mult acest aspect incepand cu 2012 la nivel de CN si am discutat mult inclusiv pentru Moara ( cu Petre Iulian in special ) . Mai mult nu am avut ce sa spun.
Nu stiu ce legatura are faptul ca daca nu sunt de acord cu un sistem de punctare, nu trebuie sa particip la un concurs. In 2012 am participat la CN , chiar daca am aratat de la inceput ca nu este bine ( si apoi sa-mi dea toata lumea dreptate ). Pe Moara nu stiu daca am participat vreodata la un concurs in care sa pleci de pe sector cu suma punctelor din cele doua clasamente si daca participam, care era problema ?!
Eu am atras permanent atentia ca nu este corect, chiar daca am participat sau nu.
Imi pasa de competitia de crap din Romania si nu sunt atent numai sa-mi iasa mie bine treburile pe moment.
De stat acasa stau pentru ca lipsesc standurile :
17.Tata Nitu
18. Maty
19. Bogdan Dragan
20. Vasile Baboieru
21. Paraschiv Emilian
22. Mirea Florin
23. Ghita
24. Vio David
25. George Slave
26. Ghita Adrian
27. Pate Florin
28. Nelu Capitanu
...
Nu stiu care este cauza exacta pentru care nu au venit, poate este cea pe care o insinuezi la adresa mea, dar imi doresc sa mai vad Moara cu participare celor enumerati, alaturi de cei care sunt acum pe balta si duc steagul.