Doar ca... "tonul face muzica"!"clientul nostru partenerul nostru!"...

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Doar ca... "tonul face muzica"!"clientul nostru partenerul nostru!"...
prietene , trebuie sa intelegi afirmatia "clientul nostru stapanul nostru" !!apropo treaba cu culcat /drepti are legatura cu armata , eu chiar am facut-oPallBogdan scrie:Clientul nostru stapanul nostru...e cam penibila si depasita... Mai ramane sa dea clientul comenzi de "culcat/drepti"...ca tot e stapan! DA, putem discuta de "clientul nostru partenerul nostru!"...dar asta e o alta discutie!soni scrie:daca mai era nevoie tot ce pot spune referitor la aceasta discutie este faptul ca odata ce cumparatorul va anuntat ca senzorii nu corespund fara atata tam-tam se returnau banii avand in vedere ca sustineti ca sunteti reprezentantul unei firme care se respecta si nu se ajungea aici ,
clientul nostru stapanul nostru !!in viata trebuie sa stii si sa pierzi!
Incantat sa mai stiu ca am un prieten...e bine! Felicitari pentru realizarea stagiului militar.soni scrie:prietene , trebuie sa intelegi afirmatia "clientul nostru stapanul nostru" !!apropo treaba cu culcat /drepti are legatura cu armata , eu chiar am facut-oPallBogdan scrie:Clientul nostru stapanul nostru...e cam penibila si depasita... Mai ramane sa dea clientul comenzi de "culcat/drepti"...ca tot e stapan! DA, putem discuta de "clientul nostru partenerul nostru!"...dar asta e o alta discutie!soni scrie:daca mai era nevoie tot ce pot spune referitor la aceasta discutie este faptul ca odata ce cumparatorul va anuntat ca senzorii nu corespund fara atata tam-tam se returnau banii avand in vedere ca sustineti ca sunteti reprezentantul unei firme care se respecta si nu se ajungea aici ,
respect
Am fost anuntat prin email dupa multe saptamani de asa zisa problema. Nimeni nu stie daca exista sau nu...decat el.soni scrie:daca mai era nevoie tot ce pot spune referitor la aceasta discutie este faptul ca odata ce cumparatorul va anuntat ca senzorii nu corespund fara atata tam-tam se returnau banii avand in vedere ca sustineti ca sunteti reprezentantul unei firme care se respecta si nu se ajungea aici ,
Nu e deloc! Clientii sunt adevaratii patroni ai unei afaceri. Ei decid daca afacerea moare sau traieste, daca produsul X se vinde sau nu.Clientul nostru stapanul nostru...e cam penibila si depasita...
Nu te-ai plictisit de cand tot repeti placa asta? Ai vinilul zgariat?New Direction scrie: Asta este tot ce am mai avut de adaugat la acest topic.
New Direction scrie:Nu am contestat acel titlu ..nu am contestat faptul ca esti campion... Am punctat faptul cel fel de persoana esti TU ! Nu campionul...claudiubv scrie:Ba nene tu chiar esti o..... de om. .Tu ai habar cite sacrifici s-au facut ca sa cistigam titlu Mondial.
Nu o sa iti mai raspund la acuzatiile tale sau alte jigniri... Nu ma pot cobori la mentalitatea unuia cu 4 -5 clase mai jos decat mine....