Cred ca a sters cineva.popescu59 scrie:Dane de mine ai uitat frate , e corect ?![]()
![]()

Apropo ; Cine castiga ?

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Cred ca a sters cineva.popescu59 scrie:Dane de mine ai uitat frate , e corect ?![]()
![]()
Pă frigu' ăsta...dani dan scrie:Ce va mai place tastatura![]()
![]()
Dan Mitranescu scrie:Nu este la jumatatea concursului. Discutia a inceput in 2012 la CN .Remus Munteanu scrie:Ce facem acum,Rep,contestam regulamentul jocului la pauza?Trebuia spus la inceput ca in orice competitie..
Sunt curios sa vedem ce vor face echipa de pe doi pe locul in care a pescuit Iohann in mansa unu..
Iohann cred ca va trebui sa aiba bulan la pesti mari pe A ca sa termine pe primul loc.
Chibitzareala![]()
Acum, ca si atunci, vorbim pe exemple concrete.
Nu contesta nimeni nimic.
Pentru mine este numai o parere de rau ca sunt acasa, in loc sa fiu la un concurs pe care il indrageam!
Imi pare rau ca gandurile sumbre iti distorsioneaza cele scrise de mine, dar chiar respect faptul ca Vladeanu si Tomulescu participa in doi.Alexandru Popescu scrie:
NU vreau sa fiu rautacios, dar cred ca daca te duceai la concursul asta si picai pe locul de la The One, adica in B`uri, plecai iar din concurs acasa la mijlocul acesta?
Dan Mitranescu scrie:Imi pare rau ca gandurile sumbre iti distorsioneaza cele scrise de mine, dar chiar respect faptul ca Vladeanu si Tomulescu participa in doi.Alexandru Popescu scrie:
NU vreau sa fiu rautacios, dar cred ca daca te duceai la concursul asta si picai pe locul de la The One, adica in B`uri, plecai iar din concurs acasa la mijlocul acesta?
Ca mi se tine socotealaca din 100 de concursuri la care am participat am plecat decat de la doua-trei din motive obiective, nu este decat o placere din partea mea.
P.S. Cate concursuri am castigat de pe locul ala stii ?Ca asa retineti voi, numai ce va convine.
Ai inteles ca m-am aprins la fel cum ai inteles ca m-am luat de echipa The One.Alexandru Popescu scrie:Dan Mitranescu scrie:Imi pare rau ca gandurile sumbre iti distorsioneaza cele scrise de mine, dar chiar respect faptul ca Vladeanu si Tomulescu participa in doi.Alexandru Popescu scrie:
Ca mi se tine socotealaca din 100 de concursuri la care am participat am plecat decat de la doua-trei din motive obiective, nu este decat o placere din partea mea.
P.S. Cate concursuri am castigat de pe locul ala stii ?Ca asa retineti voi, numai ce va convine.
OOOO Dane!!! De ce te-ai aprins asa? In viata trebuie sa inveti cateva lucruri. Unul din ele, sa inveti din greseli. Iar atunci cand ai gresit sa si recunosti. Oricine poate sa plece din concurs. Este normal sa apara probleme, care nu pot fi amanate. Dar cred ca este frumos sa lasi pe cineva acolo cu betele.
P.S. Nu esti un VIP ca sa stau sa-ti numar istoria ta de concursuri castigate. Te respect ca pescar, ai mare experienta, ma bucur cand vad ca pe forum aici dai detalii tehnice de echipamente si sper ca pe viitor sa nu te mai superi asa repede.