Discutii diverse ... clasamente, punctaj, etc.

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare CUPA IERNII MV2 -Editia X- 02-06 Noiembrie 2

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescu59 scrie:Dane de mine ai uitat frate , e corect ? :lol: :lol: :lol:
Cred ca a sters cineva. :D

Apropo ; Cine castiga ? :D

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Apropo ; Cine castiga ? )

Radu A si Nicu sunt cei mai bine plasati si cred ca vor fi nr 1 . Dupa cum il cunosc pe Nicu Cioara nu va rata locul 1.

George Slave

Mesaj de George Slave »

Nicu Cioara este doar bucătar în echipă.! Nu prea are treabă...
Si apropo..el a zis să nu particip...ca altfel nu mai participa el..așa că ...
Senior Crap Club

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

Ce va mai place tastatura :lol: :lol: :lol:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

dani dan scrie:Ce va mai place tastatura :lol: :lol: :lol:
Pă frigu' ăsta...
Imagine
:lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Dan Mitranescu scrie:
Remus Munteanu scrie:Ce facem acum,Rep,contestam regulamentul jocului la pauza?Trebuia spus la inceput ca in orice competitie..
Sunt curios sa vedem ce vor face echipa de pe doi pe locul in care a pescuit Iohann in mansa unu..
Iohann cred ca va trebui sa aiba bulan la pesti mari pe A ca sa termine pe primul loc.
Chibitzareala :D
Nu este la jumatatea concursului. Discutia a inceput in 2012 la CN . :wink:
Acum, ca si atunci, vorbim pe exemple concrete.
Nu contesta nimeni nimic.
Pentru mine este numai o parere de rau ca sunt acasa, in loc sa fiu la un concurs pe care il indrageam!

NU vreau sa fiu rautacios, dar cred ca daca te duceai la concursul asta si picai pe locul de la The One, adica in B`uri, plecai iar din concurs acasa la mijlocul acesta?
...

Dan Mitranescu
Veteran

Alexandru Popescu scrie:
NU vreau sa fiu rautacios, dar cred ca daca te duceai la concursul asta si picai pe locul de la The One, adica in B`uri, plecai iar din concurs acasa la mijlocul acesta?
Imi pare rau ca gandurile sumbre iti distorsioneaza cele scrise de mine, dar chiar respect faptul ca Vladeanu si Tomulescu participa in doi.

Ca mi se tine socoteala :wink: ca din 100 de concursuri la care am participat am plecat decat de la doua-trei din motive obiective, nu este decat o placere din partea mea. :)

P.S. Cate concursuri am castigat de pe locul ala stii ? :wink: Ca asa retineti voi, numai ce va convine. :wink:

Alexandru Popescu

Dan Mitranescu scrie:
Alexandru Popescu scrie:
Imi pare rau ca gandurile sumbre iti distorsioneaza cele scrise de mine, dar chiar respect faptul ca Vladeanu si Tomulescu participa in doi.

Ca mi se tine socoteala :wink: ca din 100 de concursuri la care am participat am plecat decat de la doua-trei din motive obiective, nu este decat o placere din partea mea. :)

P.S. Cate concursuri am castigat de pe locul ala stii ? :wink: Ca asa retineti voi, numai ce va convine. :wink:

OOOO Dane!!! De ce te-ai aprins asa? In viata trebuie sa inveti cateva lucruri. Unul din ele, sa inveti din greseli. Iar atunci cand ai gresit sa si recunosti. Oricine poate sa plece din concurs. Este normal sa apara probleme, care nu pot fi amanate. Dar cred ca este frumos sa lasi pe cineva acolo cu betele.

P.S. Nu esti un VIP ca sa stau sa-ti numar istoria ta de concursuri castigate. Te respect ca pescar, ai mare experienta, ma bucur cand vad ca pe forum aici dai detalii tehnice de echipamente si sper ca pe viitor sa nu te mai superi asa repede.
...

Dan Mitranescu
Veteran

Alexandru Popescu scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Alexandru Popescu scrie:

OOOO Dane!!! De ce te-ai aprins asa? In viata trebuie sa inveti cateva lucruri. Unul din ele, sa inveti din greseli. Iar atunci cand ai gresit sa si recunosti. Oricine poate sa plece din concurs. Este normal sa apara probleme, care nu pot fi amanate. Dar cred ca este frumos sa lasi pe cineva acolo cu betele.

P.S. Nu esti un VIP ca sa stau sa-ti numar istoria ta de concursuri castigate. Te respect ca pescar, ai mare experienta, ma bucur cand vad ca pe forum aici dai detalii tehnice de echipamente si sper ca pe viitor sa nu te mai superi asa repede.
Ai inteles ca m-am aprins la fel cum ai inteles ca m-am luat de echipa The One.

Sunt receptiv si imi place sa invat lucruri bune. Singurul aspect de care tin cont este de la cine le invat. Asa ca, te rog, sa-mi spui un domeniu in care viata ti-a dat satisfactii. Orice : scoala,sport,afaceri, smardoiala, sabii, arhitectura, parapanta, ... ceva. Orice care poate sa-mi dea acel imbold receptiv si sa spun : "Dom-le , m-a invatat baiatul ala care invarte sabia ca un ninja ( sa zicem ), ca in viata trebuie sa inveti cateva lucruri !" . Imi este si mie mai usor sa ma apuc de treaba, daca ma intelegi .

Si uite, ca dovada a receptivitatii mele la indicatiile primite, vreau sa-mi cer iertare astazi 5.11.2016 . Tot ce trebuie sa-mi spui este cui sa-i cer iertare si pentru ce.

P.S. Repet, nu sunt suparat, dar ne vede lumea... :wink:

Alexandru Popescu

Nu ai inteles nimic, nici nu am observat ca te-ai luat de The One(nu sunt in clubul The One, nu fac parte din niciun club). E problema ta de cine te iei. Eu doar am vrut sa fac o "gluma" bazata pe greseala pe care eu, consider ca ai facut-o fata de colegii tai din lumea competitionala(in alte detalii nu intru). Eu ca simplu cititor al acestui forum, ca simplu pescar, ca simplu pescar, ce-i drept ca sunt la inceput de drum in lumea aceasta , adica cea competitionala, de unde am de invatat de la voi toti cate ceva , chiar si de la tine. Eu doar am facut o gluma bazata pe dovezi. Acolo unde , tu ai plecat dintr-un concurs , unde, din punctul meu de vedere nu se procedeaza asa. Iar arogantele astea cu domeniu in care citez "domeniu in care viata ti-a dat satisfactii.Orice : scoala,sport,afaceri, smardoiala, sabii, arhitectura, parapanta, ... ceva" , aici la cateva m-ai nimerit, dar nu la smardoiala,sabii si alte sporturi extreme. Te las pe tine sa mai descoperi inca un domeniu nou la care sa tragi concluzii singur din ce domeniu poti sa inveti, unul chiar se intelege din aceste randuri scrise. Hai sa ai o seara buna si numai de bine!
...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”