Probleme Senzori New Direction 4+1 cu bluetooth

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Probleme Senzori New Direction 4+1 cu bluetooth

Mesaj de gabi1 »

"clientul nostru partenerul nostru!"...
Doar ca... "tonul face muzica"!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

soni

Mesaj de soni »

PallBogdan scrie:
soni scrie:daca mai era nevoie tot ce pot spune referitor la aceasta discutie este faptul ca odata ce cumparatorul va anuntat ca senzorii nu corespund fara atata tam-tam se returnau banii avand in vedere ca sustineti ca sunteti reprezentantul unei firme care se respecta si nu se ajungea aici ,
clientul nostru stapanul nostru !!in viata trebuie sa stii si sa pierzi!
Clientul nostru stapanul nostru...e cam penibila si depasita... Mai ramane sa dea clientul comenzi de "culcat/drepti"...ca tot e stapan! DA, putem discuta de "clientul nostru partenerul nostru!"...dar asta e o alta discutie!
prietene , trebuie sa intelegi afirmatia "clientul nostru stapanul nostru" !!apropo treaba cu culcat /drepti are legatura cu armata , eu chiar am facut-o
respect
Invata sa pierzi si vei castiga!!!

Horia Cotler

Mesaj de Horia Cotler »

Frumos tambalau asta !!! Poate ii ajuta magazinele care comercializeaza astfel de senzori si ii storneaza Catre unicul si maretul importator sa ii vanda el pe unde poate .

PallBogdan
pescar de competitie

Probleme Senzori New Direction 4+1 cu bluetooth

Mesaj de PallBogdan »

soni scrie:
PallBogdan scrie:
soni scrie:daca mai era nevoie tot ce pot spune referitor la aceasta discutie este faptul ca odata ce cumparatorul va anuntat ca senzorii nu corespund fara atata tam-tam se returnau banii avand in vedere ca sustineti ca sunteti reprezentantul unei firme care se respecta si nu se ajungea aici ,
Clientul nostru stapanul nostru...e cam penibila si depasita... Mai ramane sa dea clientul comenzi de "culcat/drepti"...ca tot e stapan! DA, putem discuta de "clientul nostru partenerul nostru!"...dar asta e o alta discutie!
prietene , trebuie sa intelegi afirmatia "clientul nostru stapanul nostru" !!apropo treaba cu culcat /drepti are legatura cu armata , eu chiar am facut-o
respect
Incantat sa mai stiu ca am un prieten...e bine! Felicitari pentru realizarea stagiului militar.
Ideea era ca intr-un parteneriat, afacere, etc. nu exista o parte care striga si cealalta parte care sta drepti. Castigul trebuie sa fie de ambele parti...

New Direction

Mesaj de New Direction »

Am fost anuntat prin email dupa multe saptamani de asa zisa problema. Nimeni nu stie daca exista sau nu...decat el.
Daca maine iau un produs online....il folosesc sau nu ..iar dupa 2 luni vreau sa il returnez... spunand ca nu e conform. Acel vanzator trebuie sa imi returneze suma... dvs ati gandit logic cand ati facut aceasta afirmatie?

yoogoofy

Mesaj de yoogoofy »

Aveti dreptate,din pct. de vedere legal. Doar ca dvs. ati intrat de curand pe piata cu un produs nou ,caruia vroaiti sa-i faceti reclama. Personal, faceam un sacrificiu, si rezolvam problema in asa fel incat sa nu se ajunga la un asa tam-tam, mai ales ca erau in joc si 2 pescari cunoscuti. Pe termen indelungat erati mult mai castigat. Dar asa, ati dat cu "bota-n balta". Cati dintre cei care citesc aceste 8 pagini (cum spunea si Allen, este un forum cu un trafic destul de bunicel), credeti ca vor mai cumpara senzorii comercializati de dvs. ?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Clientul nostru stapanul nostru...e cam penibila si depasita...
Nu e deloc! Clientii sunt adevaratii patroni ai unei afaceri. Ei decid daca afacerea moare sau traieste, daca produsul X se vinde sau nu.

Ma rog, iti trebuie "un simt aparte al afacerii", sa-ti dai singur cu tesla-n c.o.a.i.e, cum face baiatu' asta pe topicul de fata! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

New Direction

Mesaj de New Direction »

Piata este libera...fiecare poate cumpara ceea ce doreste. Nu e vb de bani, de sacrificii, este vorba de principii. Acest client NU ne-a demonstrat cu nimic ca produsul nostru ar avea o problema. In ceea ce priveste dorinta clintilor de a lua sau nu senzorii ND pe viitor... ramane la alegerea fiecaruia.
Asta este tot ce am mai avut de adaugat la acest topic.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

New Direction scrie: Asta este tot ce am mai avut de adaugat la acest topic.
Nu te-ai plictisit de cand tot repeti placa asta? Ai vinilul zgariat?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Petcu Mihai

Mesaj de Petcu Mihai »

New Direction scrie:
claudiubv scrie:Ba nene tu chiar esti o..... de om. .Tu ai habar cite sacrifici s-au facut ca sa cistigam titlu Mondial.
Nu am contestat acel titlu ..nu am contestat faptul ca esti campion... Am punctat faptul cel fel de persoana esti TU ! Nu campionul...
Nu o sa iti mai raspund la acuzatiile tale sau alte jigniri... Nu ma pot cobori la mentalitatea unuia cu 4 -5 clase mai jos decat mine....

Cand cineva te jigneste, este destul de greu sa nu reactionezi, iar in acest caz tocmai dierenta de clase l-a determinat pe Claudiu sa nu raspunda; a incercat sa-l sune si sa-i transmita verbal (fara succes)…in decursul unei vieti, oamenii se mai pot intalni unii cu altii….

Din data de 19 Septembrie cand s-a terminat concursul si pana in 28 Noiembrie cand a fost facuta plangerea la OPC au fost 5 convorbiri telefonice, insumand 66,29 minute, 2 sms-uri si 2 e-mailuri in China, cu explicatia in detaliu a problemelor, vanzatorul solicitand sa fie pus la Cc. Conform listingului de la Vodafone, prima discutie a fost imediat dupa concurs si a durat 16,43 minute. Este posibil sa se afirme faptul ca am vorbit despre vremea din Focsani sau cat de mult ne-au placut senzorii, iar in momentul cand se vor auzi inregistrarile, este posibil sa se afirme ca nu este vocea vanzatorului.

De asemenea exista o intreaga discutie intre Claudiu si vanzator pe messenger, la fel cu date clare, care pot fi facute public, impreuna cu listing-ul, pentru a nu se afirma ca a fost anuntat dupa 2 luni….dar cred ca este irelevant in acest moment.

Pe Claudiu l-am cunoscut acum 8 luni iar dupa 2 partide de pescuit ne-am inscris la primul meu concurs, unul important, din care am invatat in 5 zile cat as fi invatat singur in 2-3 ani. Nu a intervenit deoarece exista o prietenie veche in spate, ci pur si simplu pentru ca a fost mintit si de asemenea a participat la cumpararea si testarea produsului. Pe aceasta cale vreau sa transmit repectul meu fata de el, ca si om.

Am stabilit impreuna cu Claudiu sa facem cadou senzorii. Spunem lucru acesta public, deoarece persoana respectiva probabil se va prezenta cu ei la garantie.

Ne cerem scuze inca o data fata de cei care din diferite motive doresc sa vanda acest tip de senzori achizitionati si de asemenea ne cerem scuze fata de ceilalti participanti la forum, daca pe alocuri discutiile au degenerat.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”